Zeer vriendelijk en behulpzaam

In weekend accu stuk. De garage denkt mee om mij zo snel mogelijk en makkelijk te helpen. Maakt niet uit wat er aan de hand is.

Prima service voor een eerlijke prijs

Betrouwbaar lokaal garagebedrijf waar je als klant niet alleen maar een nummer bent.

Snel opgelost

Toppers

Snel en top geregeld.

Vermoeden dat de accu slecht was. Dezelfde dag nog kon ik terecht voor doormeten. Accu was uit voorzorg al besteld en binnen gekomen, dus die erin gezet. Binnen 30 minuten was het klaar. Helemaal top, bedankt.

Geweldige service, top garage

Al jaren komen wij bij deze garage, altijd vriendelijk en goed geholpen.

Netjes op de hoogte gehouden.

Prima garage door vakkundigheid, goede service en klantvriendelijk.

Indien de auto naar de garage moet voor onderhoud en/of andere werkzaamheden ervaar ik, dat de garagemonteurs de werkzaamheden als hun probleem zien, waardoor zij met veel plezier de auto weer voor 100% aan de eigenaar terug kunnen leveren.

goeie service

goeie service

Geweldige service

Geweldige persoonlijke service,zeer tevreden

Gewoon super!!

Altijd bereid om te helpen. Zo moet het!!

Prima geholpen

Ik ben goed geholpen, en prima service, en klantvriendelijk.

Super garage

Vakkundig personeel en als het mogelijk is word je meteen geholpen!!

Uitstekend geholpen

Al een aantal jaren klant bij dit bedrijf. Steeds goed advies gekregen en goed geholpen. Duidelijke uitleg over de te verrichten werkzaamheden. Bij onverwacht meerwerk wordt je eerst op de hoogte gesteld. Tijdens het wachten krijg je een lekkere bak koffie en als er tijd is een gezellige babbel. Kortom...een top garage.

Bij deze garage weet je waar je aan toe bent – geen onverwachte kosten, alles gaat in overleg. De medewerkers zijn vakkundig en denken met je mee. Ze hebben alles in huis, van onderhoud tot reparaties, en leveren topkwaliteit. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een eerlijke en professionele garage!

Super geholpen

Goede service als gebruikelijk

deskundig en eerlijk

Deskundige en eerlijke dealer en onderhoudsmonteur. Zeer tevreden.

Vertrouwde kwaliteit

Het werk gebeurt goed en de communicatie en samenwerking is fijn. Het is gewoon een vertrouwde plek.

Altijd netjes en vriendelijk! Er wordt goed met je meegedacht.

Kundig personeel

Fijn bedrijf, vriendelijke mensen

Thorough, friendly, and made my car's APK seamless

I recently took my car to Biesheuvel for its APK test, and I couldn't be more pleased with the experience. From the moment I arrived, the staff was welcoming, they kept me updated on the progress and any findings. Overall, the combination of excellent communication and professional service made my APK test a positive experience!

Goede service eerlijk behulpzaam en denken mee met de klant

apk keuring zoals het hoort

apk keuring laten doen. kreeg leenauto mee ivm werk. geen rare dingen gevonden. wel wat aanbevelingen. auto keurig gewassen terug gekregen.

Simply the best

Altijd een prima ervaring met Lenhard en zijn staff. Auto goed gemaakt en schoon terug geleverd! Ik ben verwend! Bedankt!

Super service!!!!

Nog nooit meegemaakt, Een geweldige communicatie met de klant. Vooraf en tijdens het onderhoud. Denken echt met de klant mee .

Aarbergerweg 2 a

1435 CB Rijsenhout