Was snel en netjes geregeld

Fiets bestellen totaan het afleveren was netjes en zoals afgesproken geregeld. Blij dat ik hier een fiets besteld heb, alles volgens afspraak.

Uitstekend geholpen na klacht.

Betreft: Onjuiste facturering en leveringsdatum – factuurnummer 70001312 Op dinsdag 25 februari heb ik via de webshop een fiets van het merk Cube (model Acid Grey) aangeschaft en betaald. Echter de vrijdag daarop een aanvulllende factuur thv 250€ per mail ontvangen, met nogmaals daarbovenop weer bezorgkosten ( gratis bezorging volgens webside) . Daarnaast was de leverdatum onjuist en was het telefoonnummer van broekhuis niet te bereiken om de situatie te kunnen bespreken. Vandaag terug gebeld door broekhuis en ben ik naar volle tevredenheid geholpen, de gratis bezorging vermeld op de webpagina zal door broekhuis worden aangepast en de factuur is aangepast naar het juiste bedrag. En de fiets zal op de juiste datum afgeleverd worden. Deze door broekhuis serieus en goed behandelde klacht schept voor mij vertrouwen en loyaliteit.

Goede service en communicatie

Fiets voor mijn dochtertje online besteld, omdat deze winkel de fiets volledig gemonteerd en met afleverbeurt thuis bezorgd. Top service, goede communicatie en komt de afspraken na. Ook de bezorging is top want de chauffeur belt een kwartier van te voren zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Subliem

Alles wat er is beloofd is ook uitgekomen. Product is keurig op tijd geleverd, goed verpakt zodat er geen schade ontstaat tijdens het transport. En wellicht het belangrijkste, ik ben een tevreden klant.

Niet geleverd. Geen excuus

Bestelling geplaatst. Geld teruggestort maar geen enkele mail met excuus oid. 0,0 communicatie.

Bestelling niet leverbaar

MTB fiets op internet besteld. Er was er nog één op voorraad, model 2023. Gereserveerd en betaald. Paar dagen bleek dat een andere klant deze een dag eerder ook had gekocht en dat de website dit nog niet had verwerkt. Ik was teleurgesteld. Er is mij toen een ander model aangeboden echter deze was € 100,00 duurder. Uiteindelijk afgezien van de aankoop. Bedrag zou worden teruggestort echter na een paar dagen weer gebeld en er bleek een betalingsvinkje uit te staan. De volgende dag stond het geld weer op mijn rekening. Nu op zoek naar een andere fiets.

Zo kan service dus ook :-)

Online besteld, binnen 30 minuten een telefoontje om binnen 10 dagen een afleverafspraak te maken, op de dag van levering 10 minuten voor levering een telefoontje, mooi op tijd, fiets perfect gemonteerd afgeleverd, helemaal goed!

Fijne fietstrainer.

Fietstrainer Direto XR-T gekocht. Direct keurig op tijd geleverd. Al fijn gebruik van kunnen maken.

Prachtige MTB voor mijn zoon.

Via de webshop een prachtige fiets gekocht voor mijn zoon, die we gingen ophalen in Enschede. Er ging helaas iets mis in de logistiek, maar dit werd uitstekend opgelost. Mijn zoon is ontzettend blij, en de fiets is fantastisch. Nu moet ik wel blijven trainen om hem bij te houden! Dit is een fijne club met kundige mensen. Kom er al vele jaren; diverse fietsen. Ik beveel ze aan!

Uitermate slecht. geen verjaardags cadeau

Ik zocht een speciale fiets als verjaardagscadeau voor een van mijn kinderen. Op de website stond vermeld dat deze beschikbaar was, en bij telefonisch contact werd dit bevestigd. . Hoewel er later een onverwachte uitdaging ontstond met de levering, waardeerde ik het dat ik hierover tijdig werd geïnformeerd. Ondanks dat het gewenste model uiteindelijk niet leverbaar was, ben ik blij dat ik door de vriendelijke communicatie en inspanningen van het team snel duidelijkheid kreeg

Vriendelijke mensen

Netjes gebeld of de bestelling was gelukt online en of ik eventueel nog vragen had.

Great experience!

Was buying my first gravel bike and it was a pleasant experience, from the possibility to pay in 3 times with ideal, to the delivery and the fixing of the bike for me and the staff calling to arrange a delivery date, not just dropping the bike at a random time like DHL would do, was great !!!

