SUPER!

Alles is goeie order opgelost!

• Persoonlijk advies

Goed geholpen , zowel aan de telefoon als persoonlijk , vriendelijk en correct en werkt snel en goed

• Persoonlijk advies

Goed en fijn geholpen door monteur kay.

Goed en vakkundig personeel.

• Persoonlijk advies

Goede service, vriendelijke monteur met kennis van zaken. Snel gerepareerd en niet te duur

Goed en accuraat

Snelle reactie op de diagnose en uiteindelijke resultaat

• Persoonlijk advies

Duidelijke uitleg van de mogelijke oorzaak en van de oplossing.

Vriendelijke benadering. Op vragen kreeg ik al snel de mogelijke oorzaak en wat eraan te doen is. Ik wacht nu op de offerte van de reparatie.

snel en goed geholpen

Heel goed

Positief

Goed geholpen

Kundig en goed geholpen

Reparatie is goed en netjes uitgevoerd. Aardige en hulpvaardige monteur.

• Would you recommend us? Yes

Fast and accurate, arrived at time

Fast and accurate, arrived at time

• Would you recommend us? Yes
  • Personal advice

Op alle fronten dik tevreden

Not satisfied

I waited two days to get the appointment of the technician. Even after the technicians visit, the issue was not resolved. Still I have paid 69 Euros. Actually I paid for nothing.

• Would you recommend us? No
  • Personal advice

Perfecte afhandeling van de problemen met onze wasmachine

Communicatie erg goed,

• Persoonlijk advies

Zeer ongelukkige samenkomst van omstandigheden

Als jongvolwassene waren bepaalde aspecten van de service onduidelijk, zo vond ik het apart dat ik eerst een factuur voor 0 euro kreeg als werkbon en erna toch een factuur van 79 euro. Terwijl er geen daadwerkelijke reparatie was uitgevoerd, slechts een inspectie. In conversatie met de monteur bleek de wasmachine zeer gemakkelijk te reparen zijn, maar de opgestelde offerte op de mail was toch 155 euro (dit was niet economisch verantwoord gezien de oude staat van de wasmachine). Online stond dat een gemakkelijke reparatie daarentegen 79 euro zou kosten, maar het argument was dat deze prijs niet opging omdat er iets besteld moest worden. ! Het meest schrijnende was dat toen ik thuis kwam de wasmachine in een staat van ravage was achtergelaten, met het argument dat het dan de volgende keer gemakkelijker te reparen zou zijn. Maar het hele doel van een offerte opstellen lijkt me dat de klant die keuze nog moet maken?? Dan is het netjes om een huis achter te laten zoals je deze aantrof. Uiteindelijk 79 euro betaald voor slechts het verder uit elkaar halen van mijn wasmachine, wat (op basis van de 0 euro werkbon) slechts 25 min duurde. Makkelijk verdiend! Bezinekosten had ik best willen betalen, maar dit vond ik geen service.

• Persoonlijk advies

Goede en vriendelijke service.

Goede en vriendelijke service.

Goed werk

Snel en goed werk geleverd

Snel en goed

Snel, goed en tegen een goede prijs. Communicatie super goed.

Aanrader!

Snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen! Een aanrader.

Goede uitleg en goede service

Goede uitleg en goede service

Vriendelijk

Ik ben correct te woord gestaan was even een mis communicatie met de afspraak dat de monteur zou komen maar is verder goed afgehandeld.

Goed advies

Goed advies, netjes gewerkt. Vaatwasser was helaas economisch total loss, maar keuzes helder en duidelijk toegelicht. Zeer fijne en kundige monteur!

Topservice

Snelle, vlotte service. Heel vriendelijke en duidelijke uitleg over het defect gekregen. Ik blijf klant.

Snelle, fijne service!

Via Whatsapp in het weekend een afspraak deels al ingepland. Werd snel teruggebeld voor het definitief maken van de afspraak en bespreken van de reparatie. Na het telefonisch contact ook weer via Whatsapp alles snel kunnen regelen en een paar dagen later stond de monteur al binnen! Top!

• Persoonlijk advies

Goede en snelle afspraak.

Fijne omgang met de monteur. Snelle afhandeling en duidelijk uitleg.

Snel en vakkundig

Goede service!