Erg vriendelijk en behulpzaam en je wordt snel geholpen
Beste Lotte, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen, daar doen we het voor. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik word altijd prima geholpen. Het is niet de allergoedkoopste fiets winkel maar de kwaliteit en de service zijn altijd dik in orde.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw positieve review en jarenlange klandizie. Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de service. Op naar nog vele mooie jaren! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Geholpen door Marcel, een zeer ervaren medewerker (met een gouden randje): eerlijk en deskundig advies, met alle ruimte om tot een goed besluit te komen, klantvriendelijk. Daarbij een nette inruilprijs. Ook de jongens bij de werkplaats; bedankt. Ik ben blij met de nieuwe aankoop en de prettige bejegening!
Beste Dorien, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Bedankt voor het mooie compliment voor Marcel, dit waarderen wij enorm. Wij wensen u veel rijplezier en zien u graag een volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Op zoek naar een nieuwe racefiets was ik zelf uitgekomen op een Sensa Guilia. Mooie fiets met goede afmontage en met een leuke korting. Op advies van verkoper Eddy heb ik eerst een bikefit gedaan er daaruit bleek dat de Sensa voor mij niet de beste fiets is; te sportieve houding. Bikefitter Harry heeft mij diverse fietsen laten proberen en afstellingen gedaan en uiteindelijk uitgekomen op een Cannondale Supersix. Bij het ophalen van de fiets nog een paar laatste afstellingen en na de eerste ritten kan ik zeggen dat het prima zit er heerlijk rijdt. Kortom prima geholpen, uitgebreid de tijd genomen en fijne nieuwe racefiets als resultaat!
Beste André, Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat we u kunnen helpen aan de juiste fiets voor u. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Vriendelijke ontvangst, alle tijd en luisteren naar de wensen. servicegerichte mensen.
Beste Monique, Bedankt voor uw mooie woorden. Daar doen we het voor. Wij hopen u graag de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Bij Broekhuis lijkt iedereen te weten waar die het over heeft. Daarnaast word je altijd vriendelijk te woord gestaan met een eerlijk verhaal. Ook op een drukke zaterdag ben ik netjes geholpen en werd er tijd genomen om te helpen bij de aankoop van een fiets.
Beste Huub, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het doet ons goed om te zien dat u zowel vakkundig als vriendelijk geholpen bent. Bij Broekhuis streven we er altijd naar om onze klanten eerlijk en zorgvuldig te adviseren, en het is geweldig om te weten dat dit bij u goed is overgekomen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe fiets en staan graag weer voor u klaar als u ons nodig heeft. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
546,- euro voor nieuwe cassette, ketting, voorblad, derailleurwieltjes, trapas en achtervorklagers plus montage is behoorlijk aan de prijs; toch aanbevolen hieronder vanwege de kwaliteit werk en het enorme assortiment
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het geleverde werk en onze producten. We begrijpen dat de prijs wellicht hoger uitvalt dan u had verwacht. We proberen echter altijd transparant te zijn in onze kosten, die niet alleen het product, maar ook de tijd en expertise van onze vakmensen reflecteren. Desondanks nemen we uw opmerkingen over snelheid en prijs serieus en zullen we deze meenemen om onze service verder te optimaliseren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
uit 2 fietsen de accu’s gestolen, na aangifte bij de politie, heeft men contact opgenomen met de verzekeraar en is de schade volledig hersteld.
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat de accu's van uw fietsen gestolen zijn. Wij begrijpen dat dit een onaangename situatie is. Indien er verder nog vragen of zaken zijn waarmee wij u van dienst kunnen zijn, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ben al jaren vaste klant. Al vanaf de Ten Tusscher periode koop ik hier mijn HTK's, ATB's en racefietsen en nu dus ook m'n eerst ebike. Van kinderfietsen met een lekke band tot superlichte racers met carbon wielen, alles wordt even vriendelijk en accuraat behandeld. Iets wat je niet veel ziet. Daarom is het vaak lekker druk en gezellig.
Beste Ottens, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u al jaren in ons stelt. We zijn erg blij om te horen dat u ons bedrijf waardeert en dat wij u vanaf de Ten Tusscher periode al goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is geweldig om te zien dat wij in al die jaren in uw fietsenbehoeften hebben kunnen voorzien, van kinderfietsen tot superlichte racers en nu zelfs uw eerste E-bike. We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn, en natuurlijk blijven wij er voor u met het grootste plezier! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Op deze rustige tijd een elektrische fiets gekocht die goed aansloot op mijn wensen. Ik wilde een elektrische fiets met brede banden en een sterke midden motor met een voorkeur van Giant. De medewerker zocht de juiste fiets bij deze wensen en liet mijn fiets overkomen voor een testrit. Een onvolkomenheid bij het schakelen werd gelijk verholpen en zodra het fietsplan groen licht gaf werd ik gelijk gebeld om hem op te halen. Goede service!!
Beste Astrid, Bedankt voor uw review en mooie beoordeling. We zijn blij om te zien dat we goed hebben kunnen inspelen op uw wensen en dat u tevreden bent met uw nieuwe elektrische fiets. Het is fijn om te weten dat de service en de afstemming op uw voorkeuren, zoals de brede banden en sterke midden motor van Giant, goed voor u hebben gewerkt. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, en we zijn ook blij dat het probleem met het schakelen snel opgelost werd. Wij wensen u veel mooie kilometers toe en staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
twee keer accu en fietstassen gestolen, personeel erg begaan en goed geregeld met de fietsverzekering. Dat was fijn.
