Ben zeer goed behandeld, geen op of aanmerkingen .
Uitstekende ervaring.
Erg vriendelijk baliemedewerker en tandarts
Erg vriendelijk en geven duidelijke uitleg.
Aardige personeel, vakkundig en behulpzaam
Goede afspraken. Vriendelijk personeel. Professionele, vriendelijke specialisten.
super aardige en vakkundige mensen
Word op een professionele manier behandeld
Tevreden
Ongelooflijk slecht. Het duurd nu al meer dan 1.5 jaar en de probleem is nog steeds niet opgelost. Echt schandalig voor woorden. Heb een klacht ingediend bij de verzekeringsmaatschappij.
Als je binnenkomt, krijg je al een heel hartelijk welkom. Super vriendelijk allemaal. Ook bij de behandeling luisteren ze goed naar je en wordt ik altijd erg vriendelijk behandeld.
Naar de tandarts is voor velen geen pretje. Maar deze tandartsenpraktijk is top. Goed bereikbaar. Vriendelijk en deskundig personeel waardoor het bezoek als de controles zonder stress worden ondergaan.
Vriendelijk, geven van goede tips aangaande mondzorg. Duidelijk in het uitleggen van wat ze doen.
Ik sta bij een andere praktijk (dichter bij huis) ingeschreven maar heb interesse in orthodontie. Heb het contactformulier ingevuld met de vraag of ik daarvoor bij LRC terecht zou kunnen, en geen reactie mogen ontvangen. Enige tijd later bel ik met dezelfde vraag, en krijg ik te horen dat het inderdaad mogelijk is. Ik word verzocht het inschrijvingsformulier op de website in te vullen, en er wordt beloofd dat er daarna contact zal worden opgenomen. Ik heb gedaan zoals verzocht, maar wederom geen reactie gekregen. Ik heb niet het gevoel dat men wil dat ik daar mijn geld kom uitgeven. Jammer.
Geen verdere opmerkingen
Ik kwam voor controle , maar was dag ervoor gevallen mijn gezicht zag er akelig uit, linkse kant paars en blauw grote bult boven en onder het oog, ik dacht gaat wel over, maar tandarts maakte een afspraak bij kaakchirurgie, voor foto, was gelukkig niet gebroken wel ernstige kneuzing,
Heel secuur
Zeek professioneel en aardig
Het is voor de zoveelste keer dat ik terug moest omdat mijn gebit niet goed zat. Elke keer valt het uit mijn mond en dat irriteert mij enorm. Ik kan geen gesprek voeren met collega's of andere mensen omdat ik me schaam dat het weer los gaat zitten. Dit heb ik meermaals doorgegeven. Ik heb dan ook een klacht ingediend bij mijn verzekeringsmaatschappij. Ik ben dik en dik ontevreden met het eindresultaat. Ik vermoed dat het alleen maar om geld gaat en niet goed word gedaan.
Super tandarts voor zowel groot als klein, heel professioneel en heel geduldig.
echt super geholpen en zeer snel kan dezelfde dag nog terecht zoek je echt een goede praktijk dan is dit jou toekomstige adres open en eerlijk over alle behandelingen.
Het was een prettige eerste ervaring met deze tandartspraktijk. Professioneel en duidelijk in hun uitleg. Meedenkend en zeer benaderbaar. Al met al zeer tevreden.
Prima behandeling, hele aardige tandarts, denk overal met je mee
nvt
Londenstraat 138