Ik ben zeer tevreden.
Het is natuurlijk nooit leuk om naar de tandarts te gaan, maar ik voel mij altijd gehoord, vriendelijke tandartsen en assistentes.
Zijn vriendelijk en klantgericht. Vakkundig met goede uitleg over alles
De behandeling is prima verlopen !
Keurige behandeling en vriendelijke zorgverleners
Moest heellaas een tand noodgedwongen eruit , maar zeer rustig en goed geholpen.
Prima praktijk, al jaren goed en prettig geholpen
Zie bovenstaande.
Een vulling was afgebroken, door een tandarts me nog niet eerder had behandeld, uitstekend geholpen.
Zeer tevreden.
Altijd snel en goed geholpen.
Mijn ervaring is heel erg fijn met tandheelkunde Beekbergen . Altijd een eerlijke beoordeling en een goede klantenbinding.. Heel Professioneel.
Lieve mensen, fijne service en uitleg over verdere behandeling
Prima geholpen, probleem gelijk opgelost.
Er word met respect met me om gegaan.
Ik ben blij dat ik vorig ben toegelaten in de praktijk
Al jaren zijn wij in deze praktijk en bevalt uitstekend. Aan alles is gedacht en anders is het wel bespreekbaar. Hier wordt echt naar je geluisterd. Subliem!
Er wordt goed naar mijn persoonlijke wensen geluisterd.
Ik heb een erg pijnlijk kaakgewricht en daar wordt zowel door de tandarts als ook door de assistente echt rekening meegehouden.
Een tevreden klant
Fijne artsen goede mondhygiëniste
Goede indruk , de behandelingen waren zoals het hoort
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen