Deskundig en oplossingsgericht

Naar grote tevredenheid geholpen bij de afhandeling met de verzekeraar van een ongeval van mijn moeder. Denkt mee, is deskundig en bereikte een uitstekende oplossing.

Geweldig geholpen

Ben blij dat ik de hulp van dit kantoor en mensen heb gekregen super tevreden met alle hulp. Natascha

• Geholpen door: Mr. D.M.H. (Diwi) Rademakers

Zeer tevreden.

Mevrouw Zeijen is een deskundige en toegewijde advocaat. Ze neemt de tijd om alles helder uit te leggen en werkt uiterst professioneel. Zeer tevreden over haar betrokkenheid en expertise!

Betrouwbare en deskundige hulp

Ik ben ontzettend tevreden met de hulp die ik heb ontvangen van mijn advocaat de heer Pennino en het hele team gedurende de afgelopen 2,5 jaar met mijn zaak. Vanaf het eerste moment voelde ik me gehoord en ondersteund. De communicatie was altijd helder, en ik werd voldoende op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak. Mijn advocaat en zijn team toonden niet alleen professionaliteit, maar ook veel empathie, wat de zaak vaak minder stressvol maakte voor mij. Niets was te veel gevraagd. Dankzij hun expertise, betrouwbaarheid en deskundigheid werd mijn zaak succesvol afgerond. Ik kan de heer Pennino en zijn team dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige juridische hulp!

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Zeer professionele, vakkundig behulpzaam klantonvriendelijk mevrouw Zeijen en haar medeweker.

Mevrouw Belinda Zeijen zeer professioneel en klanten vriendelijk .

• Geholpen door: Mr. B.M.J. (Belinda) Zeijen-Schlechtriem

Heel behulpzaam en leven met het slachtoffer mee

Perfect, menselijk en ook bij paniek staan ze voor je klaar

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Ik ben erg tevreden over de professionele en zorgvuldige aanpak van mevrouw Zeijen in mijn letselschadezaak. Ze heeft mij gedurende het hele proces duidelijk geïnformeerd, mijn belangen goed behartigd, en ik ben tevreden met de uitkomst. Haar betrokkenheid en expertise maakten een groot verschil.

• Geholpen door: Mr. B.M.J. (Belinda) Zeijen-Schlechtriem

Het beste advocaten kantoor van Nederland

Zeer professioneel Altijd goede service met raad en daad En een perfecte afhandeling Super bedankt

Heel fijn!

Peninno heeft mij heel professioneel geholpen. Goed geholpen na mijn ongeluk! Ik ben zeer tevreden over het kundige en vriendelijke personeel!

• Geholpen door: Mr. M.J.E. (Meyke) Spauwen

Uitermate tevreden

Snelle reactietijd als er vragen waren en alles werd me in duidelijke taal uitgelegd. Ik voelde me echt gehoord! Ik ben dan ook uiterst tevreden met de bewezen diensten en zeer dankbaar voor de moeite die ze voor me gedaan hebben.

Zeer kundige letselschade kantoor

5 sterren zijn te weinig voor dit advocaten kantoor. Veel ervaring, zeer kundig, geweldig advies en samenwerking!!

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Zijn geholpen door mevr. Zeijen en haar team . In een woord geweldig wat ze doen Top Team

perfect, discreet en zorgzaam

Ik kan niet meer zeggen dan dat alles heel goed is verlopen. Mevrouw Jeukens heeft altijd mij bijgestaan. Een dikke 10 met een griffel.

• Geholpen door: Mr. M.J.E. (Meyke) Spauwen

Professionaliteit!

Super professionele advocaten!

• Geholpen door: Mr. D.M.H. (Diwi) Rademakers

Hele goede begeleiding en een top advocaat.

Na een vreselijk ongeluk met mijn moeder ben ik heel goed geholpen geworden door Mr. Zeijen. Ze was heel erg betrokken en heeft ons goed geholpen. Zelf heb je daar op dat moment het hoofd niet naar staan. Dan is het heel goed om te weten dat je een hele betrouwbare advocaat naast je hebt staan. Ik kan haar heel erg aanbevelen.

Professioneel.

Ik ben over alle stappen die genomen zijn goed geïnformeerd.En kon met eventuele vragen altijd terecht.

• Geholpen door: Mr. B.M.J. (Belinda) Zeijen-Schlechtriem

Vanaf mijn allereerste kennismaking met Dhr.Pennino voelde ik mezelf erg op mijn gemak. Hij stelde me gerust en ik kon rustig mijn verhaal vertellen.heel fijn is dan ook om te horen dat hij in jou verhaal gelooft en 100% achter je staat. Vanaf minuut een zal Dhr. Pennino zich voor jou en jouw zaak volledig inzetten en zijn uiterste best doen om jouw belangen te behartigen. Ik ben ontzettend goed bij gestaan door Pennino en kan iedereen zijn kantoor aanraden.

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Een lange durige maar enorm rechtvaardige ervaring

Gezien t feit dat it in alles een aantal jaren heeft mogen duren. Ben ik enorm blij met t eindresultaat en de hulp hulp die mij is bijgestaan. Ben dan ook enorm dankbaar voor de inzicht en de strijd die voor mij is gevoerd tijdens mijn casus. Ben in deze tijd mezelt enorm gaan ontwikkelen en had nooit verwacht zn mooi eindresultaat te mogen ontvangen. Wil graag dit advocaten kantoor enorm bedanken voor de strijd die ze hebben gevoerd voor mij. Gr W.B.

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Ze doen waar ze voor staan

Het team van Pennino advocaten doen waar ze voor staan duidelijke afspraken een woord is een woord korte lijnen snelle reacties. Ga zo door team Pennino.

Allemaal toppers !

Mr.Nino Pennino een zeer kundig man, die ons geloofde ! Op zijn eigen wijze samen met zijn team een mooi resultaat behaalt waarvoor onze hartelijke dank, alle goed toegewenst, Pino en Connie

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Ik raad iedereen deze letsel schade advocaat! Ze hebben echt gestreden voor alles en daar ben ik ze super dankbaar voor. Je hoefde maar een mailtje te sturen en er werdt meteen contact met je opgenomen. Ze houden zich ook altijd aan de afspraken die er gemaakt werden! Nogmaals ik ben super trots op het team! En zeer zeker een aanrader!

• Geholpen door: Mr. B.M.J. (Belinda) Zeijen-Schlechtriem

Tolles Team und alle sehr sympathisch und hervorkommend

Immer ansprechbar .Es wir direkt reagiert und geantwortet. Super tolles Team . Super Anwältin.

• Geholpen door: Mr. B.M.J. (Belinda) Zeijen-Schlechtriem

Goede ondersteuning en ontzorging gedurende het gehele traject

Pennino Advocaten heeft ons ondersteund bij de afhandeling van een letselschade. Zij hebben ons al het gedoe wat daarbij komt kijken uit handen genomen. Uiteindelijk hebben ze ook een goede en passende vergoeding uitonderhandeld met de verzekeringsmaatschappij. Gedurende het traject waren ze altijd bereikbaar en hebben ze een prima ondersteuning verleend.

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Top advocaat met een geweldig team

Top advocaat met een top team. Zeer professioneel, goed contact, en een goede ondersteuning. Bedankt dhr Pennino en mevrouw Hodiamont.

• Geholpen door: Mr. A.F.G. (Nino) Pennino

Meerdere zaken gehad met dhr pennino aan onze zijde, altijd goed voorbereid en ook een luisterend oor.

Schaesbergerstraat 16

6467 EC Kerkrade