Heel blij met mijn mondhygiëniste Helena Kooiman

Al jaren heel fijn geholpen na tandvleesproblemen. Is gelukkig nu al jaren onder controle.

Prettige ontvangst en behulpzaam

Prettige ontvangst en behulpzaam

Hartstikke goed.

Goede uitleg.

vriendelijke medewerkers

houden goed rekening met mijn wensen, reageren vriendelijk als ik even wil pauzeren.

Vak bekwaam en vriedelijk

Ik ga na behandeling tevreden naar huis

Fijn ervaring allemaal even vriendelijk

Ik vind het fijn om door de zelfde geholpen te worden , je krijg dan toch een band. En een praatje. Ik geef mondzorg 5 sterren.

Vriendelijke en duidelijke uitleg.

Idem

Super tevreden!

Super!

dat ik heel beleefd behandeld word

mijn ervaring is zeer goed ze zijn heel vriendelijk ze doen het heel kundig

vertrouwd en zorgvuldig

vertrouwd en zorgvuldig

Deskundigheid r

Deskundigheid en fijne ontspannen sfeer.

Goed verzorgd en op tijd.

Prettige sfeer, waardoor ik mij redelijk op mijn gemak voel. Er wordt meestal op tijd gewerkt, dus niet te lang wachten in de wachtkamer.

Zorgzaam en deskundig

Tijdens de behandeling voel ik me in goede handen.

Uitstekende mondzorg praktijk!

Ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij Mondzorg Ambacht. Eerst maakte ik kennis met mondzorghygiëniste Elea Kooiman in Capelle a/d IJssel, toen zij wat later verhuisde naar Hendrik-Ido-ambacht ben ik haar gevolgd. Waarom een half uur omrijden? Omdat ze heel erg kundig en ervaren is! EN daarnaast omdat ze uitzonderlijk aardig, vriendelijk en gezellig is, het overige personeel trouwens ook. Dat onderscheidt haar van anderen en maakt dat ik en mijn man bij haar blijven. We hopen dat ze nog tientallen jaren door zullen blijven gaan. Absolute aanrader!!

Uitstekende mondzorg

Accurate mondhygieniste. Vriendelijk personeel, ook even tijd voor een persoonlijk praatje.

Relaxed

Nooit slechte ervaringen gehad, dus ik ga altijd met een gerust hart naar ze tor

Prima rustige tandarts die goed uitlegt wat ze gaat doen

Prima tandarts, zie boven

Een deskundige en lieve mondhygiënist zij weet precies wat zij doet en geeft goed advies

Goed geholpen en prettige omgeving

Goed geholpen en prettige omgeving

Fijn geholpen

Sinds kort bij deze tandarts. Heel fijn geholpen

Redelijk!

Alle artsten weten wat ze doen en hebben heel veel kennis op dit gebied! Echt waanzinig! Maar als het gaat om een afspraak inplannen. Dan moet je geluk hebben dat de deskundige aanwezig is. Want niet elke dag is die aanwezig. Waardoor de kans groot is dat je de afspraak continu moet verplaatsen naar een maand dat je een vrije dag hebt en de tandarts wel aanwezig is.

dan wel kleine reparaties tijdens controle beurt direct uitvoeren

Duidelijk, goed en nemen de tijd

Nemen de tijd, zijn duidelijk. Vriendelijk personeel. top

Mijn ervaringen bij Mondzorg Ambacht zijn uitstekend.

Ik kom hier 3x per jaar voor Mondhygiëne en Preventie behandeling bij Andrea, ze is deskundig en professioneel. Er is nauwelijks wachttijd en het maken van een (vervolg)afspraak is eenvoudig. Ik zou Mondzorg Ambacht zeker aanraden.

Goede behandeling nauwkeurig en voorzichtig.

De Spiegel 5

3341 CA Hendrik-Ido-Ambacht