Ik heb mijn samenwerking met Bertsen Mulder als zeer fijn ervaren en in het bijzonder met mevrouw Annelies van Dorp.
In een periode dat je leven op z'n kop staat wist Guido heldere lijnen uit te zetten en ervoor te zorgen dat ik me kon focussen op herstel. Zijn deskundigheid en prettige omgang gaven het vertrouwen dat het juridische traject in goede handen was. Tot het einde aan toe (ruim 4 jaar) gaf Guido heldere en strategische adviezen wat geleid heeft tot een goede en tevreden afsluiting van het gehele traject. Ik kan nu met volle focus verder!
In de letselschadezaak waar ik hulp en advies in zocht, heb ik me gesteund en goed geadviseerd gevoeld.
Wij zijn super goed geholpen. Alles is in duidelijke begrijpelijke taal uitgelegd en wij wisten precies wat ons te wachten stond.
Na dat ik bij een ander letsel schade advocaten kantoor niet goed geholpen werd. Ben ik overgestapt naar berntsen en Mulder. Ik ben ze heel dankbaar voor de hulp zonder hun was ik nooit zo ver gekomen met mijn zaak.
zeer accuraat advies gekregen en op zeer korte termijn in een zeer prettige sfeer.
We zijn heel goed geholpen in onze zaak. Per mail heel goed bereikbaar en altijd een goed advies waardoor we verder konden. Dank nogmaals
Ik heb Guido van Berntsen Mulder als heel goed ervaren. Kundig, adequaat, efficiënt, reageert altijd zsm, persoonlijk, goede adviezen, super ondersteunend en realistisch.
Goed, heel goed geholpen en ben heel tevreden. Mocht ik ooit weer iets hebben zou ik zeker weer een beroep op jullie doen.
mijn eerste en hopelijk mijn laatste ervaring met een letseldeskundige, maar ik had me geen betere kunnen wensen. Zowel in mails als eenmaal het persoonlijke contact was zeer aangenaam.
Anneke van Tol is zeer deskundig, betrokken en heeft een prettige ‘tone of voice’ in de communicatie zowel telefonisch als per e-mail.
Ik ben goed geïnformeerd wat haalbaar was. Het resultaat was dan ook conform verwachting. De dossier kennis is uitstekend en belangrijker, de vakkennis ook. Ik ben prettig geholpen. Mijn zaak duurde lang, wat niet aan Berntsen Mulder lag, maar aan de tegenpartij. Gedurende die tijd ben ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Zeer betrokken, professioneel. Anneke van Tol heeft ervoor gezorgd dat wij een eerlijke schadevergoeding hebben ontvangen. Wij zijn haar eeuwig dankbaar
Ik ben heel goed behandeld en de afwikkeling is ook prima verlopen.
Er is door Esther met enorm doorzettingsvermogen en overtuiging en een zeer lange adem aan mijn zaak gewerkt. Mijn hoop op goede afloop begon al te kantelen maar Esther heeft het toch voor elkaar gebokst en de organisatie weten te overtuigen. Chapeau!
Ik ben uitstekend geadviseerd over de juiste juridische aanpak en er was voldoende ruimte om ook de commerciële zijde onder de loep te nemen. Met een goede onderlinge samenwerking is het juiste pad gekozen en is het optimale resultaat bereikt.
Jos is een zeer scherpe en goed geïnformeerde advocaat als het om arbeidsrecht gaat. Details worden goed bestudeerd. Communicatie strak! Geen onzin en vooral doelmatig.
Erg blij met de hulp van Guido van der Corput van Berntsen Mulder Advocaten. Hij was in alle opzichten zeer behulpzaam, zijn oplossingen waren creatief en de communicatie was helder en informatief. Helemaal top!
Goede ervaring en heel goed geholpen. Ik vond het echt een topper.
Snel nadat ik in contact trad met het kantoor werd mij de procedure uitgelegd. Na de overdracht van de ter zake doende gegevens werd alles uit handen genomen en werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de zaak.
Lisanne van Wassenberg heeft mij bijgestaan tijdens een echtscheiding. Ze heeft goede adviezen over wat wel of juist niet te doen. En een hele goede advocaat tijdens de zitting.
Juriën Minderhout, letselschade jurist, heeft kosten noch moeite gespaard om mij bij te staan bij de nasleep van een verkeersongeval waarin de dader het contact had verbroken. Prettige terugkoppeling over de voortgang en gezamenlijke beslissing over de aanpak.
de zaak heeft lang geduurd maar dat kwam door mijn situatie waar ik in zat . door de jaren heen ben ik goed geholpen en heel tevreden met het eindresultaat.
Mijn ervaring omschrijf ik als rustgevend. In een vermoeiende traject van ziek zijn en al het stress eromheen. Kon ik dankzij Berntsen Mulder Advocaten dit onderdeel loslaten en mij volledig focussen om mijn herstel. Ik heb in het proces voldoende uitleg gehad er wordt heel duidelijk en op een fijne manier gecommuniceerd.
Wij zijn super en netjes goed geholpen door Berntsen Mulder Advocaten. Onze contactpersoon Anneke van Tol is ook echt een topper en heerlijke korte lijntjes en hield ons goed op de hoogte. Deze advocaten kantoor invecht aan te raden.
Burgemeester Visserpark 13 15
2405 CP Alphen aan den Rijn