Goed en duidelijk verhaal

Het verhaal wat de adviseur vertelde was duidelijk en ook de onduidelijkheden werden goed toegelicht. Uiteindelijk alles binnen de termijn afgerond.

Zeer duidelijk advies, eerlijk over alle mogelijkheden (wat kan wel en wat kan niet), geen overbodige informatie, to the point. Zeer flexibel en klantvriendelijk. Werkt snel, goede begeleiding en uitstekende "nazorg". Uiterst tevreden.

Uitstekend geholpen

De adviseur gaf ons een duidelijke uitleg over alles met betrekking tot het aanschaffen van een huis en de regelen van de bijbehorende hypotheek. We zijn dan ook erg tevreden over zijn advies.

Persoonlijk,accuraat en gedreven,een echte vakman

Bij Van Zessen ben je verzekerd van een zeer kundig advies en een persoonlijke begeleiding. De adviseur stelt alles in het werk om alle opties te bespreken en te berekenen en is pas tevreden als de klant dit ook voor 100% is. Naast het zoeken naar de juiste hypotheek is hij ook zeer goed op de hoogte van de fiscale wetgeving omtrent de eigen woning schuld, een absolute pr�.Gedurende het proces van eerste adviesgesprek tot uiteindelijke overdrachtsdatum houdt de adviseur je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je als klant altijd weet wat de actuele status is.

Duidelijk en op maatgesneden advies

Uitstekende kennis van financiele producten.Uitgebreide en gewaardeerde collega in de financiele wereld en kan daardoor zeer snel handelen.

to the point, snel, kennis van zaken

De adviseur had onze naam doorgekregen en belde de volgende dag al om een afspraak te maken. Bij vragen krijg je bijna direct antwoord. Afspraak mogelijk op een voor ons goede tijd. Weet alles goed, duidelijk, met duidelijke voorbeelden, goed begrijpbaar uit te leggen

Goed passend advies

Duidelijk, overzichtelijk en goede communicatie!Ik zou ze iedereen aan bevelen.

Duidelijk, snel, sociaal

Prettige persoonlijkheid, een goed advies en de zaakjes snel geregeld.

Prima, uitstekend georganiseerd

Wij kunnen dit kantoor aanbevelen omdat we hebben gemerkt dat er alles aan wordt gedaan om de diensten tot een goed einde te brengen.

Zeer behulpzaam en meedenkend

Heel fijn advies gesprek, dhr denkt met alles goed mee. Vooral ontzettend fijn zo goed op de hoogte gehouden te worden zonder daar steeds zelf te hoeven informeren. Verricht al veel werk vooraf waardoor de aanvraag zeer snel kan verlopen!

Fantastisch geholpen!

Het is allemaal erg duidelijk uitgelegd en we hebben veel advies gehad.

Zeer duidelijk en goed advies

De adviseur heeft alles voor ons uitgezocht en geregeld,bij vragen was hij altijd bereid ons te woord te staan

Duidelijke uitleg en prettige gesprekken

Diverse zaken met betrekking tot onze financi�n besproken en goed en professioneel advies.

Duidelijk & goede service

Wij moesten binnen een zeer korte tijd een nieuwe hypotheek afsluiten, mede door de zeer snelle en duidelijk service van Van Zessen is dit binnen enkele weken gelukt

Zeer servicegericht en heel erg snel geschakeld

Het was overall een zeer prettige ervaring; het contact met de adviseur was goed, alles werd duidelijk uitgelegd, hij reageert snel en heeft er voor gezorgd dat mijn hypotheek binnen een hele korte periode rond was.

Fantastic service

I did not realise just what it was that a financial advisor did.I was eventually put in touch with Van Zessen by the real estate agent, and have now started the complex ball rolling to obtain my mortgage and change several other things financially.A very good service!

Zeer goede service Erg snel met het reageren op vragen.

Heel goed onafhankelijk advies.

Zeker aan te bevelen. Duidelijke uitleg, onafhankelijk advies en zeer snelle afhandeling van de hypotheek aanvraag.

Zeer goed advies en nette afwikkeling

Werden bij alles zeer goed en netjes geholpen en overal werd meegedacht, maar je voelde je niet gedwongen om in een bepaalde richting te gaan als dat niet goed voelde.Echt een hele goede adviseur en ben zeer blij dat we met de adviseur in zee zijn gegaan

Hij geeft goede adviesen, en werkt lekker snel.

Hij legt alles duidelijk uit, en gebruikt niet al teveel moeilijke woorden. En alles is erg snel geregeld! TOP.

Goed advies, alles duidelijk, neemt de tijd.

Alles wordt tot in detail uitgelegd, wanneer je iets nog niet begrijpt word het gewoon nogmaals herhaald. Alles is duidelijk en een goed advies. Neemt ook zeker de tijd voor je.

Duidelijk, georganiseerd en efficient.

De werkwijze van de adviseur is duidelijk en professioneel advies geven. Georganiseerde werkwijze die voor beide partijen efficient werkt. Dus als je snel een hypotheek geregeld wilt hebben is hij een aanrader. Oja hij komt tevens bij je thuis langs wanneer het jouw uitkomt. Dat is vele malen beter dan die afspraken bij het kantoor van menig ander adviesbureaus.

Fantastische begeleiding met aankoop van woning

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat, je er verzekerd bent van een goede en vooral een heel persoonlijke begeleiding tijdens de aankoop van je woning. De adviseur kwam gewoon gezellig bij ons thuis langs en gaf ons advies met een duidelijk verhaal, niet langdradig maar hij ging ook niet eerder naar huis voordat hij zeker wist dat alles duidelijk was. Kortgezegd: precies wat we nodig hadden.

Zeer goede begeleiding en advies!

De adviseur heeft mij op een uiterst prettige en professionele wijze geholpen. Hij neemt de tijd voor je en legt alles op een goede en duidelijke manier uit, zodat het voor leken ook te begrijpen is. Hij begeleidt het hele proces en is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Topadviseur!

Duidelijk advies en staat altijd voor je klaar

Van de adviseur heb ik zeer goed advies gekregen over de hypotheek van mijn eerste huis. Daarnaast is hij ook voor problemen die daaruit volgen (bijvoorbeeld een notaris die afzegt etc) beschikbaar. Je kunt bij hem voor alles terecht en alles wordt heel snel opgelost.

Sophiapromenade 2

3344 PM Hendrik-Ido-Ambacht