Klantvriendelijk, snel, altijd leenfiets of auto, pro actief

Klantvriendelijk, snel, altijd leenfiets of auto, pro actief

Prettig bedrijf om mee te werken

S,morgens accu besteld en om 14 uur kon ik hem afhalen !

Zorgvuldig en Servicegericht

De auto was zelfs gewassen en gestofzuigd! En de rekening was ook nog eens schappelijk.

Goed en prettig

Prima service en vriendelijke mensen.

Super service

Blij met de service van Nieuwenhuijsen.

Bedrijf dat meedenkt met de klant

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen !! Erg prettig

Uitstekend!!’

Mijn auto kreeg ik na een grote beurt bijna als “nieuw’ terug, terwijl hij ruim 6 jaar oud is!

Top service

Snel geholpen met probleem auto , deskundig personeel ,vriendelijk , helemaal tevreden

Vriendelijk, snel

zie boven

super service!

snelle en adequate service. Probleem opgelost!

Bellen op een van de laatste dagen van het jaar met een probleem aan mijn auto is geen probleem

Op oudjaarsdag nog een reparatie kunnen realiseren. Mijn auto lekte en na contact kon de auto gebracht en gerepareerd worden Top team en goede communicatie

Altijd prettig contact, afspraken worden nagekomen en men denkt mee.

Altijd prettig contact en afspraken worden nagekomen.

Mijn ervaring: Deze garage is buitengewoon klantvriendelijk.

Het personeel denkt prima met je mee en maakt tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden.

Klantvriendelijk en deskundig

Dit is een heel fijn autobedrijf. Erg klantgericht en vakkundig. We komen hier al heel wat jaartjes. In verleden slechte ervaringen gehad met arrogante autodealers, dit is een veel betere en goedkopere keus.

Snel, vriendelijk en vakkundig!

Fijne garage

Auto loopt weer als een zonnetje. en heerlijk schoongemaakt.

Goede uitleg van de afgesproken grote beurt voor mijn Mercedes

Bij de grote beurt geeft Mercedes aan dat na 3 jaar de bougies vervangen moeten worden. Gebeld of dit moest gebeuren omdat ik weinig kilometers rijd, op advies van mij deze toch vervangen. Alles wat ik heb aangegeven is naar tevredenheid uitgevoerd. Fijne garage om je onderhoud te laten uitvoeren. Jan Böhmer

Goed onderhoud en nette communicatie

Het werk is netjes uitgevoerd. Alle werkzaamheden zijn goed uitgelegd en in goed overleg.

Geweldig geholpen

Technisch goed en betrouwbaar geholpen, maar vooral klantvriendelijk.

Goed geholpen

Plezierig/goed

In jaaren is niet anders , en prima service.

Goed gedaan

Nvt

Uitstekende service

Zeer vriendelijk personeel. Auto had nieuwe banden nodig voor de apk maar wilde niet ter plekke beslissen over wat ze aanboden. Zelf goede banden uitgezocht en laten monteren. Daar doen ze niet moeilijk over. In plaats van naar de dealer te rijden , die niet in de buurt zit, laat ik mijn auto voortaan hier in onderhoud.

Prettig bedrijf, duidelijk en klantvriendelijk

Eerste kennismaking heel goed verlopen. Diverse zaken naar tevredenheid opgelost. Dus ik blijf.

Industrieterrein Meerpaal Duwboot 83

3991 CG Houten