heel goed begeleidt van A tot Z met menselijkheid hoog in het vaandel

Rietje heeft mij echt fantastisch geholpen vanaf het eerste telefoon gesprek tot het laatste. Ze was erg begaan en heeft samen met mij voor het beste eind resultaat gezorgd. Er werd heel goed geluisterd en door het samen overleggen voelde ik mij erg gesteund en geholpen. Dit heeft geresulteerd in een situatie waarbij ik met gerust hart weer naar de toekomst kan kijken. Heel erg bedankt nogmaals en ik zou haar echt aan iedereen aanraden.

Magnífico trato y resolución del caso

Mi experiencia con Rietje ha sido espectacular. Desde el primer momento me estuvo explicando cada punto, cada detalle para que todo quedara claro y sin dudas. Yo nunca había pasado por este proceso, y menos aún en el extranjero, por lo tanto, el apoyo de Rietje ha sido clave para estar tranquilo y saber que el acuerdo iba avanzando en la dirección que nos interesaba. Sin más, una gran profesional y que me ha ayudado a mejorar mi situación tanto a nivel mental como a nivel económico. Recomendable 100%, y así lo demostraré volviendo en cuanto tenga una situación parecida. Gracias!

• ¿Nos recomendarías?

Top ervaring gehad!

Vanaf het moment dat ik contact opnam met Rietje, voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze nam mij serieus en ging direct voor mij aan de slag. Tijdens de onderhandelingen met mijn werkgever hield ze me continu goed op de hoogte en stelde me gerust dat alles goed zou komen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maakten echt het verschil. Daarnaast is ze gewoon een ontzettend fijn en warm persoon, en daarvoor ben ik haar enorm dankbaar!

Uitstekende begeleiding door Rietje

Rietje heeft mij zeer deskundig geholpen bij een complexe en langdurige zaak rondom de scheiding van mijn werkgever. Ik zocht een jurist die niet alleen inhoudelijk sterk was, maar ook iemand die mij persoonlijk kon begeleiden, ondersteunen en indien nodig mij van constructieve feedback kon voorzien. Rietje heeft deze rol perfect vervuld. Wat ik bijzonder prettig vond aan Rietje is haar directheid en doelmatigheid. Ze is recht door zee, houdt het overzicht en zorgt ervoor dat je gefocust blijft op het einddoel. Tegelijkertijd is ze goed benaderbaar en schakelt ze snel wanneer dat nodig is. Haar communicatie is helder, to the point en altijd met een doordachte strategie in het achterhoofd. Dankzij Rietje’s expertise en aanpak voelde ik mij goed voorbereid en gesterkt in het proces. Ze heeft niet alleen gezorgd voor een juridisch solide oplossing, maar ook voor rust en zekerheid in een stressvolle periode. Kortom, ik kan Rietje Brons van harte aanbevelen aan iedereen die een arbeidsrechtjurist zoekt die niet alleen deskundig en daadkrachtig is, maar ook echt naast je staat.

Boven verwachting met uitstekend resultaat!

Ik heb onlangs de diensten van een advocaat ingeschakeld om mijn vaststellingsovereenkomst te laten controleren, en ik ben enorm tevreden over het resultaat. De advocaat heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Gedurende het hele proces bleef ze me ondersteunen en gaf ze waardevolle tips die mijn situatie aanzienlijk hebben verbeterd. Haar professionele aanpak en deskundigheid gaven me het vertrouwen dat alles goed geregeld werd. Dankzij haar inzet heb ik een zeer goed resultaat behaald. Ik kan haar absoluut aanbevelen voor iedereen die juridische bijstand nodig heeft!

Snelle en professionele samenwerking

Rietje is een empathische, professionele juriste met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ik ben blij dat ik de onderhandelingen aan haar kon overlaten. Ook tijdens de peak belastingen aan het einde van de maand konden wij samen nog een vaststellingsovereenkomst met veel betere condities bereiken.

Als verwacht en een beetje meer

Rietje heeft voor mij de onderhandelingen rondom een VSO gedaan. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en hier werd feedback op gegeven waardoor ik zelfs nog wat meer durfde te vragen. Ook tijdens de onderhandelingen hield Rietje mij goed op de hoogte, en gaf advies over hoe verder te gaan. Hierbij bleef ze luisteren naar wat ik wilde en volgde ze mijn wensen. Resultaat een prima VSO

Rietje's expertise and guidance made navigating my first dismissal abroad far less daunting, leading

This was the first time in my life that I found myself in a dismissal situation, and to make things even more challenging, it happened not in my home country but in the Netherlands. After searching for various legal professionals online, I came across Rietje's website. From the very first moment, I had an instant feeling of trust, which led me to contact her by phone. Rietje advised me on my settlement agreement with thoroughness and responsiveness. Her insightful questions, keen attention to detail, and clear communication provided me with a fresh perspective on my situation. In the end, we successfully achieved our goal with my previous employer. I highly recommend her to anyone in need of legal support. Thank you, Rietje, for your incredible support!

• Would you recommend us? Yes

Brons is Goud!

Een arbeidsconflict is iets waar je liever niet mee te maken krijgt, maar helaas overkwam het me toch. De stress en onzekerheid die daarbij kwamen kijken, waren uiteraard bijzonder onaangenaam. Gelukkig kwam ik bij Brons Legal terecht, en dat bleek een uitstekende keuze. Brons Legal heeft me geweldig begeleid en al snel alle communicatie van me overgenomen. Ze hebben met respect en vastberadenheid een uitstekende oplossing voor beide partijen gevonden. Hun professionaliteit en empathie hebben ervoor gezorgd dat ik me enorm gesteund voelde tijdens dit lastige proces. Dankzij Brons Legal kan ik nu met een gerust hart verder. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die met een arbeidsconflict te maken krijgt en behoefte heeft aan deskundige en betrokken juridische bijstand.

Rietje was kind, responsive, and gave excellent advice on my settlement agreement.

Rietje was incredibly kind, responsive, and thorough while advising me on my settlement agreement. Her clear communication, attention to detail, and thoughtful questions helped me see things from a new perspective. I highly recommend her for expert legal support.

Fijne samenwerking en goed resultaat.

Voor mij was dit een compleet nieuwe situatie waarin ik was beland. Ik had meerdere juristen benaderd maar had bij Rietje gelijk een goed gevoel. We hebben goede gesprekken gehad en heeft daar ruim te tijd voor genomen. Ik ben blij met het resultaat wat we hebben gehaald. Rietje bedankt!

Fijn, persoonlijk en snel contact

Hele fijne ervaring met Rietje. Na een aanvraag werd ik binnen 2 uur teruggebeld voor een eerste gesprek, waarin ze mijn rechten uitlegde. Ik voelde me gesteund door mijn hele VSO onderhandeling. Met name het persoonlijke aspect zorgde ervoor dat ik bij mezelf kon blijven, en ik met een tevreden gevoel op een onrustige periode kon terugkijken.

Great experience!

Rietje is very professional, straight forward and gives advice that is mainly focused on you and finding the best solution for you! She made the experience of going through a lay-off much easier!

• Would you recommend us? Yes

Voortreffelijk bijgestaan tijdens zware periode!

Tijdens een roerige periode heeft Rietje mij op een voortreffelijke manier bijgestaan. Het was een verademing om de onderhandelingen uit handen te geven, ik raad het een ieder zeer aan. Mijn casus duurde erg lang door tekortkomingen van mijn werkgever, ik ben blij en dankbaar dat Rietje scherp, kundig en realistisch te werk ging. Ik heb er meer uit kunnen halen dan wat mijn werkgever in eerste instantie heeft aangeboden. Niet in de laatste plaats is Rietje een warm, prettig persoon, ze is van nature een gevoelsmens, behandelt een ieder gelijkwaardig en blijft goed communiceren. Echt een fijne en unieke persoonlijkheid! Ik zou zeggen niet twijfelen, schakel Brons Legal in.

Powervrouw

Mijn ervaring met Rietje zijn uitstekend. Ze is er echt voor je en gaat voor je door het vuur . Ze gaat echt voor jou belangen, en handeld zeer snel en goed. Ik was er zo gestrest van maar Rietje stelt je gerust en neemt alles van je over. Je kan dan even bijkomen, en je hoort als alles akkoord is en je kan tekenen. Ik ga nu onstressen en genieten van wat Rietje heeft bereikt. Super bedankt hiervoor!!

De beste ervaringen

Zeer tevreden over juridische hulp.

