Vooraf heel fijn en deskundig geadviseerd in de winkel. Veel tijd voor me genomen. Vooraf ook tijdig geadviseerd over de bedgrootte (net op tijd gewaarschuwd voor een onvervoerbare kwestie die dankzij de waarschuwing voorkomen is). Bij de levering van het bed meer dan de gebruikelijke service!
Advies en levering zeer netjes geregeld. Thuisbezorging werd precies op de afgesproken tijd gedaan.
Wij zijn fijn en goed geholpen. Wij kregen uitgebreid deskundig advies bij de aanschaf van onze spullen. T.w een topper met toebehoren. Wij gingen tevreden naar huis. Het aangekochte zou vrijdagmiddag afgeleverd worden. Op de afgesproken tijd werden onze spullen netjes afgeleverd. Dus wij zeer te vrede.
Alles volgens afspraak
Hele goede service! Zeer vriendelijk geholpen in de winkel. De mannen van de levering belde ruim van tevoren op om aan te geven dat ze wat later zouden zijn dan vooraf aangegeven.
We zijn erg goed geholpen in de winkel. Verkoopster heeft er echt verstand van. Levering ook volgens de aangegeven levertijd.
Op zoek naar een verstelbare bedbodem voor mijn man die over 10 dagen naar huis zou komen na 5 weken revalidatiecentrum, kwam ik hier terecht. Na overleg werd er besloten tot koop van 2 electrisch verstelbare bedbodems en matrassen .Omdat de nieuwe bodems niet op tijd geleverd zouden zijn, kwam de heer de Jager een dag voor de thuiskomst van mijn man een bedbodem in bruikleen plaatsen en de matrassen Later in de week kwamen de nieuwe bodems. Service ten top is onze ervaring
Goed advies. Snel geleverd. Keurig gemonteerd.
Zeer klant- en servicegericht. Niks was te veel. Goede kennis en expertise in huis.
Goede service en denken mee in oplossingen.
Geweldig geholpen bij de Jager slapen. Zelf in alle rust keuzes kunnen maken en advies gevraagd en gekregen daar waar nodig was. In alle rust verschillende top-matrassen thuis uit kunnen testen/proefliggen. Allemaal zeer correct. Snelle levering van de nieuwe top-matrassen die thuis werden afgeleverd
prima advies
Met mijn zoon daar een bed gekocht en ze hebben goed meegedacht over welk bed en matras bij zijn slaaphouding en lengte past.
goede kundige en aardige mensen
Mijn nieuwe matras bevalt goed, Ik heb contact met de winkel gehad omdat het erg muf rook. Er werd gezegd dat dit waarschijnlijk vanzelf over zou gaan en dat gebeurde ook maar dat heeft maar dan een maand geduurd. Ik zou het fijn hebben gevonden als er tijdens die periode aan mij gevraagd was of er al verbetering was. En ik zou het fijn vinden als er actiever/sneller gecommuniceerd wordt of een bestelling inderdaad leverbaar is en ook over de termijn waarop de bestelling geleverd gaat worden.
Geweldige service en advies.
Prettig geholpen, geen aanbetaling gevraagd wat een ouderwets vertrouwen, vlot bezorgd
Vriendelijke mensen en goed geholpen. Zijn er blij mee.
Goed advies duidelijke uitleg na de slaap ID. Levering duidelijk en en keurig. Top service.
Positief. Mooi assortiment!
We komen al járen bij De Jager, zijn altijd tevreden. Koop lokaal! Luisteren goed naar onze wensen. Voldoende keuze en altijd een passend en goed advies. Vooraf een afspraak inplannen is handig. Er is alle tijd voor je. Een goede nachtrust is belangrijk om uitgeslapen je dag te beginnen. De Jager Slapen draagt hieraan bij.
Goed geholpen, snelle levering, wij zijn zeer tevreden met het nieuwe topmatras.
2x proefmatras geprobeerd. Iedere keer weer omgeruild en deel van bed aangepast.
Ik ben een poos terug bij De Jager Slapen terecht gekomen. Mijn matras voldeed niet meer, dus ik wilde graag een nieuwe. Ik werd zeer vriendelijk geholpen door de dame in de winkel en mocht veel verschillende matrassen uitproberen. Ook kon ik even wat langer op een bepaalde matras liggen, gewoon om te ervaren. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt om de gekozen matras thuis te testen. Dit mocht voor een aantal dagen. Omdat ik aan het werk zou zijn op de dag dat ze de matras weer wilden ophalen, mocht ik zelfs iets langer testen. Daarna is de matras besteld. Er is goed meegedacht over verschil in hoogte met de matras van mijn man. Gisteren is mijn nieuwe matras geleverd, de hoogte in orde gemaakt en de oude matras is afgevoerd. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Herenstraat 106
2291 BK Wateringen
Beddenspecialist De Jager Slapen is sinds 1996 een begrip in de regio. Als beddenspecialist hechten wij waarde aan een persoonlijk advies. Ieder mens is anders en heeft daarom ook andere wensen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bedden/ boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, bed- en badtextiel.