efficiente dienstverlening

onze aanvraag is gedaan op zaterdag; op dinsdag stond het geld al op mijn rekening. duidelijke en gemakkelijke aanwijzingen hoe de documenten te downloaden. er was geen mogelijkheid om een per ongeluk tweemaal gedownload document te verwijderen.

Vlotte afhandeling

Kunnen andere banken wat van leren

Goede ervaring

Ben al jaren klant bij ABN AMRO, goed en duidelijke uitleg, wat er nodig was om de lening te kunnen te kunnen/mogen verstrekken.

Goed en soepel verlopen

We Zijn erg vriendelijk te woord gestaan. Alles verliep soepel. We zijn erg tevreden

Aanvraag gaat vrij makkelijk.

Aflossen oude lening leverde wat problemen op. Terugbel afspraak niet nagekomen.

Hele goede en snelle service

Ik had telefonisch de vraag gesteld als ik mijn bestaande lening kon oversluiten. De medewerker aan de lijn had mij goed daarmee geholpen Hele vriendelijke vrouw, behulpzaam en geduldig Het proces verliep heel erg vlot.

Heel rommelig en iedereen werkt langs elkaar heen.

Ik deed mijn aanvraag via de app en werd gebeld door een vriendelijke dame. Mijn aanvraag ingediend en de afdeling die deze moet uitvoeren en controleren, communiceert kennelijk slecht met de afdeling die mij had gebeld.. mijn foto van mijn paspoort had een verkeerd formaat. Ik heb diverse keren de aanvraag terug gehad omdat mijn paspoort slecht leesbaar was. Ik begreep niet wat daarmee bedoeld werd en bij de 4e keer werd er bot gezegd " als u nu moet een juiste kopie stuurt dan wordt de aanvraag afgekeurd." Totdad de vriendelijke vrouw mij terug belde en alles werd uitgelegd was het binnen 10 min geregeld. Alleen door deze lieve dame heb ik de lening doorgezet. Anders was ik zeker naar een andere verstrekker gegaan. Ik ben de naam vergeten maar weet nog wel dat zij net als ik in mei 1963 was geboren.

Goed en helder

Goed geholpen

Snel zelf geregeld met hulp van ABNAMRO medewerker.

Snelle reacties, alleen geen duidelijke antwoorden.

Het aanvragen en reactie hierop, was erg snel. En dat er persoonlijk telefonisch contact gezocht werd was erg fijn. Alleen de afwijsredenen die je kreeg via de mail waren erg kort en karig en iet duidelijk wat ze precies wouden hebben of nodig hadden of waar je deze kon vinden.

Makkelijk en snel geregeld.

Snel geregeld! Makkelijk om alle documenten online door te sturen. En het geld stond binnen een dag op mijn rekening

Heel tevreden

Goed gelopen

Ondanks wat problemen met de juiste papieren gelukt

Super service

de aanvraag was voor mij de eerste keer liep niet allemaal soepel. Heb contact gezocht met de ABN en hebben me prima geholpen. Aansluitend liep alles vlot en soepel.

Soepele ervaring

Van aanvraag tot afhandeling was in een paar dagen voor elkaar.

Snel en makkelijk geregeld

Binnen 1 werkdag antwoord! Super snel geregeld dus. Alles makkelijk via je account te regelen.

Netjes geholpen en duidelijk

Snel en deskundig geholpen

Snel geregeld

Het aanleveren van de gewenste stukken voor ABN is duidelijk en eenvoudig aan te leveren. Goed te volgen wat de status is en uiteindelijk heel snel het geld op mijn rekening.

Vlot verlopen

Aanvraag is makkelijk te doen, proces loopt op zich goed Wat ik wel amusant vond is dat wordt gevraagd om legitimatie- paspoort id kaart of rijbewijs Waarop vervolgens een afwijzing volgt omdat een rijbewijs niet geaccepteerd wordt In het scherm staan dan die twee zinnen onder elkaar

Duurt te lang

Op de website staat binnen 1 dag een antwoord. Nou het duurde 3 weken tot iemand van AMP groep is ingeschakeld

Goede en duidelijke communicatie

Ik ben heel goed geholpen met duidelijke uitleg

Makkelijk en snel

Binnen een dag al het geld op mijn teken. Alles kon via online bankieren geaccordeerd en ingestuurd worden. i

Ik ben helemaal blij omdat ik heb so spoedig geholpen

Snel geregeld

Netjes en snel geregeld.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.