Hele fijne ervaring met de juiste hulp op maat!

Rietje van Brons Legal Ontslagrecht heeft mij onlangs bijgestaan in het proces van ontslag en bij het opstellen van de juiste voorwaarden waaronder ik inmiddels mijn VSO heb getekend. Wat ik voornamelijk fijn heb gevonden is de manier van communiceren. Dit ging op een hele duidelijke manier, waardoor ik achteraf geen vragen had. De communicatie verliep in begrijpelijke taal (laagdrempelig, van mens tot mens), wat ikzelf ook niet geheel onbelangrijk vind. Heel fijn! Rietje heeft echt naar mijn verhaal geluisterd en hulp op maat aangeboden, waardoor ik mij gehoord en begrepen heb gevoeld. Ik zou het zeker aanraden om hulp te zoeken van Brons Legal Ontslagrecht.

Ze heeft er alles aan gedaan om mijn VSO eerlijk te laten zijn.

Open en eerlijk naar mij als werknemer heeft ze het hele proces uitgelegd en alle moeite gedaan die nodig was en soms zelfs meer. Niets dan lof voor mevrouw Brons. Wegens een stugge werkgever duurde het proces langer dan gehoopt. Echter met volhouding is het toch tot een goed eind gebracht.

Professioneel, betrokken en met een echte winnaarsmentaliteit!

Vanaf het eerste contact met Rietje, m.b.t. mijn toch wat bijzondere situatie inzake advies VSO, voelde het vertrouwd en werd ik in alles meteen ontlast. Rietje heeft mij voorzien van uitstekende en heldere uitleg in het gehele proces. In een, ook voor mij, begrijpende taal, pleegde wij samen overleg over iedere volgende stap. Door deze vakkundige begeleiding hebben wij een uitstekend resultaat geboekt. Alle lof.

Goed onderbouwd en persoonlijke begeleiding en advies

In een korte tijd regelmatig persoonlijk contact gehad. Fijn dat Rietje regelmatig goed bereikbaar is, en mijn zaak goed uit haar hoofd kende

Professioneel en duidelijk

Rietje heb ik als professioneel ervaren, heel duidelijk in de mogelijkheden en schept duidelijke verwachtingen. Bedankt voor je hulp!

Top service!

Via een kennis ben ik bij Brons Legal Ontslagrecht terecht gekomen nadat ik boventallig werd verklaard. De boventalligheid leek een excuus dus ik zocht een partij die namens mij de onderhandelingen wilde doen, zodat het allemaal netjes en zakelijk bleef. Ik ben erg tevreden met de extra vergoeding die voor mij is uitonderhandeld en extra maanden langer in dienst met vrijstelling van werk. Uitstekende snelheid en communicatie, ik kan het iedereen aanbevelen.

Super, snel en uiterst secuur!

Grietje heeft uitstekend notitie genomen van mijn case en na besturing van de door mij gestuurde stukken een kort en bondig advies gegeven, heel content met het door haar geleverde werk.

Goed geholpen en volledig ontzorgd.

Heel fijn geholpen , er word goed meegedacht en je word ook voorzien van goede adviezen. Dit gaf totale ontzorging met uiteindelijk een mooi behaald resultaat.

Hele traject ontzorgd van A tot Z

Heel fijn geholpen in een toch initieel lastige procedure. Zeer professioneel en empatisch waarbij mijn belang altijd voorop staat. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik géén contact meer hoef te hebben met de werkgever. Hierdoor kan ik mij focussen op andere dingen en voelde mij echt ontzorgd!

Keizersgracht 391 a

1016 EJ Amsterdam

Over Brons Legal Ontslagrecht

Brons Legal Ontslagrecht is een juridisch bureau in Amsterdam en helpt werknemers die te maken krijgen met een ontslagsituatie. Dreigt er ontslag of heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Juridisch advies inwinnen is belangrijk om je rechten veilig te stellen en een eerlijke ontslagvergoeding te ontvangen die hoger ligt dan de vaak aangeboden transitievergoeding. Voorkom dure advocaatkosten van een arbeidsrechtadvocaat en neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis eerste advies. Als je wilt kunnen wij vervolgens het onderhandelingstraject van je overnemen. Meer weten? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam of plan alvast een afspraak in op onze website