zeer duidelijke uitleg van alles wat je wilt weten

dit word mijn eerste huis en wist nog helemaal van niks, michel heeft alles goed uitgelegd en overal goed bij geholpen. Ik heb zelf bijna niets hoeven te doen. De adviseur kwam ook thuis voor afspraken, zelfs in de avond.

Duidelijk advies naar de klant

Ik adviseer dit kantoor omdat de adviseur van dit kantoor geweldig advies geeft naar de klant en vooral heel duidelijk is in het advies wat hij geeft. Ook is hij heel transparant naar de klant op de manier hoe hij de zaken regelt en wat de eventuelen kosten zijn daarbij.

Super tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de adviseur ons geholpen heeft. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Zijn rapportages zijn ook erg overzichtelijk , goed opgebouwd en in eenvoudige wijze omschreven waardoor het voor iedereen die er geen verstand van heeft toch helder wordt. Wij zullen hem zeker aanbevelen!

Super tevreden!

Ruim twee weken voor de deadline is alles goed afgerond! Wat ik eigenlijk nog fijner en belangrijker vind is dat de adviseur meerdere keren alle scenario's en producten aan ons heeft uitgelegd (in engels en nederlands) net zo lang tot het kwartje echt gevallen is. Echt een verademing vergeleken met adviseurs in het verleden. Het geeft vertrouwen dat we nu in zee zijn gegaan met een zeer ervaren adviseur die ons bij staat bij financi�le veranderingen. Dank je adviseur.

Prima degelijk advies, doordacht,snel,eerlijk

Prima adviseur die meedenkt met de klant, snel werkt, flexibel is, goed georganiseerd werkt, wijst op de details en prettig is om mee te werken. De prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen en is altijd bereid om iedere vraag waar mogelijk te beantwoorden. Fijne adviezen van een eerlijke man.

Zeer duidelijk advies

Goed, duidelijk advies. Indien er iets niet duidelijk was en wij deze vraag naar hem mailde dan kregen we behoorlijk snel een antwoord.

Top maatwerk advies

Snel en to the point advies, transparant, duidelijk, prettig contact

Goed advies

We kregen goed advies en alle administratieve handelingen ( hypotheekaanvraag, notaris etc.) uit handen gegeven

prima alles erg duidelijk en erg vriendelijk .

neemt alle tijd voor je en ik kan met al mijn vragen bij hem terecht .

Leeft zich goed in in persoonlijke omstandigheden

Voordat financieel advies gegeven werd is veel tijd aan achtergronden en informatieverstrekking besteed.Alle gesprekken in huiselijke sfeer, waardoor prive omstandigheden makkelijker bespreekbaar waren.

Resultaat boven verwachting!

Hypotheek kon overgesloten worden waardoor een aanzienlijk financieel ontstond. Door zeer doortastend optreden van ****** is dat net voor de deadline van een renteverhoging gedaan. Door de goede werkrelatie met de hypotheekverstrekker kon dit ook worden veiliggesteld voordat de boete voor afkoop oude hypotheek was betaald. Zodoende heb ik optimaal kunnen profiteren van de laagste rente. Ik ben zeer tevreden met de aanpak van ****** en de moeite die hij voor mij heeft gedaan. Veel persoonlijke aandacht. Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

betrouwbaar, goede uitleg

Er wordt een goede uitleg gegeven, is betrokken, er wordt snel gewerkt, is goed bereikbaar. Ik had al snel voldoende vertrouwen in hem.

Deskundig en persoonlijk advies

Dit kantoor kan ik aanbevelen, omdat er veel tijd genomen wordt om zaken duidelijk uit te leggen. De adviseur is zeer deskundig. De adviseur reageert bovendien snel op vragen en neemt echt werk uit handen. Echt een een aanrader!

Proffesioneel en heel duidelijk !

