Alles is goeie order opgelost!
Goed geholpen , zowel aan de telefoon als persoonlijk , vriendelijk en correct en werkt snel en goed
Goed en vakkundig personeel.
Goede service, vriendelijke monteur met kennis van zaken. Snel gerepareerd en niet te duur
Snelle reactie op de diagnose en uiteindelijke resultaat
Vriendelijke benadering. Op vragen kreeg ik al snel de mogelijke oorzaak en wat eraan te doen is. Ik wacht nu op de offerte van de reparatie.
Heel goed
Goed geholpen
Reparatie is goed en netjes uitgevoerd. Aardige en hulpvaardige monteur.
Fast and accurate, arrived at time
Op alle fronten dik tevreden
I waited two days to get the appointment of the technician. Even after the technicians visit, the issue was not resolved. Still I have paid 69 Euros. Actually I paid for nothing.
Communicatie erg goed,
Als jongvolwassene waren bepaalde aspecten van de service onduidelijk, zo vond ik het apart dat ik eerst een factuur voor 0 euro kreeg als werkbon en erna toch een factuur van 79 euro. Terwijl er geen daadwerkelijke reparatie was uitgevoerd, slechts een inspectie. In conversatie met de monteur bleek de wasmachine zeer gemakkelijk te reparen zijn, maar de opgestelde offerte op de mail was toch 155 euro (dit was niet economisch verantwoord gezien de oude staat van de wasmachine). Online stond dat een gemakkelijke reparatie daarentegen 79 euro zou kosten, maar het argument was dat deze prijs niet opging omdat er iets besteld moest worden. ! Het meest schrijnende was dat toen ik thuis kwam de wasmachine in een staat van ravage was achtergelaten, met het argument dat het dan de volgende keer gemakkelijker te reparen zou zijn. Maar het hele doel van een offerte opstellen lijkt me dat de klant die keuze nog moet maken?? Dan is het netjes om een huis achter te laten zoals je deze aantrof. Uiteindelijk 79 euro betaald voor slechts het verder uit elkaar halen van mijn wasmachine, wat (op basis van de 0 euro werkbon) slechts 25 min duurde. Makkelijk verdiend! Bezinekosten had ik best willen betalen, maar dit vond ik geen service.
Hoi Robin, Wat vervelend dat onze samenwerking zo stroef is verlopen. Graag vernemen we van je wat we kunnen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Zou je ons een Email willen sturen? we zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Dusink Witgoed Service.
Goede en vriendelijke service.
Snel en goed werk geleverd
Snel, goed en tegen een goede prijs. Communicatie super goed.
Snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen! Een aanrader.
Goede uitleg en goede service
Ik ben correct te woord gestaan was even een mis communicatie met de afspraak dat de monteur zou komen maar is verder goed afgehandeld.
Goed advies, netjes gewerkt. Vaatwasser was helaas economisch total loss, maar keuzes helder en duidelijk toegelicht. Zeer fijne en kundige monteur!
Snelle, vlotte service. Heel vriendelijke en duidelijke uitleg over het defect gekregen. Ik blijf klant.
Via Whatsapp in het weekend een afspraak deels al ingepland. Werd snel teruggebeld voor het definitief maken van de afspraak en bespreken van de reparatie. Na het telefonisch contact ook weer via Whatsapp alles snel kunnen regelen en een paar dagen later stond de monteur al binnen! Top!
Fijne omgang met de monteur. Snelle afhandeling en duidelijk uitleg.
Goede service!