Vanaf het eerste moment heeft Marcel ons uitstekend geholpen en geadviseerd. Het leidde tot de aankoop van nieuwe fietsen waar we blij mee zijn en waarvan mijn vrouw en ik vinden dat we een goede keus hebben gemaakt.
Bedankt Harm, voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Marcel bij de aanschaf van uw nieuwe fietsen. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Meedenkend personeel toen ik kwam voor een nieuwe E-bike met lage instap dit keer. Er werd zelf een fiets van een ander filiaal gehaald. Kreeg keurig bericht toen de fiets klaar stond voor een proefrit. Er werd ook meegedacht om het op de beste manier te verzekeren. Vlotte afhandeling. Blij met mijn nieuwe fiets.
Beste Ineke, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn om te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Super blij met mijn nieuwe elektrische fiets van het merk TREK. Ik zal iedereen uw bedrijf aanbevelen!! Ga zo door!!!!
Beste Jorien, Van harte gefeliciteerd met de mooie Trek! Bedankt voor uw mooie beoordeling en het aanbevelen van ons bedrijf, dit waarderen wij enorm. Veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ben met het kopen van een tweede hands fiets correct en vriendelijk geholpen.
Bedankt voor uw review en dit mooie compliment! Dat u bij de aankoop van uw fiets correct en vriendelijke geholpen bent doet ons goed om te zien. Wij wensen u fijne kilometers toe en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed geholpen en denken in oplossingen.
Hartelijk bedankt Eddy, voor uw bezoek en het achterlaten van uw beoordeling. We zijn blij u te hebben mogen voorzien van onze service. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik heb een nieuwe fiets gekocht. Het personeel helpt je daarbij.
Bedankt Gerrit, voor deze mooie review. We zijn blij om te zien dat u goed geholpen bent, daar doen we het voor! Wij wensen u veel mooie kilometers toe en staat graag weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Het personeel is zeer vriendelijk en nemen de tijd en moeite om je te helpen wanneer je op zoek bent naar een bepaald product. De monteurs zijn zeer kundig in het repareren van je fiets. Ze geven je tips en advies hoe je de fiets het best kunt onderhouden of hoe je onderdelen het beste kunt vervangen.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag zien wij u de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Prima geholpen.met aanschaf fiets
Gefeliciteerd Hermine, met uw aankoop! Het doet ons goed te zien dat u zo tevreden bent over de service die u heeft gehad bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Prijs van het artikel,garantie en inruil. We komen er altijd uit!
Beste Gerrit, Bedankt voor deze mooie review en het delen van uw jarenlange positieve ervaring. Wat fijn dat ook nu weer alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ben prima bij Brookhuis door Eddy en Harry geholpen. Na een bezoek aan de showroom fiets gekocht, bike fitting gedaan. Al met al een plezierige ervaring!
Beste Wilbert, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Eddy en Harry. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik was op zoek naar een nieuwe stadsfiets en deze heb ik ook zeker gevonden. Ik had al een specifieke op het oog, maar samen met de verkopers de tijd genomen voor eventuele alternatieven. Uiteindelijk zijn er 2 fietsen besteld, die ik een volgende keer kon uitproberen. Helaas was er een foutje gemaakt en was de verkeerde maat besteld, en daarom 1 puntje minder. Er werd dus nog een fiets besteld en nog wat wachttijd. Uiteindelijk waren er dus 2 fietsen voor een maand voor mij gereserveerd (mede door mijn afwezigheid bij vakantie) en heb ik genoeg kunnen testen / proberen, waardoor ik met een zeker gevoel de keuze heb kunnen maken.
Beste Roald, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en de gewenst aandacht heeft gehad. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Zeer aardig en goed personeel en de service is vanouds goed.ga zo door.
Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Heb een ATB Scalpel 2 gekocht en deze is netjes bij mij aangemeten. Toen ik aankwam ben ik vakkundig te woord gestaan en is mijn oude fiets bekeken en ingemeten op de huidige instellingen. Deze werken 1:1 overgezet op mijn nieuwe fiets. De medewerkers weten waarover ze praten en er is voldoende personeel om snel geholpen te worden.
Beste Ronald, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop en bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en dat alles naar tevredenheid is ingesteld. Veel mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed advies gekregen over onze aanschaf van de nieuwe fietsen, ook bij het ophalen van de fietsen werd alles goed uitgelegd en overgedragen, we zijn erg tevreden en kunnen Broekhuis fietsen aan iedereen aanbevelen.
Beste Martijn, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Werd snel geholpen. Online makkelijke de servicebeurt te plannen.
Bedankt Kristel, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. Graag zien wij u de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ze helpen je met je keus, door goede uitleg te geven. Proefrit op fietsen maakt de keus nog makkelijker. En ze nemen de tijd.
Beste Karin, Bedankt dat u tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Wij staan graag voor u klaar en zijn blij te zien dat u dat ook zo heeft ervaren. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Afspraak is afspraak Zeer deskundige monteurs Verkoop ook
Beste Jan, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Prima contact, deskundig advies en een prachtige fiets voor naar de middelbare school.
Bedankt Tom, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Mijn ervaring is positief ns vele jaren klant bij ten Tusscher met vooral positieve ervsring op het gebied van service heb ik er nu weer een Connondale gekocht. Een aantal fietsen en merken uitgezocht en proef gereden. In een gemoedelijk gesprek met Marcel gekomen tot een deal. Goede uitleg over de fiets en wensen werden goed uitgewerkt. Met alles tot nu tevreden en begin vol goede moed aan de km die komen. Eddy Koenderink
Beste Eddy, Allereerst willen wij u feliciteren met uw aankoop! Het doet ons goed te zien dat u het bezoek zo heeft ervaren en dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Zowel verkopers als monteurs vriendelijk en behulpzaam.
Beste Mea, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent, daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Vlot, correct en klantvriendelijk geholpen
Beste Henk Jan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed geholpen. Vriendelijke mensen.
Beste Truus, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Aflevering fiets niet compleet bij aflevering . Advies ga werken met afleveringslijst, met frame no. en naam monteur. Op deze lijst ook extra's vermelden die op verkooporder staan.
Beste Henk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is voor ons heel waardevol. Wij wensen u veel mooie kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Personeel zoekt met je mee, ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik zocht. Samen op zoek gegaan en een fiets in optie laten komen uit een andere vestiging. De fiets is helemaal naar mijn wensen afgesteld en fietst super! Ik ben zeer tevreden over de service en adviezen!
Beste Joyce, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ervaar bij Broekhuis Fietsen Enschede (voorheen ten Tusscher) steeds weer die perfecte service, waarbij het personeel - verkoop én werkplaats- steeds weer een 'warme' klantvriendelijkheid' toont. Kortom: meer dan een aanrader !!
Beste Ben, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed dat u altijd zo een goede ervaring heeft bij ons in Enschede. Wij zien u graag de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede