Correct en netjes

Komt zijn afspraken naar

Transparante en eerlijke service

Ik kom hier inmiddels al jaren, na dubieuze ervaringen bij een dealer, en heb nooit iets te klagen gehad. De communicatie is snel en vriendelijk en het plannen van een afspraak is altijd vlot geregeld. De service vind ik ook altijd erg transparant. Wanneer er iets vervangen is aan mijn auto krijg ik doorgaans de oude onderdelen ook te zien. Wat ik ook op prijs stel is dat je poot niet uitgedraaid word. Wanneer service elders goedkoper is vertellen ze ook eerlijk dat je ergens anders goedkoper uit bent. Al een aantal keer is mij eerlijk uitgelegd dat ze mijn wensen wel uit konden voeren maar dat deze elders tegen een lagere prijs kon. De gratis leen auto vind ik ook een voordeel over de dealer. Daar moet je vaak extra voor betalen en hier hoef je hem alleen afgetanked weer in te leveren. De dealer biedt je misschien een gratis leen fiets aan maar daar kom je niet ver mee als je de provincie nog door moet of kinderen bij je hebt. Ik ben zeer tevreden met de service en rij altijd met een gerust hart weg na een beurt of reparatie.

1 woord geweldig

Super vakmensen, gastvrij, en prima service

Top service

Bedrijf waar eerlijkheid en goede service hoog in het vaandel staat.

Top bedrijf! Erg klantvriendelijk. Denkt met de klant mee.

Goede service met uitstekende kwaliteit

Sinds ik mijn Volkswagen Golf heb gekocht 3 jaar geleden kom ik al bij RD-Techniek. Raymon (eigenaar) is goed te spreken en denkt altijd met je mee. Ze zullen hier niet te kort door de bocht gaan maar de benodigde werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. En dat geeft vertrouwen! Je merkt dat er passie is voor het vak. Zeker een aan te raden garage, hier zal je geen gekke dingen meemaken.

Netjes , deskundig en komt zijn afspraken na. Heel tevreden

Goede voorlichting. Prijsopgave klopt , en bovendien wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang. Gewisselde onderdelen worden getoond middels foto en worden bewaard om te bekijken . Er wordt niets vergeten bij de montage , geen ontbrekende clips , bouten ed. Echt super!

Super in orde en in oplossingen denken.Vandaag de dag is dat niet meer zo.

Prachtig bedrijf,super netjes en vakkennis. Nogmaals dank. Groeten Chris Poort.

Komt afspraak na, of zoekt naar nieuwe mogelijkheden

Goed bedrijf, legt ook uit wat er gaat gebeuren. Voelt gewoon goed

Super service

Reparatie was snel geregeld, duidelijk en eerlijke afspraken. Een hele goede zaak!

Serieus en aan tebevelen bedrijf

Klant vriendelijk prima Duidelijk uitleg voor wat er aan mankeerde Hoe het verholpen kan worden

Vakmanschap voor een eerlijke prijs.

Of het nu gaat om onderhoud van mijn Q5 of de caravan, steeds dezelfde plezierige ervaring. Je belt voor een afspraak, je krijgt ouderwets vakwerk met transparantie in werkzaamheden en prijs. Dankjewel Raymond en team!

Topservice

Problemen met de auto. Gebeld met RD en dezelfde dag kwamen ze nog langs,dit omdat we niet meer met de auto konden rijden. Problemen zijn ter plekke verholpen.

Vriendelijke en zeer vakbekwame medewerkers.

Kleinschalig bedrijf waar naast gastvrijheid een eerlijk advies en hoge vakbekwaamheid de boventoon voeren.

Fijne ervaringen

Kom nu een aantal jaar bij Raymon en kan zeggen hier kan je zorgeloos de auto achterlaten zonder dat er iets wordt gedaan wat niet afgesproken is, afspraak is afspraak! Mocht er toch iets aan de hand zijn, wordt er altijd overlegd en wat het beste te doen is op dat moment. Altijd bereid om net even wat extra's te doen indien nodig, en hier niks voor te vragen. Dat noem ik nou klantgerichte service en daardoor mag ik graag bij RD komen.

Hoge kwaliteit van de werkzaamheden. Eenvoudig online afspraak maken.

Ze staan altijd voor je klaar.

Super goede service, klantvriendelijk en vakkundig

Voor de 2e keer bij RD-Teckniek geweest voor een onderhoudsbeurt sinds dat ik mijn fantastische auto bij RD-Techniek heb gekocht. Vanaf moment één een heel fijn gesprek gehad en alle vertrouwen in RD-Techniek. De afspraak wordt samen ingepland naar wanneer mogelijk voor beide partijen. Ook wanneer er iets aan de auto zou mankeren wordt er snel gehandeld om hier z.s.m een oplossing voor te zoeken. Er wordt altijd meegedacht over het onderhoud van de auto en om de auto in een zo goed mogelijke staat te houden. Ze zijn zeer vakkundig en er wordt altijd goed gecommuniceerd. Raymond staat er altijd voor zijn klanten! Bedankt Raymond + Team voor de fantastische service en de heerlijke koffie die altijd klaar staat! Oh ja een goede dosis humor is ook aanwezig!

Legolaan 11

9861 AT Grootegast

085 016 078 0

Over RD-Techniek

RD-Techniek is uitgegroeid tot een modern toekomstgericht garagebedrijf dat is gevestigd aan de Legolaan 11 te Grootegast. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. U kunt bij ons naast verkoop van nieuw en jong gebruikte auto's, terecht voor een totaalpakket aan onderhoud en reparaties, apk-keuringen, aircoservice, onderdelen, naderhand inbouw van accessoires, revisie en pechhulp. Dit alles tegen marktconforme prijzen en met originele onderdelen. Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettige relatie met u als klant. Waarbij de klant een uitstekende service van ons mag verwachten en wij graag uw mobiliteit verzorgen en ontzorgen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat voor uw voertuig wensen en/of onderhoud.