Vriendelijk, ter zake kundig en betrouwbaar.

Prima allround garagebedrijf. Goede service en communicatie.

Vlot en betaalbaar

Prima service. Vlot. Duidelijk offerte vooraf.

Goede servoce

Adequaat, correct en vriendelijk!

Adequate benadering, correcte en vriendelijke afhandeling. Beter kun je niet krijgen.

Biesheuvel is onze vaste garage en je kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardig onderhoud en dienstverlening. Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor hun klanten. Top service!

Goede service en vriendelijke mensen!

Goede service en vriendelijke mensen!

Fijne mensen, prettige communicatie.

Uitstekende service zoals altijd.

Een goede garage hebben met monteurs waarop je kunt vertrouwen, is goud waard. Het personeel is altijd vriendelijk behulpzaam en neemt de tijd om de uitgevoerde werkzaamheden uit te leggen.

Goede service en kennis van auto’s

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Aarbergerweg 2 a