Snel

Prima gedaan

Zeer correct

Zeer snel muur isolatie aangebracht, en correct uitgevoerd.

Deskundige vriendelijke mensen

Deskundig en vriendelijk. Afspraken duidelijk

Kompleet ontzorgd!

Tijdig afspraak gemaakt. Muur keurig gerepareerd. Geen stoftesten op de muur en stoep geveegd.

prima verlopen

Volgens afspraak verschenen goed en netjes gewerkt en goed resultaat Vloer is 2 graden warmer dan ervoor.

Duidelijke offerte en snelle uitvoering.

Offerte op maandag, uitvoering op donderdag erna, omdat elders een klus niet uitgevoerd kon worden. Was zeer slecht weer. Veel regen en wind. Zorg over uitlopen hervoegde voegen van de boorgaten om isolatie materiaal in de spuw te kunnen spuiten.

Uitstekend werk geleverd

Werk is uitgevoerd zoals afgesproken met erg prettige medewerkers.

Het isoleren is netjes gedaan

Het isoleren is goed gedaan. Het opruimen na de werkzaamheden was matig en één van de 3 medewerkers vond ik niet heel klantvriendelijk

Vakkundig uitgevoerd

Goede communicatie. Was op tijd, netjes gewerkt en vakkundig uitgevoerd.

Prima in orde

Takkenkamp is voor ons de hoofdaannemer wat betreft een tweetal isolatiezaken, te weten: Spouwmuurisolatie door het bedrijf Takkenkamp( is uitgevoerd op 15 februari 2023) Dhr. H(ans) Hoen is voor ons de contactpersoon. Wij zijn tot nu toe tevreden. Vloerisolatie: door Takkenkamp uitbesteed aan IVPN, Noord-Brabant) en zal plaatsvinden op 31 maart 2023.

Perfect werk geleverd.

Perfect werk geleverd en alles netjes opgeruimd,

harde werkers die alles netjes hebben achtergelaten

Na-isolatie met aminotherm in de spouwmuren was binnen een paar uur klaar en daarna is alles keurig netjes opgeruimd. Het waren vriendelijke en harde werkers die 2 mannen. Bedankt mannen!

Echt top! Goede service een aanrader.

Van begin tot eind goede service! Zeer vriendelijk perosneel, goede voorlichting, meedenkend en netjes gewerkt. Waarom geen 10? Omdat we boven aan de kozijnen wat isolatie hebben wat erruit piept. Mogelijk is dit later gaan werken en naar buiten gekomen.

Duidelijk communicatie

Voor ons hebben wij een huis laten isoleren wat wij verhuren. De communicatie is goed verlopen. Duidelijk. En dit is voor een verhuurder belangrijk

Helder verhaal en dito service

Prima service en adequaat invullen van verwachtingen.

Prettig samenwerken met uw collega's

Medewerkers werken netjes en secuur

Goed en snel werk.

Goede organisatie. Goede afspraken. Snel en clean werk.

Ik denk goed

Vind dit voor de vloer isolatie lastig te zeggen. Je moet je huis uit en daarna bellen ze je op dat je nog 2 uur er niet in mag. Ik had dit graag ervoor geweten :). Dus communicatie mist hier nog wel een beetje. En het is jammer dat ze mijn gang lampen aan hebben laten staan. (Gas en elektra is al zo duur)

Goeie kerels

Top.

Snel en goed contact. Er werd aquraat gewerkt.

Gewoon goed

We waren snel aan de beurt aardige mensen aan het werk Goede voorbereiding Aardige mensen ook aan de telefoon

Kan ik weinig over zeggen

Vond communicatie lastig door een Poolse en Afghaanse werknemer. Vind wel dat er veel schuim is buiten gekomen dat nu rond waait

Tevreden met de werkzaamheden.

Over het geheel tevreden. De mannen waren aardig en hadden d3 pech dat het slecht weer werd. Moesten een 2e keer terugkomen om het af te maken en het was fijn dat het dezelfde mannen waren. Zou graag willen weten of het nog aan te raden is om de gevel te impregneren. Dit is bij de intake niet besproken.

Prima samenwerking

Informatie correct. Planning en contact vriendelijk. Voor inspectie duidelijk. Afhandeling prima.

Prima werk geleverd!

Nette vriendelijke werkmensen en goed werk geleverd!

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.