APK en onderhoud goede afspraken over kunnen maken. Kreeg een leenautootje mee. Niet geschikt voor grotere afstanden maar oké om mobiel te blijven. Aardige gasten met hart voor hun werk.
Originele beoordeling
Wat is er nu belangrijker dan veilig op de weg zijn? En een gezellige garage krijg je ook nog erbij.
Voor de eerste keer kwam ik bij van Deelen terecht omdat mijn eigen garage de APK niet tijdig kon verlengen. Ik ben super goed ontvangen, ontzettend vriendelijk geholpen en dik tevreden! Snelle service en duidelijke communicatie dat is wat je bij van Deelen kunt verwachten.
Betrouwbare garage met een goede service en prettige ontvangst
Goede service, deskundig en eerlijk en betrouwbaar. Fijne persoonlijke benadering.
Topbedrijf!
Auto gaf aan dat oliepeil niet goed was, langs gereden en gelijk opgelost.
Een persoonlijk advies gebaseerd op overleg. Dit maakt dat je als auto eigenaar zelf afwegingen kunt maken maar safety first vanuit de garage!
Volgens afspraak werd ik gebeld om door te nemen, wat er evt. gedaan zou moeten worden om auto weer up to date te krijgen en wat de kosten hiervoor zouden zijn. Een duidelijk en correct verhaal. Zeer tevreden over de manier van werken en service.
AutoFirst van Deelen is een fijne garage waar je vriendelijk ontvangen word. De monteurs hebben verstand van zaken en weten altijd met een goede optie te komen om het eventuele euvel te repareren.
Je wordt vriendelijk geholpen en er wordt tijd voor je genomen. De auto is elke keer top in orde.
Garage werd aangeraden door een kennis, en ik ben niet teleurgesteld. Ik kom hier graag terug.
Super klant vriendelijk
Deskundig advies, goed uitgevoerd , acceptable prijs. Kortom Top !!
Super service en advies!
Als er onderhoud nodig is wordt ik altijd even gebeld met een prijsindicatie. Vervolgens wordt het keurig gemaakt en kan ik er weer tegen aan. Verder is het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Deze garage voor het eerst bezocht. Gaf mij onmiddellijk een vertrouwd gevoel. Fijne klantvriendelijke mensen en zeer servicegericht. Ze geven goed advies en uitleg bij de noodzakelijke reparaties met een prijsopgave vooraf. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Ik heb mijn garage gevonden!
Iedere ingreep is doordacht en wijs. Dat komt door de kwaliteit van onderzoeken en de kennis van de auto. Dan weet je dat je geld een verantwoorde keus is.
Voor de eerst een afspraak gemaakt voor een reparatie. Snel en vakkundig geholpen.
Altijd goede service en duidelijke communicatie
Goede service en kwaliteit
Goede sevice en deskundigheid
Ik ben erg tevreden over de service. Daarnaast staat Jan altijd klaar om je advies te geven en met je mee te denken.
Goede service, vriendelijk en deskundig geholpen
Goed! Netjes eerst gebeld voor er daadwerkelijk aan de auto werd gesleuteld.
Baltussenweg 39
6665 AB Driel