Ik ben goed ondersteunt geworden door dhr. Pennino zelf en zijn assistentes. Ik ben in het hele proces goed meegenomen, zaken werden helder uitgelegd. Ik werd goed geïnformeerd over alles en mijn belangen werden zorgvuldig behartigt.
Na mijn ongeval heb ik eerst zelf geprobeerd met de tegenpartij te communiceren dit verliep alles behalve soepel. Na het inschakelen van een belangenbehartiger ging het in het begin een stuk beter, na 2 jaar liepen we opnieuw vast door geen of slechte reactie van de tegenpartij, in totaal heeft de zaak 4 jaar gelopen met behulp van Mr. Pennino is de zaak toch afgehandeld met een schikking.
Mijn casus werd in behandeling genomen zonder dat ik er kosten aan had. Dit is absoluut niet vanzelfsprekend. Er waren wel voorwaarden aan verbonden, maar deze waren heel reëel. Ik ben heel tevreden over de hulp die mij is geboden.
Uitstekende ervaring bij dit kantoor. Mevrouw Zeijen is zeer betrokken en maakt zich hard voor haar cliënten. Dit gaf mij een prettig gevoel tijdens de letselschadezaak. De zaak is naar tevredenheid afgerond.
De Heer Pennino heeft zich tot het uiterste gegeven in de letselschadezaak mbt onze, destijds, minderjarige zoon. Enorm gedreven en bekwame advocaat. Geen woorden voor. Niets dan lof en oprechte dank. Ook aan mevrouw van de Weert. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij de mensen wiens zaak zij behartigen. Kon ik 10 sterren geven dan dan zou ik deze gegeven hebben.
Na een ongeval kwam ik via-via bij Mr Zeijen terecht. Ons eerste gesprek voelde ik direct hoe betrokken Mr Zeijen is, en heb vol vertrouwen mijn zaak uit handen gegeven. Deze is door het kantoor zeer fijn behandeld en afgerond. Wil dan ook hier nogmaals Mr Zeijen en medewerkers danken voor de fijne wijze waarop ze mijn zaak hebben opgepakt.
Voor mijn advocate mevr. mr. MJ.E. Spauwen alle lof. Dat geldt eveneens voor mr. R. Jeukens. De door hun gedane zaak is voor mij op alle gebied goed afgehandeld. Dikke duim.
Na negen jaar kwam mijn zaak tot een mooie conclusie waar Pennino Advocaten lang en hard voor heeft moeten puzzelen en knokken. Het vriendelijke en geduldige team van Pennino is helemaal all-in voor de client.
Waarvan ik eigenlijk altijd dacht dat en advocaat vrij formeel zou zijn. Trof ik in de heer Pennino een warme empathische betrokken man aan. Formeel doch informeel tegelijker tijd. Dat schept vertrouwen, welke (voor mij) belangrijk is omdat je een taak uit handen geeft. Volharden en doortastend in datgeen wat gedaan dient te worden. Iemand die echt de last van je schouders af neemt en stil staat bij de emotie en wensen van zijn cliënt.
Beste advocate kantoor
Dhr Pennino heeft mijn zaak naar volle tevredenheid weten af te ronden waardoor ik mij weer kan richten op mijn toekomst. Bij deze wil ik ook Max Pennino extra bedanken. Max toonde steeds begrip wanneer ik vragen had en zorgde er voor dat ik zo spoedig mogelijk geholpen werd. Hij kwam zijn beloftes steevast na en bespaarde koste nog moeite om zich aan zijn woord te houden. Bedankt voor alles!
Na een ongeluk met letsel erg goed geholpen door Peninno advocaten, bedankt voor jullie betrokkenheid en ik ben blij met het uiteindelijke resultaat. Voor Letselschade zit je hier zeker op de goede plek, halen het onderste uit de kan!
Uitstekend begeleid.
Ik ben erg blij met het resultaat, meer dan ik had verwacht. Het is soms lastig om Pennino zelf aan de lijn te krijgen maar verder echt super geholpen. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen op het gebied van Letselschade.
Goed advies en vooral eerlijkheid over wat wel en niet mogelijk is. Een empatische houding wat in ons geval inderdaad wenselijk was. Wij zijn geholpen door dhr. Pennino maar ook door aan aantal medewerkers, o.a. Mevr. Szafranski. Iedereen communiceerde altijd direct en correct en was altijd vriendelijk en behulpzaam. Wij maken liever geen gebruik van een advocaat maar soms kan dat niet anders. Dhr. Pennino was ons geadviseerd door Bureau slachtofferhulp. Een uitstekend advies dus.
Uitstekende communicatie!
Deskundig, persoonlijk en voortvarend! Heeft u een advocaat nodig op het gebied van letselschade? Kies dan voor een deskundige letselschade advocaat van Pennino Advocaten. Na 7 jaar heeft het kantoor van Pennino advocaten voor mij het meest haalbare uit mijn letselschade weten te halen door hun persoonlijke en voortvarende aanpak. In het lopende dossier ben ik altijd up to date gehouden en iedere vraag werd snel beantwoord niets is te veel. Mocht u in de nare situatie terecht komen dat u een letselschade advocaat nodig heeft twijfel dan niet en zoek contact met deze toppers
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Er wordt goed naar je geluisterd, duidelijk gecommuniceerd, realistische weergave van de situatie. Verder vond ik het zeer prettig dat er ook corrigerende informatie van mijn zijde positief wordt behandeld. Van A tot Z ontzorgt en dat het serieus wordt genomen wat je verteld.
Dankbaar dat Pennino mij heeft geholpen op de momenten dat mijn rechtsbijstand dit niet deed.
Door vrienden ben k bij pennino Advocaten terecht gekomen, deze vertelde dat ze de beste zijn. Dit kan ik ook nu beamen. Super goede advocaat die tot de puntjes in haar werk gaat en alles eruit haalt. Ook via mail en telefonisch altijd goed geholpen! Zeer vriendelijk kundig en met een hart!
Ondanks dat je bij Pennino terecht komt voor minder leuke zaken, heb ik me vanaf het eerste contact bij zowel Yvonne als Nino heel erg gehoord en gesteund gevoeld. Ze hebben oog voor jou als mens, niet als zaak. Ze zijn echt betrokken en geen vraag is teveel. Ik ben heel dankbaar dat zij mijn belangen hebben behartigt en kan hen dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.
Daar waar men juridische hulp voor vraagt wordt ook waar gemaakt, mijn zaak is uitstekend behandeld en afgehandeld.
Ingeschakeld als letselschade advocaat. Duidelijk veel ervaring, neemt tijd voor de clienten, regelmatig updates in duidelijke begrijpelijke taal. Gaat net dat stapje extra voor de client
Na een nare ervaring bijstand gekregen van het team. Ze waren betrokken, transparant en hebben mij goed begeleid in de zaak.
Pennino Advocaten is een zeer professioneel advocatenkantoor met een lange staat van dienst waarbij menselijkheid hoog in het vaandel staat en geen drempel aanwezig is voor de schoorvoetende zoals ikzelf
Schaesbergerstraat 16
6467 EC Kerkrade