Verwarrende levering

De bestelling van mijn fietscomputer ging prima, echter verzendkosten was 29 euro dus gekozen voor afhalen in Groningen. Betaald en bevestigingsmiddelen vertelde dat het product zsm zou worden verzonden. Maandag bellen wat er gaat gebeuren, wordt het verzonden naar mij of naar de winkel. De juffrouw was overtuigd dat ik het woensdag op kon halen. Op woensdag kreeg ik een volgende van de verzender dus nogmaals gebeld, komt het in de winkel of bij mij thuis? Antwoord in de winkel. Op donderdag lag het pakketje bij me voor de deur. Vreemd, nogmaals gebeld en mijn pakketje konden ze niet vinden maar zou in Groningen in de winkel terecht komen. Al met al prima levering, duurde wel 4 werkdagen maar zeer verwarrend.

fiets

Top service

Goede fiets voor een goede prijs. Snelle levering en geen extra kosten voor de bezorging op een Waddeneiland.

Contact met winkel erg goed

Er was aangegeven dat de persoon die de fiets kwam brengen de fiets rijklaar zou maken. Stuur en pedalen, echter werd er alleen foto gemaakt en ging weer weg. Geen ramp wat ik kon het prima zelf.

Mooie fiets in de winkel opgehaald

Proefgereden in de winkel en na even nadenken thuis tot aankoop overgegaan in de webshop. Als ik het nogmaals zou doen dan zou ik de order in de winkel plaatsen. De webshop geeft de mogelijkheid de fiets te bezorgen tegen bezorgkosten of op te halen in een winkel naar keuze. Dit gedaan en de fiets was een aantal dagen later op te halen. Werd gebeld over voortgang. De webshop geeft geen order status over wanneer op te halen via de mail. Prima fietsenwinkel.

Snelle service

Prima, maar communicatie kan beter

Fiets besteld via website met optie ophalen in de winkel. Na de bevestigingsmail blijft het lang onduidelijk wat het verdere bestelproces is. Winkel gebeld en vraag is netjes maar minimaal beantwoord, u krijgt een sms als de fiets klaar staat. In de winkel even zoeken dan, naar de servicebalie of naar de kassa. Zijn details. De fiets is top in elkaar gezet, en heb er echt super veel plezier van.

dik tevreden over de aankoop

De aankoop via de website was eenvoudig Broekhuis maakte netjes een afspraak voor de aflevering Op tijd werd de fiets, afgemonteerd afgeleverd De fiets fietst geweldig

Perfecte levering en fijn contact ervoor

De fiets kwam inclusief gemonteerde accessoires uit de vrachtwagen gereden en onze dochter fietste er dus zo op weg! Klantencontact voorafgaand aan de levering ook erg prettig

Klasse

Helemaal top. No-nonsense en to the point. Kudos!

Goed.

Vriendelijk, rustig. Ga gerust eens die winkel in. Ook al heb je geen interesse om 1 fiets te kopen. Das bale. Maximaal een 10. Ik zou ze anders een 10+ geven.

Fiets gekocht en keurig afgeleverd.

Snelle en goede service!

Online besteld, duidelijke en snelle communicatie over het verloop van de bestelling en de aflevering. Fiets was ook snel na het bestellen al geleverd én afgemonteerd. Top!

Perfect gegaan!

Prima, snel en goede communicatie

Slordig

Nu drie weken geleden een fiets besteld (en betaald). Volgens de site was de fiets op voorraad en leverbaar. Na een week had ik niks gehoord en heb ik er eerst zelf achteraan gemaild… geen reactie. Vervolgens er achteraan gebeld. Klantenservice wist het niet en ik zou terug gebeld worden. Een dag later werd ik gebeld en anderhalve week na bestellen kwam de fiets. Maar helaas, tijdens transport was de fiets beschadigd. Op drie plekken (2x frame en 1x bagagedrager) zaten putten en krassen. Omdat ik de fiets nodig had zou hij achterblijven en ik werd gebeld met een bod. Echter was de fiets totaal niet rijklaar gemaakt. Stuur stond scheef, zadel op laagste stand en de aandrijfriem hing zo slap als een vaatdoek. Stuur is op mijn verzoek meteen rechtgezet. De andere zaken realiseerde ik mij pas toen het busje weg reed. Het bod voor de schade was 10% van het bedrag retour en een nieuwe bagagedrager. Ik ging daarmee akkoord. Maar door de slappe aandrijfriem kon ik nog steeds niet fietsen. Een week na levering (2,5 week na bestellen) werd de fiets opgehaald voor monteren van de nieuwe bagagedrager en het op spanning brengen van de aandrijfriem. Nu, 3 weken na bestellen en betalen van ruim 3000,-, heb ik nog steeds geen fiets. De fiets heb ik gezien: hij is prachtig! Maar de service en snelheid van Broekhuis kan ik alleen maar zeggen dat het slordig gaat. Rijklaar afleveren gebeurt niet. Snelle service kan ik het ook niet noemen. Als ik nog een keer een fiets zou bestellen kijk ik eerst of het ook via een andere partij kan.

Fiets bestelt netjes en op tijd geleverd top

Fiets niet geleverd.

Ik zou dinsdag 27 of vandaag woensdag 28 Februari mijn fiets ontvangen. Bleek gister dat er iets niet goed is gegaan in de communicatie tussen bezorger en Broekhuis Fietsen zelf. Contact op genomen met vervoerder, hadden wel een afspraak ingpland maar geen fiets om te leveren. Daarna contact opgenomen met broekhuizen die zou gelijk een nieuwe afspraak inplannen zodat ik de fiets morgen donderdag 29 februari binnen zou hebben. Ik heb niks vernomen over een nieuwe inplanning, ik word niet op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik heb vandaag proberen te bellen, na een lange tijd in de wacht gestaan te hebben heb ik het opgegeven. Ze nemen niet op. Is toch raar dat je overal maar achteraan moet gaan om duidelijkheid te krijgen. Ik heb 1100 euro afgetikt, vast niet de duurste fiets maar voor mij erg veel geld. Ik heb er geen problemen mee dat er iets fout gaat dat kan gebeuren maar het steekt me dat ik niet op de hoogte gehouden word. Ik hoop dat ik snel duidelijkheid krijg want dit is echt niet leuk. Bestel nummer #000000521

Snelle service. Goede communicatie.

Nette site, vlot geleverd

Ik was op zoek naar een Wahoo Roam v1 en Broekhuis kon deze nog leveren voor een nette prijs. Bestelling en levering zoals verwacht.

supertevreden!

twee nieuwe fietsen besteld bij Broekhuis in Groningen en ondanks dat ik zelf in Enschede woon had ik ze binnen een week al afgemonteerd en bezorgd aan huis, fantastisch!!

Хороший, добросовестный магазин.

Купил велосипед TREK X CALIBER 9! Отличный велосипед, полностью исправный и хорошо собранный уже в магазине, как я понял. Заказывал доставку курьером в Латвию. Велосипед привезли очень быстро в течении одной недели Shenker курьерская служба. Всё исправно в велосипеде. Также прилагался лист технического обслуживания перед продажей. Велосипед в собранном состоянии. Я доволен. Всё честно! Хорошая упаковка велосипеда, хоть и не оригинальная. Хорошая коммуникация с менеджером магазина Нилс Потзе. Отлично!

Wismarweg 18

9723 HB Groningen