Mijn advocaat heeft mij zeer tevreden bijgestaan bij mijn zaak. Allereerst heb ik een fijne kennismaking / intakegesprek gehad. Vervolgens heeft hij er meteen werk van gemaakt. Binnen 1 week heeft hij alles kunnen afronden. Bij het hele proces heeft hij mij naar wens geïnformeerd, overlegd met mij en geadviseerd. Ik zou hem graag willen aanbevelen. Hartelijk dank voor uw prettige dienst.
08-01-2024 inzake letsel / tegenpartij gemeente Amsterdam Dat Joosten advocaten ( Alex Verhoeven en Danielle ) behoort tot de beste dienstverleners, kan ik beamen. ik heb dat ervaren en baseer dat op de professionele, betrouwbare en begripvolle begeleiding alsmede op de verkregen adviezen ( ook op het persoonlijk medische vlak ) waren en zijn nog steeds voor mij zeer waardevol. ten gevolge hiervan kon mijn letselschade dossier eind 2023 positief worden afgehandeld. ik ben Alex nog steeds dankbaar voor het behaalde resultaat en zou Joosten advocaten met name Alex Verhoeven bij een ieder aanbevelen. Nogmaals mijn hartelijke dank irma blom de vries
Mr. P. van Geffen heeft mij gedurende 14 maanden bijgestaan in een slepend dossier. Steeds wist Mr. van Geffen voor mij complexe zaken op een aangename wijze te analyseren tot de (juridische) essentie. Hierdoor ben ik "in the lead" gebleven in dit proces waardoor mijn positie zich in deze 14 maanden steeds versterkte. Uiteindelijk heeft dat de casus tot een goed einde gebracht waarin al mijn belangen optimaal zijn gewaarborgd.
In 1 woord GEWELDIG, heeft mij en mijn gezin rust gegeven, communiceerde heel snel, transparant en duidelijk. Dacht echt mee in de situatie waarin we verkeerden en stelde ons echt gerust.
Joosten Advocaten heeft mijn verwachtingen overtroffen als belangenbehartigers na een ongeval. Alex en Thomas waren niet alleen uitzonderlijk deskundig en professioneel, maar toonden ook een oprechte betrokkenheid en empathie. Hun aanpak was persoonlijk en op maat, waardoor ik me gedurende het hele proces ondersteund en begrepen voelde. Ze waren altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden en gaven heldere uitleg over elke stap. Dankzij hun vastberadenheid en deskundigheid heb ik een rechtvaardige vergoeding ontvangen. Ik zou Joosten Advocaten, en in het bijzonder Alex en Thomas, zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve letselschade advocaat.
Ik ben zeer tevreden over het advocatenkantoor omdat ik fantastisch geholpen ben en ook geadviseerd en de afwikkeling uitstekend is afgerond. Ondanks dat er sprake was van een taalbarrière is de communicatie met iedereen prima verlopen.
Mevr Goyarts is een vriendelijke vrouw die van doorpakken weet, mij goed op de hoogte gehouden heeft en een mooi resultaat heeft behaald.
Goede service Zeer tevreden
Bij mijn eerste persoonlijke ontmoeting met de heer van Geffen had ik meteen een heel goed gevoel, en onze verwachtingen en resultaten zijn meer als overtroffen. De heer van Geffen is zeer betrokken en bekwaam en houdt tevens de vinger strak aan de pols, zodat er niets aan zijn aandacht ontsnapt. In het persoonlijk contact is hij zeer prettig, en inlevend. Door zijn kennis en expertise maakt hij telkens de juiste inschatting. Daarom oprecht heel veel lof voor de heer van Geffen, hij heeft zich tot de laatste handtekening in deze slepende kwestie volledig ingezet voor onze belangen. Dank je wel wel Pierre! Nicolle-Peter
Mijn eerste telefonische contact met Pierre van Geffen was hij begripvol, achterhaalde hij de situatie en toonde veel empathie voor mijn situati van Geffen ook een hart voor de zaak,de juiste combi van zakelijkheid en persoonlijkheid tot een goed einde te komen.Een echte aanrader
Voor mijn letselschadezaak had ik een advocaat nodig en kwam tijdens mijn zoektocht op het internet uit bij advocatenkantoor Joosten advocaten. Met o.a. hun expertise op het gebied van letselschade kwam ik in contact met Mr. Rene Toxopeus gespecialiseerd op het gebied van letselschade. In een lang traject heeft de heer Toxopeus mij uitstekend bijgestaan met mijn zaak en zijn uitstekende adviezen hebben uiteindelijk geleid tot een voor mij bevredigend eindresultaat en kan ik dit kantoor en met name de heer Toxopeus aanraden.
