Ik ben overgestapt van een andere tandarts, omdat die de praktijk buiten Beekbergen heeft, dus om praktische redenen. De eerste indruk prettig en ik heb zowel een heel goed bevallen intake gehad als een eerste behandeling van de mondhygienist. De twijfels die ik nog had wbt deze overstap zijn daardoor helemaal verdwenen
Ik word gehoord, goede info. Prettig contact. Ik voel me veilig.
Werd op de afgesproken tijd geholpen.
Aardig en goed personeel
Goed geholpen. Professioneel, vriendelijk,..
Ervaren deskundigen die accuraat te werk gaan.
Er wordt goed rekening gehouden met de patiënt en de praktijk kent veel specialisaties waardoor je niet snel doorverwezen wordt naar een andere praktijk
Kies getrokken. Zonder enige pijn. Zelfs de uitwerking van de verdoving, (geeft altijd zo'n rotgevoel in de mond) nu helemaal niets Super goed
Heb vertrouwen in tandarts en assistentes. Behandelingen zijn naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd.
Goed en prettig
Geen klachten klachten na behandeling
vriendelijk en vakkundig en snel geholpen
ze weten er altijd wel een vervolgafspraak voor extra behandelingen te vinden. Weinig opties voor een andere tandarts. Toch wel aardige en bekwame tandartsen hoor.
prima behandeling
Goede en prettige medewerkers
Vriendelijke en vakbekwaam
Ik ben door een negatieve ervaring altijd wat gespannen als ik naar de tandarts moet, maar Anne weet mij altijd gerust te stellen
Nog even wennen.., ontvang nog een offerte
Prettig, en duidelijke communicatie
alle lof dus, ik rij er graag voor vanuit Rheden.
Goed team en fijn geholpen ga zo door!!
Al 17 jaar tot volle tevredenheid!
Altijd weer leuk om de receptionistes (heten ze wel zo ?) goeiemorgen te wensen. Afspraken gaan altijd wel mooi op tijd. Mijn tandarts (voor mij een jongeman...) werkt heel rustig en secuur. Ik ga er altijd vol vetrouwen naartoe, en de stoel ligt heerlijk, ha ha !
Goede behandeling, goede beantwoording opvragen. Iedereen is vriendelijk.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen