In een zeer trieste zaak heeft Pennino Advocaten mij zowel in een strafzaak als in de letselschadezaak zeer fijn geholpen met een delicate persoonlijke benadering.
Goed , een luisterend oor .en stelt je op je gemak
Zeer persoonlijke benadering . Snelle reactie van Mr. Pennino, zelfs op zijn vrije dag tijd vrij maken om een dringende kwestie af te handelen. Hoe een stressvolle situatie kundig wordt opgepakt en de aanpak van Mr. Pennino rust geeft . Zeker aan te raden !!
Ik heb meerdere keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om een goede letselschade jurist te hebben. De eerste keer met Nino na mijn motorongeluk. Een schade afwikkeling die weliswaar 10 jaar heeft geduurd maar achteraf toch zeer tevreden. De tweede keer een bedrijfsongeval van mijn zoon, Annet heeft destijds deze zaak zeer goed opgepakt. Als laatste mijn eigen dienstongeval, waar Diwi mij heeft bijgestaan. Allemaal top juristen.
De advocaten die ik heb gehad was zeer professioneel en bekwaam.
Mijn zaak is super afgehandeld. Meneer Pennino en zijn team doen alles goed afwerken tot in de details. Je krijg opties en zeggenschap en er word ook goed met je omgegaan. Echte vak mensen die weten wat ze doen met ervaring en dat word gezien! Ook de omgang met de mensen kon niet beter als verwacht Bedankt !
Advocaten bureau Pennino zeker een aanrader Ik wil ook alle medewerkers bedanken Allemaal ervaren advocaten, goede en snelle afhandeling
Ik ben drie en half jaar samen met mevrouw Rademakers en andere advocaten bezig zijn met mijn geval. Ik ben blij dat ik heb voor Pennino advocaten gekozen. Zeer behulpzaam, communicatief en duidelijk met mij omgaan. Ik wil mevrouw Rademakers en andere collega's bedanken voor alle hulp wat heb ik gekregen. Met vriendelijke groeten, Nedzib Mujkic
Ieder contact verliep in een prettige en positieve sfeer. Heb vanaf het begin gemerkt dat mijn belangen uitstekend werden behartigd. De uiteindelijke uitkomst heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Het ging om letselschade ne het is bekend dat dit soort processen lang duren. Desondanks heeft Pennino advocaten dit vakkundig en naar volle tevredenheid opgepakt en succesvol tot een schikking gebracht.
Super geholpen, Altijd snel antwoord en bleven doorgaan. Tegenpartij had niet de makkelijkste verzekering, maar de dames bleven doorgaan tor er antwoord kwam.
Het team dat mij bijstond in mijn claim informeerde mij zodra er nieuws was. Het resultaat van mijn geduld en hun inspanning was boven verwachting. Ik zal andere mensen aanbevelen gebruik te maken van de diensten van Pennino Advocaten.
Uitstekend! ''Helaas'' nu voor de tweede keer in mijn leven gebruik moeten maken van de diensten van Pennino Advocaten maar het geeft een gerust gevoel om te weten dat er iemand achter je staat in de afwikkeling van een ongeval die je volledig met je meedenkt en ontzorgt. Hartelijk dank mevrouw Zeijen en mevrouw Vaessen voor de uitstekende ondersteuning!
Super goed en conkreet zeer tevreden
zeer tevreden over advocaten kantoor Penino, en raad ook zeker iedereen aan om deze advocaat in handen te nemen, alleen maar positieve ervaringen ervaren. ben dankbaar voor alles wat dhr Penino voor mij heeft betekent!
Fijne advocaat gehad zou me geen betere advocaat kunnen wensen zij heeft mij altijd goed geholpen en ben haar daar zeer dankbaar. Prettig in contact en heeft de tijd genomen om mijn situatie te begrijpen. Heeft mij altijd bij gestaan met raad, passend bij mij als mens. Zeker aan te raden. Nogmaals Bedankt Mv. Belinda Zeijen.
Fijne samenwerking, goede communicatie, top advocaten. Zal ze zeker aanbevelen.
Pennino is een briljante advocaat! Heel druk met alles maar wel een briljante advocaat! Nino bedankt voor alles en uiteraard ook mevrouw Janssen en het team
Ik had me voorgenomen om me nooit meer bang te laten maken of te laten intimideren maar voortaan meteen aangifte te doen. Na deze mishandeling had ik dat dan ook gedaan en kwam toen in contact (door mn dochter) met Mr.R. Safranski. Ze heeft mij zeer gedreven door dit hele proces geholpen , streng duidelijk op n lieve menselijke manier . Ze heeft mijn kijk op "advocaten" compleet veranderd op een zeer positieve manier , hopelijk is het nooit meer nodig maar anders weet ik zonder na te denken waar ik moet zijn. BEDANKT Rachella !
Na mijn fietsongeluk goed bijgestaan door Pennino Advocaten in het kader van de schadeafwikkeling. Zeer tevreden met het eindresultaat.
Ik heb 3 zaken gehad met mevrouw szafranski!! Heel professioneel aangepakt!! Zeer tevreden over uw werkzaamheden mevrouw szafranski!! Bedankt voor alles!!
Na een zwaar verkeersongeval van onze zoon heeft Mevrouw Spauwen alsook haar team ons prima geholpen. Zowel met een luisterend oor tijdens de lange periode die de afhandeling vooraf ging als met het bekomen resultaat.
Dankzij de goede hulp en communicatie is mijn procedure goed verlopen en het eindresultaat zoals ik het had gehoopt.
Zeer betrouwbare en professionele behandeling van de zaak gehad. Medewerkers meer dan betrokken! Kantoor is altijd goed te bereiken en men is open en duidelijk over iedere te nemen stap. Geen enkel negatief punt.
Fijn en menselijk contact. Zeer betrokken bij mijn zaak en altijd vlot contact via juridisch adviseur Mevr. Van der Weerdt. Ik heb mij tijdens mijn zaak altijd op een menselijke en zakelijke wijze gesteund en geadviseerd gevoeld. Met een tevredenstellend eindresultaat...waarboor mijn dank!
Schaesbergerstraat 16
6467 EC Kerkrade