Goede ervaring al 3x reparatie uitlaten voeren
auto gebracht voor de winter check. daarna thuisgebracht en ook de auto netjes thuisgebracht.
Tot nu toe heeft Bas mij uitstekend geholpen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan bij iedereen die ontevreden is over zijn huidige garage.
storing vakkundig opgelost!
Prettige sfeer en redelijk geprijsd.
Monteur Dylan weet wat hij doet en is zeer kundig in zijn vak.
Vriendelijk en goed
Goeie afspraken Vriendelijke mensen
ervaring is goed
Keurig geholpen, vakkundig, meedenkend met de klant.
Zeer fijne garage, ik kom er al jaren.
Ik kom hier al jaren, en ik ben super tevreden.
fijne behandeling correcte prijzen en prijsopgave
Kom al jaren bij dit bedrijf en wordt altijd heel vriendelijk geholpen! Maar nog belangrijker: het is een eerlijk & betrouwbaar bedrijf. Kan altijd terecht voor onderhoud & wordt altijd snel geholpen! Zeker de moeite waard als je opzoek bent naar een garage voor u voertuigonderhoud!!
Goede advies en altijd klantvriendelijk
Op aanraden van iemand die bij de wegenwacht werkt ben ik daar nu sinds een half klant. Ook omdat de garage waar ik al jaren klant was steeds duurder werd en geen tijd had als er iets aan de hand was. Ik moest daar maar genoegen nemen met een week of zes geen auto gebruiken. Bij autovakmeester van Heugten hebben ze wel tijd, en is de prijs prima in orde! Dus voor mij 5 sterren.
I had a problem with headlights, went there almost at 17:30 without an appointment, and were replaced in the moment
Goeie service en kwaliteit
vlotte analyse ,bestellen en plaatsen. top geregeld
Wordt altijd goed geholpen
Auto ter reparatie en dezelfde dag gereed zoals afgesproken. Altijd prettig contact. Geen poespas en mooie praatjes maar No Nonsens op z'n Noord-Hollands. Zaak ziet er netjes en verzorgd uit waarbij nazorg en klantvriendelijkheid op niveau is wat verwacht mag worden bij 5 sterren.
We lieten al reparaties bij deze garage doen tot onze grote tevredenheid, vandaag een tweedehands auto gekocht bij ze, in prima conditie afgeleverd. We werden ook nog verrast met een cadeau v.de autovakmeester en bloemen en wijn. Super! Verder zijn Bas en Dominique ook nog eens heel sympathiek! Een garage die aan te raden is!
Een onvoldoende werkende airco een uur na de afspraak al aan de machine. Veel sneller is niet mogelijk en werkzaamheden zijn voor 100% tevredenheid uitgevoerd.
Apk en onderhoudsbeurt.
Zeer goede en betrouwbare garage met uitstekende monteurs.
Nijverheidsplein 1 b
1704 RB Heerhugowaard