Na fietsongeluk in contact gekomen met Pennino via Slachtofferhulp. Het heeft een aantal jaar geduurd om het dossier helemaal af te ronden. In al die tijd deskundig bijgestaan door Diwi Rademakers.
Alles is Heel goed netjes geef ze een 10 Altijd goed mijn zaken gedaan Netjes Duidelijk Geduldig Is een top advocaat echt een aanrader Deze is me vaste advocaat geworden wil geen andere
Mvr Spauwen heeft gezorgd dat mijn man een arbeidsongeschiktheid uitkering ontvangt, na een werkongeval en dat zijn dossier gewoon open blijft. Wij zijn hier heel blij mee en ook zeer dankbaar in alle moeite wat hier door jullie in is gestoken!! We zullen jullie zeker aanbevelen!! Jullie zijn toppers!!! Dankjewel
Mr. Pennino heeft een letselschade zaak voor mij gedaan ik ben zeer tevreden over het resultaat
uitstekend voor mij geregeld
Grote waardering voor uw inzet en volharding, uw kennis van zaken, de heel fijne samenwerking, en uw oog voor de laatste details waarmee de schadevergoeding een voor ons alleszins zeer behoorlijk niveau heeft gekregen.
Onze ervaringen zijn zeer positief. De communicatie verliep uitstekend. We kregen tijdig status updates. De medewerkers bij Pennino reageerde altijd vrij vlug op onze vragen. De expertise van Mr Spauwen is zeer goed. Hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld, was boven onze verwachtingen.
Een zeer professionele ervaring. Er wordt goed naar je geluisterd. Heel vakkundig, netjes en goede communicatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden over de afhandeling van mijn zaak.
Na een heel naar verkeers ongeval . Hulp gezocht bij peninno advocaten . Geholpen en gesteund door een zeer professioneel en gedegen team . Die mij met raad en daad bijstonden en voor mij vochten als een leeuw .
Zeer snelle, correcte manier van communiceren en denken in het belang van de klant.
Zeer zeker aan te raden! Nino heeft mij bijgestaan na mijn scooter ongeval. In eerste instantie denk je ik ben verzekerd en die staan aan mijn kant maar ik merkte al snel dat dit niet zo was ! Nino en zijn team hebben toen alle communicatie overgenomen en dit bracht een enorme rust. Zoekt u een advocaat dan kan ik team Peninno aanbevelen!
We zijn uitstekend geholpen door deze letselschade advocaat. We zijn uiterst tevreden over de dienstverlening en afhandeling van onze zaak.Ze gaf ons oprecht het gevoel dat ze er voor ons was.Altijd goed bereikbaar als wij vragen hadden. Tevens onze zaak prima afgerond en een passende vergoeding gekregen.
Ze hebben ons zo goed en zorgvuldig geholpen. Professioneel in alle opzichten
Hele prettige gesprekken gehad, voelde mij serieus genomen en had altijd het gevoel open te kunnen spreken. Eveneens blij met de gegeven adviezen en heel erg tevreden over de afhandeling.
Super geholpen en bijgestaan door het hele team.
Als je op zoek bent naar een advocaat met een enorme vakkennis en schat aan ervaring dan is kantoor Pennino een uitstekende keuze! Als je een geschil hebt dan wil je dat dit zo goed en snel mogelijk geregeld is en dat is waar deze firma voor staat. Duidelijke intake, rustig en geïnteresseerd en lopende de zaak werd ik goed geïnformeerd. Dus bij deze een dikke 10 en wil ik Nino bedanken voor zijn inzet en geweldige dienstverlening!
Begeleiding van het proces en het geven van deskundig advies heeft gezorgd voor een tevreden afloop en ook de nazorg was zeer prettig
Meneer Pennino en zijn team hebben mij super geholpen tijdens de afwikkeling van mijn zaak, het was een strijd met de verzekering maar ze gaan voor je door het vuur. Heel erg bedankt!
Alles is netjes en na tevredenheid afgehandeld!
Na een auto-ongeluk met letsel via de rechtsbijstand bij penino advocaten terecht gekomen. Helaas heeft mijn zaak letterlijk jaren geduurd, maar zonder hun was het niet zo succesvol geweest. Super begeleiding, goeie adviezen en geen loze beloftes. Elke keer als ik contact had met iemand van secretaresse, tot advocaat altijd vriendelijk en meedenken naar oplossingen.
Advocaten kantoor Pennino heeft mij gekoppeld met de juiste advocaten die heel erg professioneel waren en mij in het gehele lang durig traject hebben ondersteund en naar mij hebben geluisterd. Verder hebben ze mij altijd op de juiste manier geholpen en altijd heel snel. Ik heb niks maar ook niks negatiefs te zeggen over de advocaten die mijn case hebben behandeld. Ik ben ze heel erg dankbaar voor hun inzet en hulp die ze aan mij hebben aangeboden.
Schaesbergerstraat 16
6467 EC Kerkrade