Snel, korte lijnen en vakkundig

Al eerder heb ik bij dit kantoor een hypotheek geregeld en nu jaren later kwam ik weer hierl terecht. Fijn om te zien dat er iemand is die alle saaie, maar toch zo belangrijke zaken kan vertalen in een normale taal. Hierdoor kon ik de juiste keuze maken. Zoek je een adviseur, zoek dan niet verder!

Perfecte hypotheek adviseur

Van Zessen heeft mij heel goed voorgelicht en begeleid bij het kopen van mijn nieuwe huis.

Hypotheek

Ondanks de corona zeer korte lijnen met van zessen. Wij hadden een lastige casus maar de adviseurl heeft er alles aangedaan om het rond te krijgen! Zeer aan te raden.

Beste hypotheekadviseur een 10 plus

Beste Hypotheekadviseur van Nederland. Goede en duidelijke uitleg en advies. Snelle terugkoppeling en indien nodig staat Van Zessen ook in de avonduren klaar voor je. Daarom een 10 plus namens mij en mijn vrouw.

Duidelijk, adequaat en objectief

Vanaf het eerste tot het laatste moment een zeer prettige ervaring. Als leek zijnde had ik echt wel wat extra begeleiding nodig, maar de adviseur heeft me hier enorm prettig in begeleidt en bovenal geweldig geadviseerd met oog voor elk detail. Ik zou Van Zessen aan een ieder aanraden!

Zeer kundig, persoonlijk en professioneel

Voor de aankoop van onze nieuwe woning zijn wij in contact gekomen met Van Zessen. Onze contactmomenten zijn als zeer prettig ervaren. Vanaf het 1e moment was er duidelijkheid. Snelle en heldere terugkoppeling op al onze vragen. Naast hypotheekadvies hebben zij ons ook laten nadenken over onze financi�le situatie in de toekomst, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Naast onze hypotheek hebben wij ook onze verzekeringen via Van Zessen geregeld. Kortom wij zijn meer dan zeer tevreden over het team van Van Zessen!

Kordaat en to the point

Prima hypotheekadvies gehad mbt aankoop van ons nieuwbouw huis. Uitvoerig adviesrapport met oog voor meer dan alleen de hypotheek.

Positief advies van Zessen

Vanaf het 1e moment hebben wij een prettig contact gehad met Van Zessen. Het eerste verkennende gesprek hebben wij gevoerd met de adviseur. Zij nam uitgebreid de tijd voor ons, gaf ons goed en onafhankelijk advies en communiceert helder en prettig. Ons werd duidelijk dat zij kennis van zaken had. Na aankoop van ons huis, is het vervolg gedaan door een andere adviseur (vanwege thuiswerken ivm corona). Voor ons was de overgang van adviseur vlekkeloos, wij hebben niks nogmaals toe hoeven te lichten, dit was de adviseurs onderling goed overgedragen. Verder gaf ook deze adviseur helder en duidelijk advies. Er was veel ruimte voor onze vragen en wij voelden ons erg serieus genomen. In het vervolg van het traject was de communicatie snel en helder. De controlerende blik van de adviseur naar ingestuurde stukken was prettig. Daarnaast is door de korte lijntjes alles binnen de kortste keren geregeld.Het fijne van Van Zessen is dat naast hypotheekadvies, ook advies gegeven wordt mbt verzekeringe

Fijne hypotheek adviseur

Een snelle afspraak kunnen maken voor het eerste hypotheek gesprek. Daarna volgden er nog een aantal. I.v.m. de corona het merendeel telefonisch of via mail verkeer. Contact ging snel en was duidelijk.

Persoonlijke en snelle dienstverlening

De adviseurl heeft ons heel goed begeleid bij de aanvraag van onze hypotheek. Hij neemt de tijd, gaf ons de mogelijkheid om na kantooruren af te spreken, is goed bereikbaar, schakelt snel en legt alles duidelijk uit. Ook zijn collega heeft ons goed geholpen bij het regelen van de laatste documenten en het tekenen van de offerte. Binnen de kortste keren had de adviseur een hypotheek voor ons afgesloten, we zijn heel erg tevreden over de dienstverlening. We zouden hem en zijn collega van harte aanbevelen als hypotheekadviseur en gaan in de toekomst ook andere financi�le diensten bij hen afnemen!

Toppers

Zeer fijne begeleiding door de adviseurs. Duidelijke uitleg en snelle respons op moment van vragen en onduidelijkheden.

Helder, neemt zorg uit handen

Heldere uitleg van alle mogelijkheden, neemt veel zorg uit handen. Veel digitaal regelen.

Persoonlijk en professioneel

De indruk van het eerste (gratis) adviesgesprek met de adviseur bleek tekenend voor de rest van ons traject. Zeer gedegen en professioneel maar niet saai en zeker zeer persoonlijk. Gezien de aard van onze vragen komen de woorden 'zeer geduldig' ook nog boven, bedankt!

