Ik had het voorrecht om bijgestaan te worden door Maarten Dammingh in een complexe juridische kwestie, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat hij een uitzonderlijke advocaat is. Van het eerste consult tot de uiteindelijke afronding van mijn zaak, blonk Maarten uit in zowel zijn professionaliteit als zijn deskundigheid. Maarten beschikt over een diepgaande kennis van het rechtssysteem en weet deze kennis effectief toe te passen. Hij is uiterst grondig in zijn voorbereiding en laat niets aan het toeval over. Zijn vermogen om ingewikkelde juridische concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen, gaf mij het vertrouwen dat mijn zaak in goede handen was. Daarnaast is Maarten zeer communicatief. Hij hield mij voortdurend op de hoogte van de voortgang van mijn zaak en was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Zijn empathie en betrokkenheid stelden mij op mijn gemak tijdens een stressvolle periode. Wat Maarten echt onderscheidt, is zijn vastberadenheid en strategisch inzicht. Hij ontwikkelde een sterke en doordachte aanpak voor mijn zaak, wat uiteindelijk leidde tot een gunstige uitkomst. Zijn toewijding en hard werken hebben een grote impact gehad op het resultaat, en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar. Ik kan Maarten Dammingh ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, deskundige en toegewijde advocaat. Zijn uitstekende service en persoonlijke benadering maken hem tot een topkeuze in zijn vakgebied.
Joosten Advocaten heeft mij perfect vertegenwoordigd in het verloop en afwikkeling van mijn letselschade.
Zeer professionele aanpak door dhr P van Geffen. Hij hield ons steeds op de hoogte van onze situatie en heeft ons erg goed vertegenwoordigd. Hij heeft er echt voor gezorgd dat wij kregen voor wij recht op hadden volgens de regels van de wet. Wij raden hem iedereen aan!
Arbeidskwestie tot een goed einde gebracht met steeds snelle en duidelijke adviezen van de jurist
Ik wil graag Joosten Advocaten bedanken met name Maarten Dammingh en zijn team. In 2020 heb ik op de bouw een ongeluk gehad waar ik mijn linker knie brak en mijn rechter hielbeen verbrijzelde. Na 3.5 strijden met rechtsbijstand was voor mij de maat vol. Ik besloot Joosten Advocaten in te schakelen . Op korte termijn heeft Maarten Dammingh alles kunnen af handelen. Ik dank het team kan eindelijk verder met mijn leven. Mvg Sjaak van Kooten
Ik raad Joosten advocaten iedereen aan. De letselschade advocaat meneer Alex Verhoeven en de Asistente Mevrouw Danielle geven je oprecht aan wat je kan verwachten en wat niet. De afhandeling van mijn zaak is goed afgelopen, dankzij hen. Van elke communicatie krijg je een kortverslag. Mocht het langer duren word je tijdig geïnformeerd. Ik ben zeer tevreden!
Ben enorm tevreden. Heb hierdoor ook meerdere mensen naar jullie doorgestuurd.
Ik kan de heer Maarten Dammingh niet genoeg aanbevelen als letselschade advocaat. Hij heeft me buitengewoon goed geholpen tijdens mijn zaak en ik ben ontzettend dankbaar voor zijn deskundigheid en toewijding. Zijn professionaliteit en vastberadenheid waren ongeëvenaard, en hij heeft mijn zaak met succes afgehandeld. Ik zou hem ten zeerste aanraden aan iedereen die een betrouwbare advocaat nodig heeft."
Deskundig...
Ik ben zeer tevreden met de hulp van mr. Alex Verhoeven en Floortje Bol bij mijn letselschadezaak. Hun betrokkenheid en deskundigheid waren vanaf het eerste gesprek duidelijk. Ze luisterden aandachtig en gaven helder advies. Tijdens het proces toonden Alex en Floortje niet alleen juridisch vakmanschap, maar ook begrip voor mijn situatie. Dankzij hun grondige aanpak en effectieve onderhandelingen hebben we een bevredigende schikking bereikt. Ik beveel Alex Verhoeven en Floortje Bol aan voor iedereen die hulp nodig heeft bij een letselschadezaak. Hun professionele en betrokken benadering maakte een groot verschil in mijn zaak.