Goede ervaringen gehad bij deze advocatenbureau. Goed en duidelijk geholpen door Alex Verhoeven en Axon!
Joosten Advocaten heeft in een langslepende kwestie uiterst professioneel gehandeld en naar volle tevredenheid mijn belangen behartigd.
Pierre was proactive and quick; get the good strategy to settle things
Positief, concreet, goed advies, zorgen werden van mijn schouders afgehaald.
Ongeval in supermarkt hierdoor ernstig enkel letsel drie keer geopereerd en tijdens operatie ook gebits letsel opgelopen de supermarkt keten heeft er van alles aangedaan om de zaak zo lang mogelijk te rekken na twee jaar was ik er zo klaar mee dat ik een afkoopregeling heb laten bedingen De supermarkt keten wou niet de volledige bgk kosten betalen waardoor ik met een restbedrag bleef zitten die ik zelf heb moeten betalen Voor de rest goed geholpen door alex en axel
Na een eerdere ervaring met een advocaat was Pierre van Geffen een verademing. Hij luisterde goed, wist van mijn niet altijd even coherente verhaal toch een begrijpelijk geheel te maken. Een opluchting en een aanrader, deze firma.
In mijn eerste telefonische contact met Pierre van Geffen was hij begripvol, achterhaalde hij de situatie en toonde veel empathie voor mijn situatie (het verlies van mijn baan wegens een reorganisatie). Ik merkte snel dat de heer van Geffen niet alleen veel kennis had maar ook een hart voor de zaak. We maakten een spoedige vervolgafspraak om mijn documenten en situatie in persoon te bespreken waarin de expertise van meneer van Geffen naar boven kwam in zijn advies over de verschillende paden die we konden bewandelen. Wat me vooral raakte was dat de heer van Geffen vanaf het eerste moment in mijn hoek stond: hij was altijd respectvol naar mijn voormalige werkgever, toch wist hij mij ervan te verzekeren dat de situatie, de afhandeling en het aanbod beter konden. Meneer van Geffen heeft vanuit kennis, respect en iets wat ik alleen kan beschrijven met het Engelse 'moxie' een goed onderbouwd tegenbod naar mijn werkgever gestuurd. Ook na de afhandeling verzorgde meneer van Geffen een goede afronding naar mijn kant en (ondanks dat ik hoop nooit meer wegens een reorganisatie mijn baan kwijt te raken) zal ik zeker aan hem denken mocht ik hem in de toekomst nodig hebben. Iets waar hij zelf voor open stond mochten de afspraken niet worden waargemaakt. Kortom: Pierre van Geffen is iemand die me in dit nare proces gerust heeft gesteld en, toen ik niet meer wilde/kon, voor mij vocht. Een echte aanrader.
Wij hebben dankzij Joosten Advocaten eindelijk na lange tijd onze zaak kunnen afsluiten. Het was een zaak met veel ups en downs. Zowel de heer Dammingh als de heer Vernooij hebben ons goed bijgestaan en zijn voor het uiterste gegaan en dat is gelukt. Dank je wel Joosten Advocaten.
Ik werd met open armen ontvangen door de heren Frank en Alex van Joosten Advocaten. Ze hebben me altijd goed op de hoogte gehouden en het contact was uitstekend. Ik voelde me echt op mijn gemak bij hen gedurende het hele proces. Ze waren zeer professioneel en ik had het gevoel dat ze echt om mijn zaak gaven. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen.
Ik ben heel erg fijn en professioneel geholpen door mevrouw Goyarts. De deskundigheid en de adviezen waarom zeer goed. Daarom zou ik het iedereen aanraden.
Ik ben door Joosten Advocaten zeer goed en gedegen geadviseerd en ondersteund in een VSO traject bij mijn werkgever. Ze stonden snel klaar, maakten tijd en hielpen mij op goed tempo het proces door. Het heeft mij geholpen om met de juiste combi van zakelijkheid en persoonlijkheid tot een goed einde te komen met mijn werkgever.
Maarten stond me heel goed bij en heeft er voor gezorgt een goed resultaat te behalen. Ben hem zeker dankbaar!
Goede hulp m.b.t. letselschade gehad van Brenda
Goede begeleiding en expertise. Zeer professionele afhandeling en resultaatgericht.
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam