Beste heer / mevrouw, Mijn ervaring was altijd goed bij deze tandarts, en er is ook niks veranderd. Alvast bedankt en vriendelijke groet, Ralph Leonora
Professioneel
Implantaat laten zetten. Wat een goede service. Niet meer happen. Alles digitaal. Zeer vriendelijke tandarst, geeft goed aan waar hij/zij mee bezig is. Rustig en accuraat. Resultaat is geweldig.
Prima geholpen
Fijne, vriendelijke praktijk
Ik wordt hier deskundig geholpen
Professionele uitvoering van iedere zorgverlener! Prettig, open en persoonlijk.
Vriendelijke en deskundige medewerkers, een verademing. wat ik wel jammer vind, is dat je voor een relatief kleine ingreep toch weer een nieuwe afspraak moet maken. terwijl naar mijn idee sommige kleine reparatie's best tijdens de controle uitgevoerd kunnen worden.
Ik had een stukje afgebroken van m’n kies. Deze is gemaakt .ik ben er blij mee.
Bij tandarts en de mh heel goed geholpen. Allebei Sympathiek, rustig en zeer vakbekwaam
Het is een praktijk waar ik me thuis voel. Ik kwam ooit van een andere praktijk die veel te duur was en waar niet naar mij geluisterd werd. Hier kwam ik in een warm bad. Een luisterend oor, normale prijzen, fijne sfeer en zeer deskundige professionals.
Ik ben altijd nerveus maar ze hebben altijd wel tijd voor en op je gemak te stellen
Ik had te maken met een flinke ontsteking onder één van mijn kiezen. Na mijn telefoontje kon ik binnen 2 uur al terecht voor een behandeling. Ik ben uitermate tevreden over de zorgverlening.
Alle vragen die gevraagd zijn, voldoen ruim alle aan ontvangst, hygiëne, uitleg, nabehandeling, ga zo door
De afgelopen week was er een stukje van een kies bij mij afgebroken. Ik had er geen last van, maar kon in Beekbergen binnen een paar dagen terecht en ben prima geholpen. De kies is gerepareerd en voelt weer heerlijk glad. Fijne tandartspraktijk !
Ging goed
zie hierboven
Heel kundige en vriendelijke mensen. Een mooie en schone praktijk. Ze werken op tijd en luisteren goed naar de patiënt..
Na jarenlange behandeling door mijn vertrouwde tandarts Hein van Sambeek en zitten Wissels nu ook behandeld door anderen, die belangstelling hebben voor je persoonlijke omstandigheden en daar ook rekening mee houden!
Altijd uitstekend geholpen, zo ook nu weer. Vroeger had ik angst voor de tandarts, sinds ik hier kom is dat helemaal weg.
Goede, wel wat zakelijke ervaring
Makkelijk om een afspraak in te plannen, reminder afspraak via de mail dag van tevoren, afspraak op de dag loopt redelijk op tijd. Vriendelijk en behulpzaam personeel en open om vragen te beantwoorden.
Het was Goed
Prettig
Snelle afdruk gemaakt voor mijn mra beugel.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen