Zeer blij met m’n nieuwe MTB

Het is niet m’n eerste fiets die ik hier gekocht heb en zeker ook niet mijn laatste. Ik ben deskundig en enthousiast geholpen en we werden het snel eens over de inruil. De medewerkers stralen liefhebberij voor de fiets uit.

Zoals altijd

Goed advies en uitleg

Ik werd goed geholpen en kreeg een goede uitleg hoe de fietsendrager te monteren op de trekhaak en hoe de fietsdrager te onderhouden!

Perfecte afhandeling

Mijn batterij was gestolen en jullie hebben dit perfect afgehandeld. Snel en zonder dat ik er wat mee hoefde te doen

Klantvriendelijk personeel

Professioneel

X

Zeer prettig geholpen

Ik werd netjes gebeld dat de reparatiekosten hoger zouden uitvallen! Ipv een reparatie een nieuwe fiets gekocht na een goed voorstel met inruil. Volgende dag de fiets al kunnen ophalen. Top geregeld

Goed, uitvoerig, deskundig advies

Ik had al een model uitgekozen en kon langskomen voor een proefrit. Hierbij kreeg ik nog veel informatie van de verkoper, die enorm veel parate kennis had. Een erg goede ervaring, wij komen hier zeker terug!

Deskundig, accuraat en zeer prettig geholpen.

Mijn ervaring is een zeer prettige sfeer in de winkel, werknemers zien je staan en helpen zeer prettig. Je wordt op een zeer deskundige wijze geholpen de mensen weten waar ze over praten en nemen ruim de tijd voor de klant. Ook de aflevering verloopt in een heel fijne sfeer. Alles wordt tot in detail uitgelegd en de fiets wordt deskundig afgesteld. Heel prettig en zeer goed.

Vriendelijk personeel, ik werd super goed geholpen , en een goede uitleg over de fiets die ik heb gekocht.

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Het personeel heeft mij vriendelijk geholpen en duidelijk de fiets uitgelegd.

Snel de door mij gewenste Ortliebs

Op een vervelende manier van mijn fietstassen afgeholpen, was ik op zoek naar een set nieuwe. Vooronderzoek gaf aan dat het de backroller city moesten worden van Ortlieb. In de winkel bleek dat ze uit Groningen moesten komen, maar dezelfde dag kreeg ik al bericht dat ze aanwezig waren. De volgende dag heb ik ze opgehaald en werd daarbij vriendelijk geholpen. Een prettige ervaring!

top advies en prachtige fiets

Enorm goed geholpen met een bikefit voor de racefiets door Harry met een uitstekende nieuwe fiets

Over het algemeen tevreden. Wel zelf alles uitgezocht. Jammer dat er weinig keus in niet elektrische fietsen is, maar begrijpelijk aangezien deze bijna niet verkocht worden. Enige minpunt was dat de nieuwe fiets nogal wat gebreken (riem liep niet goed, knik in kabel rem) had bij ophalen, dit werd niet gecheckt bij het rijklaar maken blijkbaar. Werd wel netjes opgelost in de winkel, alleen een dag later kwam ik er nog achter dat het licht ook niet werkte, dus weer terug. Ook weer netjes opgelost in de winkel.

Er was een accu gestolen uit de fiets van mijn vrouw. Er was geen accu op voorraad, Er is gelijk een nieuwe accu uit een fiets uit de winkel gehaald en erin gezet. De jongeman heeft ons goed, snel, rustig en vakbekwaam geholpen. Ga zo door en bedankt! Richard Hondebrink

Klacht ,goed behandeld en afgehandeld

Gebeld, dag nadien terug gebeld en afgehandeld

Een erg klantgerichte benadering

Al meerdere servicebeurten uit laten voeren. Altijd top. Er wordt tijd genomen om gericht advies te geven voor aanschaf van onderdelen.

Deskundigen

Ruime assortiment met goede service en bekwaamheid. Eddy is de expert voor de sportieve fietsers op het gebied van mtb, gravel en racefiets

Goed geholpen

Plezierig contact gehad. Afspraken nagekomen. Geen gedoe wel dienstverlening. Een tevreden klant!

Vlot, vriendelijk en deskundig als altijd

Ze hielpen snel bij het via mijn verzekering vervangen van het gestolen display van m'n fiets

Prima service, niets is teveel!

Had een leuke fiets uitgekozen, toch aan het twijfelen geweest of het model wel passend was. Mocht rustig anders andere fietsen uitproberen. Uiteindelijk is het de eerste keus geworden, snelle service, correcte behandeling. Niks op aan te merken.

Zeer klantgericht, hoogstaande service!

Men denkt hier mee en geeft daarbij eerlijk advies. Deze keer (helaas) vanwege diefstal en beschadiging van onze fietsen hier gekomen. Maar een prima, zeer vlotte afhandeling.

Zeer goed geholpen

Diefstal accu en aanschaf nieuee fiets naar volle tevredenheid afgehandeld

zie bovenstaande opmerking

Echt een super ervaring !!!

Gastvrij, aardig personeel. Super geholpen en met 2 nieuwe MTB's naar huis, gelijk klaargemaakt, zodat we de volgende dag al de baan op konden. Ga zo door, dikke complimenten !!!

Oldenzaalsestraat 340

7523 AJ Enschede