Goede service. Denken mee. Betrouwbaar
Bij de APK op eigen initiatief een kleine reparatie en afstelling uitgevoerd wat wij zeer op prijs hebben gesteld.
Ik kwam met een spoedje bij hun binnnen voor een onderdeel. Direct en zeer vriendelijk geholpen.
Je wordt meteen geholpen. Persoonlijk en goed. Aardige mensen ook.
Je kan snel terecht, prijsopgave vooraf, zeer tevreden
Geen onverwachte kosten. Als er iets is, dat vervangen moet worden i.v.m. APK volgt er eerst een telefoontje en dan pas beslis je ja of nee. En een een leenauto ook npooit een probleem, zonder extra kosten. Alleen de brandstof, maar dat lijkt me logisch.
Wij zijn al bijna 30 jaar klant bij Leo geweest. Gelukkig us het garage personeel gebleven. Dat is voor ons van essentieel belang.
Zie boven
Betrouwbaar
Vakkundig beleefd gezellig
prima ervaring bij de garage goed geholpen
Goede service, deskundig.
Auto werd snel gekeurd.
word netjes geholpen,vriendelijk personeel
Ik bel voor een probleem, vraag gesteld, direct op gereageerd, eind van de middag even langskomen en het probleem is direct opgelost
Prima geholpen voor zover mogelijk, helaas moest mijn voertuig naar een merkspecifieke garage voor een reparatie. Bosman heeft hierin eerlijk en adequaat gehandeld. Ook hebben zijn geregeld dat mijn voertuig bij de betreffende garage werd afgeleverd.
Word direct,prima,correct, praktisch,meedenkend,adviserend,in één woord,prettig geholpen.
Afspraak prima na gekomen fijne ervaring
Na een lekke band kon ik direct een afspraak maken voor het vervangen van 4 banden. Door twee monteurs werd de klus in de kortst mogelijke tijd geklaard waardoor ik maar even heb hoeven wachten. Een paar dagen eerder werd meteen na aankomst een lampje vervangen. Veel waardering.
zeer goed
Zie boven