Ik kan enkel positief zijn over Joosten advocatenkantoor. Super bijgestaan in mijn strijd met letsel schade, door Alex Verhoevens Alle medewerkers die betrokken zijn geweest waren meer dan bereid mijn vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen. Dus via deze weg wil ik alle medewerkers en vooral de heer Verhoeven bedanken voor de fantastische samenwerking.
In 2016 een scooterongeval gehad buiten mijn schuld om,Bijgestaan door Alex Verhoeven en Thomas witte. Goede en duidelijke communicatie.. In de 8 jaar tijd van de lopende zaak geen klachten gehad! Zeer tevreden...
Ik ben echt goed geholpen en zeer tevreden met hun service. Al die jaren ben ik op een positieve manier bijgestaan en goed behandeld. Graag wil ik jullie hiervoor bedanken.
Zaak werd professioneel opgepakt. Mee laten denken in de zaak. Het gevoel dat de kwestie in veilige handen is, geeft vertrouwen. Advocaat is volhardend in de verdediging van mijn zaak.
Overall a great experience. Listened carefully to my case in detail and provided such a clear and sensible feedback and advice. This was followed by Prompt action with the employer and led to a very satisfactory agreement in the end. I wouldn't choose anyone else in the future.
Goede advocaat Communicatie is perfect
Zeer goed. Zeer betrokken, zeer goede kennis van zaken en zeer vriendelijk. Enorm goede resultaten behaald. Erg blij mee. Hartelijk bedankt
Het is fijn en ontspannen om de zorgen aan hen uit handen te geven. Zij nemen de zaak serieus aan en geven niet op en/of nemen genoegen met minder. Alles staat netjes omschreven en is goed terug te vinden in de PC.
Zeer fijne en professionele advocatenkantoor die mij perfect heeft bijgestaan na een verkeersongeval. Maarten Dammingh, de behandelende advocaat, is zeer kundig, communicatief vaardig en heeft het maximale resultaat behaald in mijn dossier. Hier ben ik hem zeer erkentelijk voor. Ik kan Joosten Advocaten ten zeerste aanbevelen.
Ik wil Joosten Advocaten bedanken. Alex en Frank hebben mij vanaf het eerste gesprek ervan overtuigd dat zij professionals zijn in hun werk. Gedurende het gehele proces heb ik contact gehad met de advocaat en de plaatsvervanger. Ik ben echt dankbaar voor je hulp en goede hart in mijn geval. Ik raad dit bedrijf aan aan iedereen die een gedegen aanpak wil en het eindresultaat wil bereiken. Groeten aan jou.
Ik ben bijgestaan in mijn letselschadezaak door Axel Wendt en Meester AlexVerhoeven. Beide zijn zeer empatisch en begaan. Ik ben voorzien van zeer kundig advies en ben constant op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak, dit heeft mij rust gegeven. Het eindresultaat is zeer bevredigend. Ik ben fantastisch geholpen. Mijn dank daarvoor !
Zeer goed contact. Mr. Alex heeft me goed geholpen en de zaak werd gewonnen.
Ik heb de transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid vanuit Joosten Advocaten als zeer prettig ervaren. Mijn advocaat Maarten Dammingh heeft mij super goed bijgestaan bij mijn zaak. De communicatie verliep altijd goed en ik kon altijd terecht met mijn vragen. De afspraken zijn altijd nagekomen en hij probeerde altijd mee te denken. Maarten weet waar hij over praat en probeert het uiterste uit de zaak te halen. Het is een echte doorzetter en dat is wat je nodig hebt bij een advocaat. Hij is een hele goeie advocaat die ik zeker zou aanbevelen. Ik ben super tevreden met het eindresultaat van de zaak. Heel erg bedankt Joosten Advocaten.
Mijn advocaat Dhr René Toxopeus heeft mij zeer tevreden bijgestaan bij mijn zaak. zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve letselschade advocaat.
Vanaf de eerste dag super ondersteuning gehad thuis een bezoek gehad wij hebben een bezoek gedaan aan het oude en nieuwe kantoor van Joosten Advocaten altijd goede adviezen en hulp en ondersteuning gekregen Ook schriftelijk en telefonisch contact Naar dik elf jaar gezig geweest tezijn een mooi resultaat behaald Dankjewel Mevr.Klashorst en Dhr Toxopeus
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam