Goed overleg en overdracht van Inge naar Monique
Ik ben bijgestaan door Juriën op een betrokken en betrouwbare wijze gedurende het proces. Absoluut een aanrader!
Ik ben zeer goed geholpen door Guido van der Corput. De letselschade zaak heeft ruim 4 jaar geduurd. Maar Guido heeft zich van begin tot einde maximaal in gezet. Je staat er niet alleen voor. Hij geeft je duidelijk advies en denkt ook mee. tevens is hij goed bereikbaar voor hulp. Mocht dit niet zo zijn is er altijd een collega van hem, die je te woord staat met advies of zorgt dat er contact opgenomen wordt. Voor mij is Berntsen Mulder Advocaten een vertrouwd adres geworden! Deze mensen leveren goed werk !
Xander Huijser heeft mij zeer vakkundig bijgestaan bij een geschil met mijn rechtsbijstandverzekering die mij naar ons idee niet goed had geadviseerd bij weer een ander geschil met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ik ben zeer tevreden met de prettige samenwerking en het behaalde resultaat. Bij de eerste onmoeting heb ik Xander meteen verteld dat ik in mijn gezondheid beperkt ben. Ik kan daardoor soms niet direct reageren of snel een beslissing nemen. Het is heel fijn hoe Xander begripvol met mijn beperking is omgegaan. Hij is naast een goede advocaat ook een fijn mens! Dank Xander!
Op advies van mijn zorgverzekeraar DSW heb ik een letseladvocaat ingeschakeld. Dit werd Mw.Mr.Monique Bolleurs. Zij heeft direct contact met mij opgenomen na mijn ongeval op 7 jan. j.l. Zij heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen./
Eigenlijk geen slecht woord over te zeggen. Super behulpzaam, meedenkend, ondersteunend, adviserend en vriendelijk.
Mevrouw van Wassenberg heeft mij goed geholpen en was duidelijk in haar manier van aanpak en hoe de kansen voor mij waren.
Mijn ervaringen met het kantoor is fijn Ik ben goed geholpen
Heldere en duidelijke communicatie. Deskundige onderbouwing en argumentatie richting de tegenpartij waardoor mijn letselschadezaak uiteindelijk naar tevredenheid is afgehandeld.
Ik werd heel goed geholpen
Ik heb de gehele zaak goed ervaren. Alles is duidelijk verlopen en met een goed eindresultaat. Bedankt!!!!
Deze advocaten kantoor werkt snel netjes en is zeker aan te raden. Ze hebben mijn dochter geholpen die een beperking heeft en een verkeersongeval kreeg met haar fiets. Nogmaals bedankt.
Jurien Minderhout heeft namens Berntsen Mulder mijn belangen na mijn ongeval prima behartigd.
Vorig jaar heb ik een hersenschudding opgelopen door een vervelend ongeluk. Via via kwam ik in contact met Berntsen Mulder Advocaten, en al snel belde meneer J. Minderhout. Hij luisterde naar mijn verhaal en ondernam meteen actie. Ik voelde me meteen heel erg begrepen. De afgelopen maanden hebben we veel contact gehad, zowel telefonisch als per mail. Uiteindelijk is de aansprakelijkheid dankzij meneer Minderhout erkend, waar ik heel dankbaar en blij om ben. Ik geef dit kantoor vijf sterren, want zowel de communicatie, het advies, de deskundigheid en betrokkenheid heb ik als enorm prettig ervaren. Ik zou dit kantoor dan ook echt aanraden!
Maken waar wat ze beloven, met heel veel kennis
Hele fijne samenwerking. Zeker een aanrader.
Dit is mijn tweede en zo mogelijk nog positievere ervaring met Berntsen Mulder Advocaten. Naar aanleiding van een vervelend letsel, waarbij ik van mening was dat de locatie aansprakelijk gesteld zou kunnen worden heeft BMA mijn zaak met beide handen aangepakt. Al snel bleek dat de tegenpartij zeer star aan haar afwijzing van aansprakelijkheid bleef vasthouden, maar BMA heeft alle mogelijkheden onderzocht en mij op een heldere en belangeloze wijze geadviseerd hetgeen uiteindelijk in een schikking met de verzekeraar heeft geresulteerd, zonder dat BMA daar iets aan over heeft gehouden. De communicatie gedurende het hele proces bleef optimaal en consequent, zelfs toen al duidelijk was dat er voor BMA geen financieel belang meer was. BMA heeft laten zien dat zij echt hart hebben voor hun cliënten en deze dan ook altijd voorop stellen!
Ik ben gehoord en gezien. Het was een fijne begeleiding en mijn klachten werden serieus genomen. Complimenten hiervoor!
Na een zwaar ongeval, vroeg ik mijn neef (Welke zelf een top advocaat is maar niet op letsel gebied)woe mij het beste zou kunnen bijstaan in deze lastige zaak, hij benoemde gelijk Anneke van Tol.wat ben ik achteraf blij dat ik Anneke had in deze werkelijke cowboy wereld.Anneke is naast haar kunde ook nog eens en mens die werkelijk 100 procent vecht voor je,het was een zeer lastige zaak omdat ik in het verleden al wat gerelateerde ziekte had gehad, tegen partij pakten dit dus gelijk aan om mij maar niet tebetalen, Anneke vocht voor me en won, ,Anneke nogmaals hartelijk dank voor het mooie resultaat!!!
Fijne proces tot slotfase
Ik heb het contact met Berntsen Mulder Advocaten als positief ervaren. Ik ben door Inge Goei heel goed geholpen. Het is voor mij een moeilijke tijd geweest en dat snapte Inge heel goed.
Heb een ongeluk/aanrijding met een motorrijder gehad. Ná het ongeluk niet in staat en weinig kennis van ingewikkelde, tijdrovende en/of lastige regels en wetten; dan kun je het beter uit handen geven aan een vakkundige. Zij zijn goed op de hoogte van de wetten en regels. Hierdoor heb ik aan mijn herstel kunnen werken. Regelmatig contact over de lopende- en voortgang van de zaak; met een zeer goed resultaat.
Behandeling van een letselschade zaak getuigt van professionele aanpak. Diepgaande kennis van wetten en jurisprudentie tesamen met een zeer zorgvuldige werkwijze leiden tot concrete resultaten. Tevens heldere en to-the-point correspondentie.
Van een kennis kreeg ik het advies om met Berntsen Mulder contact op te nemen mbt letselschade. Vanaf het eerste begin tot het einde van de zaak, werd er duidelijk gecommuniceerd, goed advies gegeven en prettig samengewerkt. De verzekering gaf ook aan dat zij konden helpen, maar gezien de diepgang en kwaliteit van het advies en werk van Lidewij, ben ik alleen maar blij dat we voor Berntsen Mulder gekozen hebben. Bedankt voor alle hulp!
Letselschade; als we het daar over hebben i.c.m. een advocaat, dan is er echt iets ernstigs gebeurd. We hebben ons verhaal kunnen doen. Door (helaas) de ruime ervaring met vervelende gebeurtenissen werden wij echt begrepen en werd er ook voor ons gedacht in juridische termen, iets waar wij geen verstand van hebben, maar ook niet over na wilden denken, we hadden immers al genoeg ellende aan ons hoofd. De communicatie was helder, bezoek aan huis was mogelijk. Conclusie; persoonlijke en warme hulp!
Burgemeester Visserpark 13 15
2405 CP Alphen aan den Rijn