Deskundig, behulpzaam, en nemen alle tijd voor de klant. Super!

Vorige week weer voortreffelijk geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Cannondale zoals ik dat gewend was door de jaren heen. Ik heb wederom gemerkt dat alle medewerkers, zowel verkoop als werkplaats, met zorg en aandacht meedenken en meehelpen om de juiste keuze te maken en vervolgens kleine aanpassingen uit te voeren na mijn behoefte. Hier spreekt een tevreden klant.

Nette zaak met kundig personeel

Ik was op zoek naar een fiets voor het fietsplan. En er werd meegedacht door het personeel. Alles is goed verlopen en de afhaling was probleemloos. Bedankt.

Fiets aangeschaft via fietsplan en ben zeer tevreden over de snelle service.

Goed geholpen en goede prijsafspraken

Ik ben erg goed geadviseerd over mijn nieuwe fiets. De inruil hebben we op schappelijke basis bepaald. Prima afgesteld, goede uitleg!

Zoals altijd prima geholpen.

Vorige week mijn zoveelste fiets gekocht bij Broekhuis (voorheen Fietsenwinkel ten Tusscher). Ook nu weer prima geholpen voor een mooie donkerblauwe Cannondale Tesoro E-Bike.

Vriendelijk en vakkundig

Voor zowel aankoop als onderhoud van mijn sportfietsen maak ik gebruik van (de diensten van) Broekhuis. Door de vriendelijkheid van al het personeel, voelt het altijd welkom. Daarnaast lijkt voor het pasklaar maken van de aangekochte fietsen en voor het uitvoeren van het onderhoud geen moeite te veel en geen berg te hoog.

Zeer goed geholpen.

Geen problemen, denken mee

Goed, vriendelijke en adequaat geholpen.

De voorlamp van mijn 2dehands fiets was kapot. Hij is opgestuurd naar de fabrikant. Het heeft even geduurd, ik heb leenlampjes gekregen en mijn lamp doet het weer uitstekend. Nogmaal bedankt!!!!

Eerlijke prijs en netjes geholpen.

Ondanks geen geschikt aanbod in de aanbieding, toch een mooie prijs kunnen afspreken. Komt afspraken goed na en deskundig personeel. Ik kom hier zeker weer terug en ik zal ze ook aanbevelen.

zeer hulpvaardi

mijn accu was gestolen. Er werd me duidelijk uitgelegd wat te doen. Binnen 10 dagen was een nieuwe accu geplaatst en wel. Vergoed door de verzekering.

Heel goed

Best

Niet tevreden over service

N.a.v. diefstal accu geld beuren van verzekering en dan nog extra administratiekosten berekenen en andere accu gekregen dan verzekerd en dan gewoon zeggen die zat er ook in

Super goede service!

10/10

Vriendelijk, alle tijd nemend voor vragen/uitleg

Was goed

Erg vriendelijk en goede communicatie

Zeer goede en vakkundige service

Professionele mensen

Ik ben vanaf het begin goed geholpen , ondanks dat ik wel wist wat ik wilde is het toch altijd afwachten we eruit rolt Maar na de keuze , bike fit , en afstemming heb ik alles als een goed en fijn proces ervaren met als resultaat een fantastische fiets waar veel mooie km mee hoop te mogen maken Mvg jw

Klantvriendelijk

We zijn super goed geholpen, en de vragen die we hadden over de kalkhoff zijn goed uitgelegd. We hebben dan ook de fiets gekocht.

Zeer goede uitleg en hulp bij het kiezen van de elektrische fiets.

Fantastisch, klantvriendelijk en deskundig

We zijn bijzonder goed geholpen bij de aanschaf van een e-bike. Daarbij was de vriendelijkheid, de deskundigheid en het geduld en tijd om onze vragen te beantwoorden, steeds van een zeer hoog niveau. Groot compliment voor de medewerker Luuk.

Behulpzaam..

Door Luuk, Eddy en Bjorn prettig en informatief geholpen bij aanschaf van een set Scope wielen.

Klantvriendelijk

Goede wielerzaak met gekwalificeerd personeel

De beste wielerwinkel in Twente, buiten kijf.

Goede, kordate hulp, snelle aflevering met goede uitleg

Zie hierboven

prima service en advies

mooie gebruikte MTB gekocht. Hierbij goed geholpen en geadviseerd.

Oldenzaalsestraat 340

7523 AJ Enschede