Alex Verhoeven heeft mij goegeholpen

Alex Verhoeven heeft mij zeer goed bijgestaan in mijn zaak.

• Geholpen door: Alex Verhoeven

altijd goed en netjes geholpen en te word gestaan

ik heb goed en altijd goed met ze kunnen praten ook al belde ik wel eens teveel kreeg altijd een goed en vriendelijk en antwoord en ik denk dat ze ook wel veel voor hun klanten doen zaak goed afgesloten

• Geholpen door: Maarten Dammingh

Ik heb een topervaring bij Joostenadvocatenkantoor.

Mijn ervaring met deze kantoor beoordeel ik als zeer positief, vanaf het begin toen ik mijn zaak uit handen gaf aan dhr. Alex Verhoeven en wat we hadden afgesproken mbt zaak heeft hij het ook voor me kaar gehad. Mijn zaak tot een goede einde gebracht. Ik zou deze advocaat een ieder aanbevelen om te nemen.

Rustgevend en super professioneel

Het voelt zo prima bij Joosten. Zo rustgevend zo professioneel van aanpak. Ze doen alles aan om jouw zaak makkelijker te maken. Het voelt zodanig dat je trots bent wie achter jou staat, dus Joosten Advocaten! Nogmaals super bedankt voor alles!

Top!

Een top advocaten bureau met goede communicatie, snelle handelingen. Luisteren goed en denken met je mee

Heel goed!!

De ervaring die mijn zoon en ik hebben gehad is zeer goed. Een zaak die begon 2018 en eindigde in 2023 letselschade. De heer Dammingh is heel duidelijk geweest van begin tot het eind. Ook telefonisch altijd bereikbaar. Ook wil ik Lieve Kruiswijk heel erg bedanken voor haar inzet als we uitleg nodig hadden. In 1 woord fantastisch geholpen. Wij zijn ook zeer dankbaar! Mvg

• Geholpen door: Maarten Dammingh

Van het begin tot het eind volledig ontzorgd

Vanaf het begin tot het eind ben ik door de heer Dammingh en Menno Vernooij volledig ontzorgd, zodat ik mij op mijn herstel kon richten. Hartelijk dank voor jullie inzet.

• Geholpen door: Maarten Dammingh

Excellent service from beginning until end

Excellent help from Mr Toxopeus and his team after my accident

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Alsnog blij met de onverwacht snelle afhandeling

Ik hoop er nooit meer mee geconfronteerd te worden.

• Geholpen door: Maarten Dammingh

Deskundig, klantgericht en goede communicatie.

Ik ben zeer goed bijgestaan door Joosten advocaten en in het bijzonder Maarten Dammingh. Een letselschadezaak is nooit fijn, maar de begeleiding vanuit Joosten advocaten/Dammingh zorgde toch voor meer rust voor mij. Hierdoor kon ik meer tijd besteden aan mijn herstel.

Noordhollandstraat 71

1081 AS Amsterdam