Duidelijk en snel

Voor doorstroom naar een volgende woning weer gekozen voor Van Zessen. Mijn ervaring is dat je snel geholpen wordt, duidelijk antwoord krijgt op je vragen. En dat afspraken worden nagekomen. Top.

Prima en snelle service.

Prima en snelle service. Neemt de tijd voor je en informeert je goed

overname Hypotheek

De adviseur heeft zich enorm ingezet om de hypotheek op mijn naam te zetten, zodat ik in het huis kan blijven wonen na de scheiding. Wat bijna een onmogelijke opgave was, heeft hij toch voor elkaar gekregen. Door zijn enorme inzet, deskundigheid en contacten. Hij is erg betrokken en weet waar hij het over heeft.Ook legt hij alles op een duidelijke manier uit en neemt de tijd voor je. Ik zou hem aan een ieder aanraden!

Denkt mee

Snel, vakkundig, denkt mee, houdt de hele financi�le situatie in de gaten (huidig uitgavepatroon en de keuzes in de toekomst), laat je nadenken... Het voelt goed als een adviseur naast deze inhoudelijke aspecten ook in de gaten heeft hoe je leeft / welke keuzes je maakt.

Duidelijk en volledig advies

Inzicht krijgen in je financi�le situatie en toekomst is geen eenvoudig onderwerp, bij de adviseur wordt je daar snel heel wat wijzer. De adviseur is zeer ervaren en weet de weg in finance-land maar ook qua wetgeving is hij goed op de hoogte. Je wordt bewust van allerlei zaken en krijgt gedegen advies om een juiste keuze te maken. Zeer aan te bevelen.

Goed adviies

Hele fijne advies mbt aanvraag van een nieuwe hypotheek. De lijnen waren kort zoals in een Whatsappje waardoor je van alles op een makkelijke manier kan vragen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en de adviseur kijkt dan naar de beste advies! De adviseur kan thuis langs komen of je kan bij hem op kantoor langs komen!

hypotheekadvies

zeer serieus en klantvriendelijkkomt afspraken nazoekt de best passende hypotheek bij de persoonlijke situatie

aanschaf van ons eerste eigen huis

We hebben een prima ervaring opgedaan. Na goed advies op de mogelijkheden bleek Rabobank toch nog wat hobbels op te werpen. Door vasthoudende bemiddeling is een en ander op zijn pootjes terecht gekomen en haan we binnenkort de akten laten passeren bij de notaris. Achteraf is de bimddeling van Van Zessen Financiele Diensten een goede keus geweest.

Nauwkeurig en snel

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest de aankoop van mijn eerste huis. De adviseurl heeft me in een vroeg stadium ge�nformeerd over mijn mogelijkheden en welke zaken er komen kijken. Ook tussentijds kon ik volop bij hem terecht. Dit heeft mij veel vertrouwen gegeven. De afgelopen weken heeft hijl de aanvraag van de hypotheek voor mij geregeld. Zijn werkwijze zou ik willen typeren als nauwkeurig en snel. Ik heb vertrouwen in zijn transparante werkwijze en hij geeft mij (meer) inzicht in mijn financi�le situaties in de toekomst.

Zeer vakkundig

Tien jaar terug was ik voor mijn eerste huis bij ��n van de grotere hypotheekadviesbureaus, en nu bij Van Zessen vanwege een doorstroom naar een andere koopwoning. Ik merkte duidelijk verschil. De adviseur weet veel. Heel veel. Een vakidioot zou je kunnen zeggen, en dat geeft vertrouwen dat je voor de vele jaren die je ergens wilt wonen de best passende hypotheekconstructie hebt. Een andere adviseur had zich er makkelijker vanaf gemaakt.

Regelen overbruggingshypotheek

Van Zessen heeft ons goed advies gegeven en alles geregeld voor een overbruggingshypotheek. Ook meegedacht aan de bijkomende kosten. Heeft ook gezorgd dat alle benodigde documenten op de juiste plaats terecht kwamen. Telkens werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles is tot het laatste moment goed voor ons geregeld. Wij kunnen Van Zessen van harte aanbevelen.

Zeer kundige en zorgvuldige behandeling

Er was bij ons spoed nodig ivm onverwachte en late instap bij aankoop van een nieuwbouw appartement. We zijn perfect geholpen, hebben daardoor alles toch nog op tijd kunnen doen voor het passeren bij de notaris dit was mede mogelijk door de goede financi�le contacten van deze adviseur. We zijn buiten het snelle ook zeer kundig en zorgvuldig behandeld met een prima financiering advies. We zijn zeer tevreden over deze adviseur.

Sophiapromenade 2

3344 PM Hendrik-Ido-Ambacht