Beste Riekie, Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u opnieuw slachtoffer bent geworden van diefstal. Wij begrijpen hoe vervelend en frustrerend dit voor u moet zijn, zeker omdat het al de tweede keer is. Het doet ons goed te lezen dat ons personeel u goed heeft kunnen ondersteunen en dat de fietsverzekering goed geregeld is. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
nvt
Bedankt Carola, voor uw mooie 10! Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Uitstekend geholpen en overleg gehad om een fiets in te ruilen voor een Mountainbike. Altijd een goede service ook voor het onderhoud van je fiets.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij zijn erg blij te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent met uw nieuwe mountainbike. Het is fijn om te weten dat u ook tevreden bent over het onderhoud van uw fiets en de service die wij bieden. Van harte gefeliciteerd met uw aankoop en veel mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Je komt voor een reparatie en verlaat de zaak met een nagelnieuwe fiets. Alsof Jan nooit weggeweest is!
Bedankt Hugo, voor u mooie review en de 10! Dit waarderen wij enorm. Graag zien we u de volgende keer bij ons in de vestiging, tot dan. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Vorige week weer voortreffelijk geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Cannondale zoals ik dat gewend was door de jaren heen. Ik heb wederom gemerkt dat alle medewerkers, zowel verkoop als werkplaats, met zorg en aandacht meedenken en meehelpen om de juiste keuze te maken en vervolgens kleine aanpassingen uit te voeren na mijn behoefte. Hier spreekt een tevreden klant.
Beste Riet, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat u opnieuw zo goed geholpen bent bij de aankoop van uw nieuwe Cannondale. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel mooie en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik was op zoek naar een fiets voor het fietsplan. En er werd meegedacht door het personeel. Alles is goed verlopen en de afhaling was probleemloos. Bedankt.
Beste Nick, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Fiets aangeschaft via fietsplan en ben zeer tevreden over de snelle service.
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw bericht! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met zowel de snelle service als de aankoop van uw fiets. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ben erg goed geadviseerd over mijn nieuwe fiets. De inruil hebben we op schappelijke basis bepaald. Prima afgesteld, goede uitleg!
Beste Marianne, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u hierbij zo goed bent geholpen. Veel mooie en veilige kilometers gewenst op uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Vorige week mijn zoveelste fiets gekocht bij Broekhuis (voorheen Fietsenwinkel ten Tusscher). Ook nu weer prima geholpen voor een mooie donkerblauwe Cannondale Tesoro E-Bike.
Beste Nick, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Cannondale! Wat fijn dat u zoals altijd weer goed bent geholpen. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Voor zowel aankoop als onderhoud van mijn sportfietsen maak ik gebruik van (de diensten van) Broekhuis. Door de vriendelijkheid van al het personeel, voelt het altijd welkom. Daarnaast lijkt voor het pasklaar maken van de aangekochte fietsen en voor het uitvoeren van het onderhoud geen moeite te veel en geen berg te hoog.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn erg blij te horen dat u zowel de aankoop als het onderhoud van uw sportfietsen bij Broekhuis als prettig en vakkundig ervaart. Het is fijn om te weten dat de vriendelijkheid van ons personeel en de zorgvuldigheid waarmee wij de fietsen klaarmaken en onderhouden, bijdragen aan een goede ervaring voor u. Wij stellen uw vertrouwen in onze dienstverlening zeer op prijs en staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Geen problemen, denken mee
Bedankt Annelies, voor de mooie 10! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
De voorlamp van mijn 2dehands fiets was kapot. Hij is opgestuurd naar de fabrikant. Het heeft even geduurd, ik heb leenlampjes gekregen en mijn lamp doet het weer uitstekend. Nogmaal bedankt!!!!
Beste Margot, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. We zijn blij om te zien dat u vriendelijk en adequaat geholpen bent en dat de voorlamp van uw fiets weer naar tevredenheid werkt. Wanneer u ons in de toekomst nodig heeft, dan staan wij graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ondanks geen geschikt aanbod in de aanbieding, toch een mooie prijs kunnen afspreken. Komt afspraken goed na en deskundig personeel. Ik kom hier zeker weer terug en ik zal ze ook aanbevelen.
Beste Björn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het is voor ons fijn om te zien dat u een eerlijke prijs heeft kunnen afspreken en dat u goed geholpen bent door ons deskundige personeel. Het is fijn om te weten dat u vertrouwen heeft in onze service en dat u ons in de toekomst weer zult bezoeken en aanbevelen. Graag tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
mijn accu was gestolen. Er werd me duidelijk uitgelegd wat te doen. Binnen 10 dagen was een nieuwe accu geplaatst en wel. Vergoed door de verzekering.
Beste Betty, Bedankt voor uw positieve review! Wat vervelend om te horen dat uw accu gestolen was, maar we zijn blij dat we u duidelijk konden uitleggen wat te doen en dat alles snel en naar wens is opgelost. Fijn dat de nieuwe accu inmiddels is geplaatst en vergoed door uw verzekering. Wanneer u ons in de toekomst nodig heeft, dan staan wij graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Best
Beste Gerhard, Hartelijk bedankt voor uw korte maar krachtige beoordeling! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Wanneer u ons nodig heeft dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede