Storing fiets

Storing fiets in display werd in eerste instantie opgelost gelijk toen ik daar kwam , helaas was dit toen ik naar huis ging niet zo en bij terug komst nog een keer gekeken en moest er onderdeel besteld worden , hierdoor duurde het wel iets langer maar was allemaal garantie terwijl ik dacht daar komt een beste rekening

Fijn geholpen

Telefonisch afspraken kunnen maken. In de winkel fijn geholpen

Super goed team

Netjes behandel en klant vriendelijk GR WA Born

Super contact

Altijd voor je klaar staan met goede raad en advies.

Top winkel.

Omdat ik niet meer zo stabiel ben en toch graag wil fietsen , heb ik bij Broekhuis een prachtige fiets gevonden die ik nog in geen enkele fietsenwinkel ben tegen gekomen. De fiets is kleiner dan een normale fiets en heeft een lage instap. Heb super goed advies en uitleg gekregen. Deze fiets past helemaal bij mij.

Goede sevice

Ik ben al een aantal jaren klant en heb net weer een nieuwe fiets gekocht. De service is heel goed,als er iets is nemen ze alle tijd voor een goede oplossing.

Bestelling lag klaar, goede uitleg en fijn ontvangst.

Een fietscomputer weg laten leggen, dit was keurig gebeurd. Goede uitleg gehad, onder het genot van een kop koffie. Mooie winkel, komt zeer fijn over.

Goed en kundig geholpen!

Op korte termijn een proefrit kunnen regelen. Fiets stond klaar en werd direct afgesteld. Heel prettig geholpen. Via de mail geïnformeerd over wat ik verder kan verwachten mbt service etc.

Goede service, prima advies, snel en kundig geholpen

Uitstekende service, ben heel goed geholpen met het kopen van een fiets en heb daar ook goed advies gekregen! Zeker een aanrader.

Grote deskundigheid en prima service

ontspannen sfeer, men neemt de tijd om je te helpen. Grote deskundigheid en prima service

Uitstekend geholpen bij de aanschaf van een nieuwe racefiets

Ik ga in juni de Mont Ventoux beklimmen en vroeg om advies om mijn huidige racefiets op te knappen en derailleur aan te passen of voor een tweedehands racefiets te kiezen. Uiteindelijk bood men een Sensa aan welke in de aanbieding was en vanwege bergverzet exact aan mijn wensen voldeed. Afstelling/zithouding nam men (Collin) echt de tijd voor. Gelijk mooie (gunstig geprijsde) race schoenen en een Garmin Edge 830 aangeschaft. Gisteren 75km genoten van mijn heerlijk fietsende en schakelende Sensa, de Shimano schoenen en de Garmin, wat een top navi!

Ik vind Broekhuis Almelo een geweldige fietsenzaak

Ik heb pas een nieuwe fiets gekocht bij Broekhuis Almelo. Het personeel is zeer attent en bijzonder vriendelijk en heel behulpzaam. Ik kreeg goede voorlichting. Kortom ik ben heel tevreden.

Het team Almelo voelt vertrouwd en deskundig.

Inmiddels 5 fietsen gekocht. Altijd goede service, en vriendelijk doch deskundig personeel.

Prettig, kundig en vriendelijk.

Mooie winkel met een prettige sfeer.

Goede persoonlijke aandacht

Verkopers nemen de tijd voor je vragen en wensen en begeleiden prima bij het zoeken naar een nieuwe fiets.

Correct en klantvriendelijk.

Afspraak is eenvoudig te maken en de service is erg goed (vriendelijk personeel).

Vakkundig geholpen

Zeer goed geholpen en ze nemen alle tijd voor je. Ook verschillende proefritten ook dat is geen probleem.

Keurig personeel en zeer behulpzaam

Prima fietsenzaak

Zeer vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel

De ervaring is. als je komt je altijd vriendelijk word geholpen

Geweldige behandeling. Vriendelijke bediening.

Uitstekende klant vriendelijkheid. De

Uitstekend advies, klantgericht en meedenkend

Uitstekend geholpen, advies en aflevering kon niet beter

Goede service en vriendelijk geholpen

In Almelo is Broekhuis fietsen echt nog een familiebedrijf. Gezellig, gemoedelijk en met uitstekende service. Het was nog gezellig ook ;-)

Super service

Ik heb een Giant Defy van drie jaar waarin tijdens een servicebeurt een haarscheurtje in de zitbuis van het frame werd geconstateerd. Er werd snel contact met Giant gezocht en zonder bijkomende kosten werd het frame vervangen door een nieuw exemplaar. Daarnaast ben ik uitermate tevreden over de deskundigheid van de werkplaats. Vakmensen die met plezier hun vak uitoefenen.

Echte vakmensen en heel service gericht

Bij mijn aankoop van een electrische gravelbike ben ik heel goed geholpen. Binnen no time was de fiets perfect op mij afgesteld en werd er direct actie ondernomen om een range extender te lokaliseren. Enige aandachtspunt is kennis van de motor en uitleg kunnen geven over de verschillende ondersteuningsstanden. Al met al zeker een aanrader!

Ootmarsumsestraat 141

7603 AB Almelo