Zeer goede en betrouwbare garage met uitstekende monteurs.
Snelle hulp. De wachttijden voor het maken van een afspraak voor herstel van een klacht is zeer kort
Via de site een afspraak kunnen maken, dat werkt heel prettig. Keurig bevestiging ontvangen. Reparatie prima uitgevoerd.
Volgens afspraak en prijsopgave, herstelling uitgevoerd.
lastige klus goed uitgevoerd hartelijk dank!
Goeie service, en kwaliteit
Ik heb gewoon een goed gevoel bij deze garage. Top gewoon.
Ze hebben me goed geholpen.
Top geregeld
Fijne service en prettig dat je van tevoren weet wat de reparatie gaat kosten en wat er gedaan gaat worden.
Fijne ervaring. Toegankelijk en goeie service.
Reparatie goed en netjes uitgevoerd
Eerlijk snel goed
Aardig en mee denkend
Ook dit jaar weer onze Mazda cx 5 en camper onderhoud en gekeurd bij dit bedrijf . Perfecte service Bas en companen bedankt weer
Top.
Duidelijk, geen verrassingen achteraf. Keurig bedrijf.
Snelle service en alles goed gerepareerd!
Nieuwe eigenaren zijn super vriendelijk en transparant met wat er moest gebeuren en wat het gaat kosten, ben helemaal tevreden met hoe het gegaan is.
Duidelijke uitleg van gedane werk. Vlot gereed gemeld.
Deskundige nieuwe eigenaar van deze garage waar ik al heel lang klant ben. En zeer klant vriendelijk
Nijverheidsplein 1 b
1704 RB Heerhugowaard