De adviseur komt, in tegenstelling tot de meesten, gewoon bij je thuis. Hierdoor ontstaat gelijk een giede sfeer. Bijkomend voordeel is dat je niet met de complete papierwinkel over straat moet om er dan achter te komen dat je het een en ander bent vergeten.De adviseur legt alles rustig uit en controleerd ook of alles begrepen is en naar wens. Gewoon in Jip-en-Janneke taal zodat elke. leek weet waar hij/zij aan toe is en of dat het produkt bij zijn/haar wensen past.Bijkomend en zeker niet onbelangrijk is dat Michel heel snel kan handelen waarsoor je op erg korte termijn weet waar je aan toe bent. Absoluut een vakman en dus wat ons betreft e.en dikke 10 voor kwaliteit, helderheid en inzet !

Eerlijke adviseur en niet alleen tot aan de deur.

Niet alleen advies waarom wel of niet andere hypotheek oversluiten maar ook alle overige papierwerk advies zoals inboedelverzekering en auto/motor verzekeringen.

goed advies snel geregeld.

alles netjes en snel geregeld. De uitleg was duidelijk en het advies was ook duidelijk.

Alles Top

Alles goed en snel geregeld. Altijd goed contact en alle vragen direct beantwoord.

Zorgvuldig en juist advies

Ik beveel de adviseur echt van harte aan. Zeer deskundige, zorgzame en ontzorgende instelling met een bliksemsnelle afhandeling. Komt proactief in aktie en communiceert volledig en snel. Als je een vraag bedenkt heeft de adviseur hem al beantwoord. Helemaal top! Boven verwachting!

betrokken en geduldig, verstand van zaken

kleine zelfstandige die contact met zijn klanten hoog in het vaandel heeft. Duidelijke uitleg en advies

Zeer uitgebreid en kundig advies gekregen

Bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben we bij twee partijen ge�nventariseerd en uiteindelijk hebben we voor van Zessen gekozen. Het is erg fijn dat de afspraken in onze vrije tijd gepland kunnen worden. Daarnaast neemt de adviseur echt de tijd voor ons en luistert naar onze wensen. Op de hand daarvan heeft hij een vakkundig advies gegeven, waardoor wij nu de voor ons juiste hypotheek gevonden hebben. Daarnaast werkt hij snel en nauwkeurig. Heel prettig!

Goede kennis en goed voorbereid, zeer tevreden

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat de tijd wordt genomen om naar je te luisteren. Tevens worden je wensen duidelijk in goed advies omgezet. Fijn kantoor om mee werken. Zeer tevreden.

Passend advies

Meedenkend en altijd luisterend oor, advies geven opde juiste momenten met je meedenken en weten waar hij over praat. Zaken overnemen op het juiste moment.

Zeer goede begeleiding

Zeer goede begeleiding. De adviseur staat altijd voor je klaar en heeft kennis van zaken. Hij houdt ook wijzigingen in de hypotheekrente en -voorwaarden goed in de gaten.

Goede duidelijke uitleg en snel

Wij hebben een goede ervaring met de adviseur. We zaten eerst bij een andere hypotheekadviseur, maar hier waren we niet tevreden over. De adviseur is meteen voor ons aan de slag gegaan en mede dankzij hem hebben we binnen de afgesproken termijn onze financiering rond gekregen. In die tijd heeft hij zelfs twee verschillende hypotheek offertes aangevraagd, omdat onze huidige woning mee opbracht dan verwacht en we daardoor in een gunstigere renteklasse kwamen.De adviseur geeft een heldere uitleg en geeft een uitgebreid advies en inzicht in je financi�n. Daarnaast werkt hij accuraat en wil dat alles op de komma nauwkeurig uitrekenen. Ook is hij goed bereikbaar en reageert snel op e-mails. Wat ons betreft niets dan lof voor de adviseur.

Perfecte coach!

Als een ware coach heeft de adviseur mij in het traject voor een eerste koopwoning begeleid. Zijn eerlijkheid en betrokkenheid kan ik ook zeker waarderen. Hij was ook altijd bereikbaar en kon mijn vragen vlot en duidelijk beantwoorden.

Sophiapromenade 2

3344 PM Hendrik-Ido-Ambacht