Heel snel en deskundig geholpen

Geen wachttijden voor een banden wissel. Bij de dealer kon over zes weken pas terecht.

Goede en flexibele service

Goed prettig contact en kennis van zaken tegen een redelijke prijs!

Zo zou ieder bedrijf moeten functioneren

Versteeg is nog een bedrijf waar service en kwaliteit bovenaan staan. Hier zouden veel bedrijven nog wat van kunnen leren. Er wordt met je meegedacht goed advies gegevens en er wordt verder gekeken dan alleen nieuwe banden.

een aanrader!!!

Eindelijk een bedrijf die het begrijpt. Behulpzaam klantvriendelijk. Geen kwaad woord over te zeggen. Blijf zoals jullie zijn!

Super klantvriendelijk, echt een top bedrijf

Beste service!!

Erg goede service heel vriendelijk.

Altijd goed bij Versteeg Bandenservice

In NV zitten meerde Bandenservice bedrijven maar ga toch altijd naar Versteeg. Waarom? Altijd fantastische service.

Top Bedrijf

Staan altijd voor je klaar als het echt haast heeft. Wanneer het geen haast heeft zoeken ze rustig naar een passende oplossing. Kortom ik ben al jaren een tevreden klant die nooit een trillende band onder zijn auto's heeft.

Ze staan altijd voor je klaar en denken met je maa

De score zegt het al niets meer aan toe te voegen.

Voor elk probleem qua auto/banden heeft Versteeg Banden een oplossing.

Geweldig bedrijf zeer moderne apparatuur

Mijn ervaring is al jaren, om niets op aan te merken . Zeer modern uitlijn en balanceer apparatuur . Er wordt zeer serieus gewerkt en gemeten . Marco en Bianca nogmaals mijn dank VW polo stuurt toch weer beter na de uitlijn sessie en balanceren van de vier wielen. Jullie zien mij zeer zeker terug. Groetjes Bert Meijer Autobedrijf Meijer

Super service!!

Schroef in band. Dus lek! Versteeg bandenservice gebeld en kon meteen langskomen. Terwijl ik een theetje aan het drinken was, werd de band gerepareerd. Heel fijn dat het zo snel kon worden verholpen.

Transparant, duidelijk en gaan een stapje verder!

Eerlijke en transparante voorlichting. Marco en zijn mensen gaan een stapje verder in meedenken, analyseren en het proberen op te lossen van problemen.

Snelle service, goed geregeld!

Er zaten 3 schroeven in mijn band en ik kon geen kant meer op. Versteeg bandenservice heeft mijn band opgehaald en tijdelijk voor een reserveband gezorgd. Uiteindelijk kon ik snel terecht voor een vervangende band. Heel fijn!

top service

Snel en vakkundig geholpen. Vriendelijke behulpzame mensen.

Top service!

Snel een afspraak kunnen maken.

Goede vakmanschap en service

Super klantgericht!

Gewoon even meedenken. Tijd en aandacht voor klant en band.

Snelle en betrouwbare service

Snelle en professionele service! Zoals altijd zeer tevreden over de dienstverlening. Tot volgende keer!

PRIMA SERVICE

Héél vakkundig en behulpzaam

Wordt vakkundig werk verricht en heel vriendelijk

prima service

prima service

service gericht bedrijf!

Service en ter zake kundig bedrijf!

Handelen snel en correct. Service staat hoog in het vaandel.

Niet allen kun je voor banden terecht maar ook dakkoffers voor de vakantie.

Industriekade 13

2181 AJ Hillegom