Als je geen verstand hebt van computers is het kloten om alles aan releveren

Slecht

Aanbevelingswaardig

Snel en bondig lening aangevraagd en toegekend.

Kreeg de aanvraag maar liefst 4x terug!!!

Slecht. I.p.v. direct helder en duidelijk te communiceren heb ik tot 4x toe de aanvraag moeten aanpassen en/of gegevens anders moeten aanleveren!

Makkelijk geregeld

De aanvraag was eenvoudig en ging volledig digitaal. Binnen 1 dag geregeld en binnen 2 dagen het geld op de rekening.

Zie onder

Beetje traag en veel aanleveren

Snel geregeld

Vanwege een onverwachte financiële tegenvaller moest er even snel een kleine krediet worden afgesloten. Dit was binnen een paar dagen geregeld, snel, soepel en goed. Alles online geregeld en de bank b belde nog na om wat zaken te verifiëren.

Zeer grondige een vriendelijke ondersteuning met heldere uitleg

Ben door twee verschillende medewerkers zeer vriendelijk geholpen. De uitleg was duidelijk en ik ontving snel bevestiging van het aanbod en de afspraken. Het afbetalen van doorlopende kredieten was snel afgehandeld.

Snel geregeld

Binnen 2 werkdagen geregeld als je de juiste informatie in stuurt

top en snel geregeld

snel en makkelijk geregeld. netjes gebeld door klantenservice om te kijken of er nog vragen zijn

Vlot geregeld en duidelijk

Na alles ingevuld en aangeleverd te hebben. Was het snel geregeld.

Erg ingewikkeld om aan te vragen

Als je niet goed bent met de computer om pdf door te sturen is het erg ingewikkeld. Vooral omdat ik niet veel verstand daarvan heb

Aanvraag ging erg vlot. Prima dus.

Alles ging vlot. Enige wat naar mijn idee beter kan is het uploaden van de documenten; dit was naar mijn idee deels onnodig (ik bankier bij ABN, dus waarom rekeningafschrift uploaden?) en deels onhandig (niet duidelijk welk document van welke persoon gevraagd werd). Resultaat was wel prima. Binnen 1 dag alles rond.

Met mijn aangevraagde en uitgekeerde lening ben ik zèèr tevreden, ik kan nu dingen doen die ik al heel lange wilde. Met andere woorden; Geld Kan gelukkig maken!!!!! Hartelijk dank!!!!

Prima geregeld

Na inleveren van de gevraagde informatie Snel afgehandeld

Heeeeel snel en professioneel

Heel fijn dat het zo snel geregeld kon worden, zonder enkel probleem!

Ben prettig geholpen

Ben prettig geholpen

Kan altijd rekenen op ABN AMRO.

-Snel -NO nonsense -Duidelijk

Tevreden met de lening

Ik heb met een vriendelijke medewerker alles doorgenomen en de aanvraag ingediend. Alles werd besproken zodat er niks ontbrak. Ik kreeg vrij snel goedkeuring.

Ik werd goed geholpen

Ik heb goed ervaring met de bank

Snel en keurig

Aangevraagd en snel geregeld. Alleen uploaden documenten is lastig, zeker als je geen printer hebt

Zeer snel geregeld

Onze aanvraag werd vlot in behandeling genomen en na het aanleveren van de benodigde documenten was de lening snel geregeld. Al na 48 uur konden wij over het bedrag beschikken.

Ondanks dat onze lening is goedgekeurd, toch wel teleurgesteld.

Moest zelf nadat de aanvraqg is ingediend, dagelijks erachterna gaan, enige antwoord was dagelijks afwachten. Mw’s waren wel vriendelijk, maar het gevoel was dat niemand ons goed kom helpen. En we vroegen ook of het van een andere rekening maandelijks afgeschreven kon worden, maar uiteraard werd daar ook geen gehoor aan gegeven. Niet de service die ik van ABN jarelang gewend ben helaas.

Matig

Telefonisch heel goed contact aardig en oplossingsgericht alleen de aanvraag zelf werd afgewezen bv 3 x op ID bewijs! Gebeld en ineens was t goed! Bankafschrift afgewezen stond geen reden bij pas na 4 dagen wist ik wat er mis was over t algemeen tevreden maar dat kon beter

Supersnel geregeld!

Eea was binnen een paar dagen geregeld. Daar waar con-collega's werkelijk alles moesten weten en het proces minimaal 2 weken duurt was het hier heel snel gegaan, incl. geld op de rekening. Er is ook een minpuntje: erg hoge rente! Toch wel 0,7% hoger dan bij bovengenoemde con-collega's

Erg moeizame lening aanvraag bij eigen bank.

Gekozen voor een lening bij eigen bank in de hoop op een betrouwbare en flexibele aanvraag. Echter is de aanvraag erg moeizaam verlopen, ontzettend vaak vastgelopen uploads , steeds wisselende reacties. Beetje jammer en dat bij je eigen bank.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.