Vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk en behulpzaam en je wordt snel geholpen

Ik kom er al 25 jaar en ik zou geen negatieve ervaring weten te noemen.

Ik word altijd prima geholpen. Het is niet de allergoedkoopste fiets winkel maar de kwaliteit en de service zijn altijd dik in orde.

Zeer Goed Geholpen

Geholpen door Marcel, een zeer ervaren medewerker (met een gouden randje): eerlijk en deskundig advies, met alle ruimte om tot een goed besluit te komen, klantvriendelijk. Daarbij een nette inruilprijs. Ook de jongens bij de werkplaats; bedankt. Ik ben blij met de nieuwe aankoop en de prettige bejegening!

Prima en vakkundig geholpen met uitzoeken van nieuwe racefiets.

Op zoek naar een nieuwe racefiets was ik zelf uitgekomen op een Sensa Guilia. Mooie fiets met goede afmontage en met een leuke korting. Op advies van verkoper Eddy heb ik eerst een bikefit gedaan er daaruit bleek dat de Sensa voor mij niet de beste fiets is; te sportieve houding. Bikefitter Harry heeft mij diverse fietsen laten proberen en afstellingen gedaan en uiteindelijk uitgekomen op een Cannondale Supersix. Bij het ophalen van de fiets nog een paar laatste afstellingen en na de eerste ritten kan ik zeggen dat het prima zit er heerlijk rijdt. Kortom prima geholpen, uitgebreid de tijd genomen en fijne nieuwe racefiets als resultaat!

Fijn en vriendelijk geholpen

Vriendelijke ontvangst, alle tijd en luisteren naar de wensen. servicegerichte mensen.

Vakkundig en vriendelijk

Bij Broekhuis lijkt iedereen te weten waar die het over heeft. Daarnaast word je altijd vriendelijk te woord gestaan met een eerlijk verhaal. Ook op een drukke zaterdag ben ik netjes geholpen en werd er tijd genomen om te helpen bij de aankoop van een fiets.

goed werk geleverd maar niet bijster snel en best wel duur

546,- euro voor nieuwe cassette, ketting, voorblad, derailleurwieltjes, trapas en achtervorklagers plus montage is behoorlijk aan de prijs; toch aanbevolen hieronder vanwege de kwaliteit werk en het enorme assortiment

uit 2 fietsen de accu’s gestolen, na aangifte bij de politie, heeft men contact opgenomen met de verzekeraar en is de schade volledig hersteld.

Fijne zaak om te komen.

Ik ben al jaren vaste klant. Al vanaf de Ten Tusscher periode koop ik hier mijn HTK's, ATB's en racefietsen en nu dus ook m'n eerst ebike. Van kinderfietsen met een lekke band tot superlichte racers met carbon wielen, alles wordt even vriendelijk en accuraat behandeld. Iets wat je niet veel ziet. Daarom is het vaak lekker druk en gezellig.

Goed geholpen en ingespeeld op mijn wensen

Op deze rustige tijd een elektrische fiets gekocht die goed aansloot op mijn wensen. Ik wilde een elektrische fiets met brede banden en een sterke midden motor met een voorkeur van Giant. De medewerker zocht de juiste fiets bij deze wensen en liet mijn fiets overkomen voor een testrit. Een onvolkomenheid bij het schakelen werd gelijk verholpen en zodra het fietsplan groen licht gaf werd ik gelijk gebeld om hem op te halen. Goede service!!

Klantvriendelijk

twee keer accu en fietstassen gestolen, personeel erg begaan en goed geregeld met de fietsverzekering. Dat was fijn.

geweldig

nvt

Prima koop van een nieuwe Mountainbike

Uitstekend geholpen en overleg gehad om een fiets in te ruilen voor een Mountainbike. Altijd een goede service ook voor het onderhoud van je fiets.

Degelijk en vertrouwd

Je komt voor een reparatie en verlaat de zaak met een nagelnieuwe fiets. Alsof Jan nooit weggeweest is!

Deskundig, behulpzaam, en nemen alle tijd voor de klant. Super!

Vorige week weer voortreffelijk geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Cannondale zoals ik dat gewend was door de jaren heen. Ik heb wederom gemerkt dat alle medewerkers, zowel verkoop als werkplaats, met zorg en aandacht meedenken en meehelpen om de juiste keuze te maken en vervolgens kleine aanpassingen uit te voeren na mijn behoefte. Hier spreekt een tevreden klant.

Nette zaak met kundig personeel

Ik was op zoek naar een fiets voor het fietsplan. En er werd meegedacht door het personeel. Alles is goed verlopen en de afhaling was probleemloos. Bedankt.

Fiets aangeschaft via fietsplan en ben zeer tevreden over de snelle service.

Goed geholpen en goede prijsafspraken

Ik ben erg goed geadviseerd over mijn nieuwe fiets. De inruil hebben we op schappelijke basis bepaald. Prima afgesteld, goede uitleg!

Zoals altijd prima geholpen.

Vorige week mijn zoveelste fiets gekocht bij Broekhuis (voorheen Fietsenwinkel ten Tusscher). Ook nu weer prima geholpen voor een mooie donkerblauwe Cannondale Tesoro E-Bike.

Vriendelijk en vakkundig

Voor zowel aankoop als onderhoud van mijn sportfietsen maak ik gebruik van (de diensten van) Broekhuis. Door de vriendelijkheid van al het personeel, voelt het altijd welkom. Daarnaast lijkt voor het pasklaar maken van de aangekochte fietsen en voor het uitvoeren van het onderhoud geen moeite te veel en geen berg te hoog.

Zeer goed geholpen.

Geen problemen, denken mee

Goed, vriendelijke en adequaat geholpen.

De voorlamp van mijn 2dehands fiets was kapot. Hij is opgestuurd naar de fabrikant. Het heeft even geduurd, ik heb leenlampjes gekregen en mijn lamp doet het weer uitstekend. Nogmaal bedankt!!!!

Eerlijke prijs en netjes geholpen.

Ondanks geen geschikt aanbod in de aanbieding, toch een mooie prijs kunnen afspreken. Komt afspraken goed na en deskundig personeel. Ik kom hier zeker weer terug en ik zal ze ook aanbevelen.

zeer hulpvaardi

mijn accu was gestolen. Er werd me duidelijk uitgelegd wat te doen. Binnen 10 dagen was een nieuwe accu geplaatst en wel. Vergoed door de verzekering.

Heel goed

Best