Vaklui

Erg prettige ervaring met deze vaklui. Duidelijke uitleg, tips en advies.

Keurig volgens afspraak

Zie boven

Prima werk geleverd.

Alles geheel naar wens verlopen. Eerst goed uitgelegd hoe ze te werk zouden gaan. Netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. Nette prijs voor het geleverde werk.

Mijn ervaring met de medewerkers van de firma Takkenkamp is goed.Prima overleg en zorgvuldig alles afgehandeld! Volgens afspraak alles keurig opgeruimd. Het enige minpuntje heeft niets met de firma te maken,maar de hele week heeft de hooglader ,in de toch al drukke straat gestaan.Graag attentie hiervoor. Verder niets als lof. Tip: Er zijn diverse mensen gestopt ,en vroegen om een kaartje van de firma.Ideetje?

Perfect en snel

Top service

Communicatie mag iets beter, verder geen opmerkingen.

Netjes, snel en goed geprijsd

Prima ervaringen met Takkenkamp. Bodem laten isoleren. In eerste fase goed geadviseerd, uitvoering en planning werkzaamheden naar volle tevredenheid, nazorg en tel~eoontje ook top!

Harde werkers en een fantastisch resultaat.

Stipt op tijd gearriveerd. Direct aan de slag gegaan. Koffie wordt tijdens de klus gedronken. Na een paar uur alle spouws geisoleerd met aminotherm en alles keurig opgeruimd. Resultaat was nog diezelfde avond merkbaar. We waren de koude trek langs de muren kwijt. Heel blij mee.

Keurig op tijd en ziet er prima uit

De mensen waren precies op tijd. Er werd m.i. netjes gewerkt. Na afloop werd op de ipad getoond wat er gedaan.

Correct, efficiënt en snel gewerkt

Prima werk geleverd.

Topploeg

Duidelijk, netjes, etc...

goed vakmanschap

Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken. Vanaf het moment dat ik bodemisolatie aanvroeg tot en met de uitvoering daarvan. Fijne mensen die de werkzaamheden zeer correct uitvoerden met goede deskundigheid. Bedankt.

Uitvoering prima, voorinformatie en planning matig

De na offerte beloofde een planning binnen 30 werkdagen. Deze kwam pas na ruim 2 maanden. Vervolgens werd de geplande uitvoering een half uur voor de officiële start geannuleerd en 4 dagen verplaatst. De uitvoering verliep netjes en lijken nu in maart het gewenste effect te hebben.

Goede communicatie, uitvoering en afwerking.

Van start tot finish met aandacht en in afstemming gerealiseerd.

Prima uitvoering door onderaannemer. Kan Takkenkamp nog wat van leren!

Goede jongens, het werk is kundig uitgevoerd. De communicatie tussen mij en de verantwoordelijke was goed. Hierdoor konden we de werkzaamheden goed afstemmen. Al met al tevreden over de uitvoerende aannemer. Over de dienstverlening van Takkenkamp zelf ben ik zeker niet enthousiast: telefonische bereikbaarheid was ronduit slecht en een adhoc herplanning op vrijdagmiddag communiceren terwijl de afspraak op maandag staat kan echt niet af met een mailtje waarbij je gevraagd wordt om telefonisch contact op te nemen terwijl vervolgens niemand opneemt! Dit heeft mij een dag vrij gekost!

Goede vakmensen

IPN heeft onze vloer geïsoleerd namens Takkenkamp. Er was wat gedoe over de hoogte van de kruipruimte, maar het is ze toch gelukt te isoleren. Heel fijn! Goede jongens die zorgvuldig werk hebben afgeleverd.

top

Snel en goed

Goede uitvoering door kundige mensen.

Goede uitvoering door kundige mensen. Bij de opname kwam er niet naar voren dat er extra werk verricht moest worden. Er zat op een aantal plaatsen te veel puin in de spouw. Om later vochtproblemen (en koudebruggen) te voorkomen hebben ze dit op de dag van uitvoering kunnen herstellen (toch enigszins onverwacht meerwerk en tegelijk blij dat deze firma dat in eigen hand direct oplost). Er zouden extra beluchting roosters geplaatst worden voor de kruipruimte maar dat bleek niet nodig omdat er voldoende zogenaamde Z-roosters aanwezig waren. Om 7:30 begonnen en om 14:00 uur klaar is snel. De mannen hadden genoeg aan korte koffiepauzes.

Mensen hebben goed gewerkt. Minpuntje is dat de cementresten langs de gevel op de stoep/ tegels terecht zijn gekomen, welke niet meer te verwijderen zijn. Enkele gaatjes zijn niet opgevuld.

Netjes werk geleverd

Netjes werk geleverd Vriendelijk personeel Snel klaar

Beleefde mensen die hun vak lijken te verstaan en de veiligheidsvoorschriften serieus nemen.

zeer tevreden over de afloop

Uitrusting waarmee de mensen op pad moeten kan beter. Lekkages dieselolie in de aanhanger en op het wegdek, smeerboel !

Snel en netjes gewerkt. Een boorgat vergeten te vullen.

goed.

Goed vakmanschap

De mannen die de na-isolatie hebben uitgevoerd gingen vakkundig te werk. Ze werkten snel en communiceerden goed. Hier heb ik niks slechts over te zeggen. Vooraf is wel een inschattingsfout gemaakt door de inspecteur. Waardoor we in de veronderstelling waren dat ons hele huis na-geïsoleerd kon worden. Dit bleek niet het geval. Maar verder zeer tevreden met het werk.

Gewoon net werk afgeleverd.

De communicatie was prima geregeld via de mail. Kundig personeel, werd uitgelegd hoe ze gingen werken. Alles netjes schoon achter gelaten.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.