Fiets netjes bezorgd welke aan de verwachtingen voldeed. Vier dagen na levering verwacht ik binnenkort nog wel een nalevering van een set remschijven....

Deskundig en expert

Ze zijn zeker behulpzaan, klantgericht en vertrouwbaar. Absoluut 100% ik ben heel tevreden. Eerlijk met prijzen ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Daardoor voel je je altijd op je gemak en welkom bij alle filialen.

Erg goed!

Goed en duidelijk! Online snel de fietsendrager gezien en de informatie was duidelijk! Snel bezorgd!

Verkeerde fiets besteld, maar al betaald. Geen probleem om de order te annuleren en geld de dag erna alweer terug op mijn rekening!

Snel en vriendelijk

Hele positieve ervaring met Broekhuis. Gebeld voor maken van afspraak voor levering. Heel vriendelijk en allerbelangrijkste; de levering kwam binnen het afgesproken blok van 2 uur. Bezorger maakte de fiets snel rijklaar, maakte wat foto’s en was weer weg. Heel snel en vakkundig. Aan te raden!

Fiets keurig gemonteerd afgeleverd

Fiets keurig gemonteerd afgeleverd. Rijdt heerlijk

Fijne fiets en goede communicatie over het afleveren van de fiets

Het is een prachtige fiets en fijn dat er telefonisch contact werd gelegd voor het afleveren. De communicatie over het tijdstip op de dag zelf was helder en de fiets kwam in het afgesproken tijdvak en werd keurig aan de deur afgeleverd. Een punt van aandacht voor het afleveren is het goed vastdraaien van het stuur. Dat was niet gebeurt. Maar werd er niet bij gezegd. Ik was in de veronderstelling dat ik meteen op de fiets kon fietsen na afleveren. Dat heb ik ook gedaan. Een dag later toen ik mijn tweede ritje wilde maken viel ik echt over de kop de bosjes in toen ik het slopje uitkwam. Stuur zat los. Resultaat beschadigde fiets en ik vol angst. Godzijdank voor de buurman die nog voor ik opgestaan was constateerde dat het stuur los zat en het stuur vast heeft gedraaid. Maar het heeft me heel wat stress en spanning opgeleverd om weer te durven fietsen. En hoewel ik nu weer durf, zit ik toch nog met pijn aan de knie en arm en vertrouwens issues rondom mijn fiets.

heel slechte service

Prettige online (en fysieke) fietsenwinkel

Uitstekende fietsenwinkel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kundige medewerkers die je van goed advies voorzien en meedenken. Zowel in de winkel geweest als via de webshop contact gehad. Enige punt van (opbouwende) kritiek: Stop met leveren via Flevobird (bij bestellingen via de webshop) en laat je goede naam niet door zo'n onkundig transportbedrijf bederven. De eerste fiets kwam beschadigd (en later dan gepland) aan. Alles is netjes omgeruild door Broekhuis en de 2e levering door een personeelslid van Broekhuis zelf was een stuk professioneler.

Er ging iets mis door mijn eigen digitale ingeving en dat is prima opgelost. Levering was ook oké zoals beloofd.

Keurig kan niets anders zeggen.

Bijzonder snel geleverd een AGU regenbroek waar ik naar op zoek was. Tevreden over de koop. Bedankt.

Prima webshop en goede service

De titel zegt het al: prima webshop en goede service na aankoop. Zeer vriendelijk en adequaat geholpen door Olaf na aankoop. Enige minpunt is dat de webshop en het fysieke winkelgedeelte niet helemaal goed communiceren; daarmee bedoel ik dat de aankoop via de webshop goed en makkelijk ging maar dat de fiets in kwestie in het echt een onderdeel miste (blijkbaar was dat onderdeel gebruikt voor een andere fiets/klant). Dat onderdeel moest besteld worden en dat duurde lang (dat lag aan Batavus en niet aan Broekhuis); maar de communicatie daarover was goed en vriendelijk. Mensen zijn dat niet meer gewend door/met de grote, bekende webshops van 2024 die een goede voorraadbeheer en verwachtingmanagement hebben: Als je koopt wil je het ook vrijwel meteen hebben (wachten was in ons geval geen probleem maar niet helemaal als verwacht). Daar kan Broekhuis nog een slag maken. Verder wel heel tevreden.

Snel geleverd

Snel geleverd allemaal in orde. Snelle rewatched op wat vragen in de mail.

Wismarweg 18

9723 HB Groningen