Goed.

Afgelopen vrijdag onderdelen voor mijn topstone 5 carbon gehaald. (Hollowgram as met toebehoren). Vlot geholpen en onderdelen waren op voorraad. En kon snel weer gravelen.

Vriendelijke en deskundige hulp en een goed geprijsde fiets

Donderdag 7 november 2024 heb ik een nieuw gekochte fiets (Koga F3 8.0) kunnen afhalen. Ik ben daarbij zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Verder was er sprake van een correcte en transparante prijsstelling op deze nieuwe fiets. Ik voel me bij Broekhuis dan ook geen nummer, maar een gewaardeerde en bekende klant.

Matig/goed

Hele fijne ervaring bij het kopen van de fiets. De aflevering vond ik slordig en rommelig. Na zelf terugbellen en vragen naar de dingen die ik miste oké. Besef dat men geen broodje koopt bij de bakker maar een fiets van 4000 euro. Toch net even iets anders.

Enthouisast team en top service

Hier de afgelopen jaren een kinderfiets, e-bikes, bezorgfiets, racefiets en nu ook een mountainbike (fully) gekocht. Ik waardeer jullie enthousiaste team waar altijd wel tijd is voor een grapje maar jullie maken ook altijd tijd om een storing/defect gelijk te verhelpen of een standaard of mand etc gelijk te monteren, top service dus. Bij de aanschaf van al onze fietsen werd er gekeken naar "wat zijn de wensen" en prijs/kwaliteit en evt aanbiedingen. Dit waardeer ik enorm omdat er dus niet uitsluitend de duurdere fietsen geadviseerd werden. Ik kon zelfs eerst een test mtb proberen om te kijken of de mtb bevalt, top! Ook qua kleding en schoenen advies perfect geholpen, je merkt dat men deskundig is.

Service die alle verwachtingen te boven gaan

Online fiets besteld, super handige betaallink via sms. Week later wordt de fiets kosteloos thuis afgeleverd. Fantastisch

Fijne fietsenwinkel, met hele goede service. En echt aandacht voor de klant!

Ik heb hier de afgelopen jaren verschillende keren fietsen gekocht. 2x een Koga hybride fiets en 2 keer een Cannondale mountainbike. Alle keren weet Ten Tusscher/Broekhuisfietsen mij te verrassen met goede service en echt meedenken in het vinden van een passende fiets. Zeker een aanrader om te gaan kijken bij het zoeken naar een nieuwe fiets!

Klantvriendelijk geholpen

Zeer klantvriendelijk geholpen ,men neemt de tijd om de klant goed te informeren

Fijne fietsenwinkel met bekwaam personeel!

Heb mijn fietsen al jaren in onderhoud en ben hier zeker tevreden over.

Geweldige service

I.v.m. lakproblemen met mijn E-bike Trek werd er niet moeilijk gedaan. Na een paar dagen werd ik weer voorzien van een nieuwe fiets.

Top fiets gekocht

Doordat ik mijn herenfiets in moest ruilen door ziekte en nu dames fiets wou hebben ,kwam in op een fiets die precies tussen het duurder en het normale in kwam door op een mooie giant e bike te fietsen met automaat .... even verder gezocht en ook op super giant Any tour uit gekomen met mooie dikke stoere banden en een hendel zodat ik voor stoplicht de voeten weer aan de grond krijg . ... super bedankt en een pluim voor de verkoper..

echt enorm goed geholpen

deskundig personeel, meedenkend en niet opdringerig nette winkel met mooi assortiment fietsen

Goed en duidelijk geholpen

Door een handoperatie kon ik de fiets pas na 2 weken ophalen.Geen problemen ondervonden,fiets kon ik na 2 weken ophalen

Weer een geweldige mooie fiets in ontvangst mogen nemen.

Een mooie Koga Signature mogen samenstellen met een zeer vriendelijke en ervaren medewerker. Kreeg veel praktijktips van deze geweldige medewerker. 2 Heerlijke dagen mogen fietsen van Twente naar Rotterdam. Kreeg veel complimenten voor deze mooie fiets. Afmontage (afstellen) naar mijn lichaam ging erg goed. Een top zaak in Almelo met vriendelijke medewerkers.

Perfecte service en personeel welke uitermate goed meedenkt.

Overtreffend. Na eerst duidelijk en goed advies gekregen te hebben over een fiets voor onze zoon hebben zij uiteindelijk zelfs ad hoc de fiets thuis bezorgd op zijn verjaardag. Wij komen hier zeker weer!

Uitstekende service

Zeer klantvriendelijk geholpen met een uitzoeken van een nieuwe fiets.

Super geregeld

Onlangs mijn nieuwe fiets opgehaald en prettig geholpen. Op hun advies een Basso gravelbike aangeschaft en fietst fantastisch. Nu lekker kilometers maken op deze fiets.

Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Onze ervaring is zeer positief. Het personeel is heel erg kundig en vriendelijk. Ook ziet de winkel er erg uitnodigend en netjes uit!

Uitstekend geholpen

Wij zijn heel goed geholpen door Henk Jan. Hij is een klantvriendelijke man met veel verstand van fietsen

Top montage en service

Mijn mbt voor groot onderhoud gehad Top terug gekregen en binnen 1 dag klaar

Goed voorgelicht en prima service

Bij de aanschaf van een e-bike ben ik goed voorgelicht en de tijd die ervoor is genomen was voldoende.

Goede uitleg

Ik kreeg goed advies over de aanschaf van een gravelbike. Ook was de prijs redelijk. Ook werd er veel aandacht besteedt aan het afstellen van de fiets.

Goed in communicatie en afhandeling!

Altijd plezierig en zorg voor de klant. Mensen doen zaken met mensen!

perfect zoals altijd.

perfect en snel geregeld.

Heel goed geholpen

De manier waarop ik geholpen en geïnformeerd ben was prima

ben tevreden zo als de koop van twee ingeruilde is verlopen

Twee Riese & Müller fietsen gekocht zijn op een prettige manier geholpen en er werd genoeg tijd uitgetrokken voor uitleg betreft het gebruik van de fietsen. Kregen nog een perenijsje op de koop toe. Nu nog afwachten of de beloofde service en garantie worden waar gemaakt. (wat volgens de verkoper geen punt was )

Ootmarsumsestraat 141

7603 AB Almelo