Waar boor je geld !

Uitstekende contacten, vriendelijke medewerkers en goed werk geleverd. Kleine foutjes snel en vakkundig opgelost.

Hoe weet ik of het goed is gedaan?

Ik kan dit niet controleren.

hele goeie ervaring

Onze ervaring met Takkenkamp is zeer positief. Personeel is vriendelijk en kundig. Het bedrijf maakt waar wat ze beloven. We merkten vrijwel direct het voordeel van de isolatie.

alles volgens afspraak en netjes achtergelaten

Goed advies over het product wat gebruikt wordt. De mensen die het uitvoeren zijn vriendelijk en werken netjes. als er iets niet goed is wordt het netjes opgelost volgens afspraak.

Fout bij offerte professioneel goed gemaakt

Controle van de spouw had NIET plaats- gevonden. Kosten leeghalen spouw daarna gedeeld. Afhandeling van gerezen problemen prettig, transparant en professioneel. Alle afspraken punctueel nagekomen en zo snel mogelijk.

Dankzij onlangs aangebrachte isolatie, kan verwarming 1,5 graad lager, zonder comfortverlies.

Ik heb deskundig advies gekregen over wat ik het beste kon doen om energie (gas) te besparen. Het resultaat van de isolatie is merkbaar (voelt als de aanschaf van een warme winterjas). Behaaglijke warmte, biedt comfort. Klus is professioneel uitgevoerd. Blij met behaalde resultaat. Dank.

Goede ervaring

Onlangs de vloer, spouwmuur en dak laten isoleren. Bij laatste genoemde wat organisatorische problemen ervaren. Niet geheel hun fout maar een en ander had vooraf gecontroleerd kunnen worden.

Was goed gedaan

Ze waren ook beleeft vriendelijk

Erg snel en netjes

Die vakmensen waren netjes, snel en lieten alles schoon achter. Gewoon helemaal top.

Duidelijke afspraken en prima uitvoering/ service

Uitvoering prima volgens het vermelde in de offerte. Afspraken goed nagekomen. Zeer tevreden over de werkzaamheden en manier van uitvoering.

Prima gewerkt

Snel en netjes gewerkt

prima werk geleverd

De werknemers van firma takkenkamp hebben prima werk geleverd bij ons huis. ook is alles weer netjes dicht gemaakt. Ook de bestrating in de achtertuin is na de werkzaamheden even netjes aangeveegd. Er lag ook troep door de werkzaamheden in de voortuin maar dat hebben ze helaas dan weer niet weg gehaald. Mocht ik ooit een ander huis kopen dan is firma takkenkamp het eerste bedrijf dat ik meteen weer zou bellen!

Snel geregeld

Was ook een bijzondere situatie korte lijntjes en vlot geregeld binnen 2 uur. Gaan we denk ik nooit meer tegenkomen.

Snelheid, service en vriendelijkheid was top!

Supergoede service, contact en prijs

Heel goed,!!

Heel goed,snel geholpen voordat het heeeeel koud werd.

snelle plaatsing van Bodemisolatie

De adviseur gaf aan dat de kruipruimte volledig leeg moest. De installateurs van de bodemisolatie waren hier erg blij mee, want dan konden ze snel en netjes werken, zonder dat ze nog van alles op moesten ruimen. Uiteindelijk liep het allemaal lekker vlot en werd er netjes gewerkt. de heren dekten de toegang tot de kruipruimte netjes af met een deken. Helaas kwam er nog veel stof uit de kruipruimte. Dat er veel stof zou komen had bij et doorgeven van de afspraak even vermeld moeten orden, dan ha ik maatregelen genomen. verder perfect geholpen.

Snel en netjes afgerond

De medewerkers hebben het plaatsen van de vloerisolatie snel en netjes afgerond. Binnen minder dan een uur was het gepiept. Voor de benodigde subsidie hebben ze zelf de foto's voor mij gemaakt.

Professioneel werk

Werkzaamheden zijn zeer goed verricht, aardige medewerkers maar werkzaamheden niet volledig afgerond nl het aanbrengen van twee ventilatieroosters in de muur. Intussen is hiervoor een afspraak gemaakt

Zeer zorgvuldig en netjes gewerkt

Personeel deskundigen. Komen de afspraken na. Alles keurig netjes opgeruimd. Of er niets is gebeurd. Van mij krijgt Takkenkamp een tien!

Goed werk geleverd

Prima op de geplande dag de kruipruimte geïsoleerd, goed werk geleverd duidelijke instructies gegeven en alles keurig opgeruimd

Voldoende

Intakegesprek was erg prettig. Offerte correct. Datum planning werd begin december terwijl bij intakegesprek oktober min of meer werd toegezegd. Leeghalen spouwmuur was een flinke extra kostenpost maar bleek om 1 royale emmer te gaan. Geen idee hoe reëel deze meerkosten zijn maar laat ik ook verder zitten. Uitvoerders hebben volgens mij hard gewerkt maar communicatief vond ik het lastig. Ik zet aanbevelen om ja omdat de misschien optie ontbreekt

Prima.

Duidelijk gesprek met de adviseur, kon alle vragen naar tevredenheid beantwoorden en advies leek goed gericht op de persoonlijke situatie en niet met als doel zoveel mogelijk producten af te nemen. Lange tijd niets van de planning gehoord, uiteindelijk zelf moeten bellen om te plannen, wat dan wel weer vlot geregeld was. Werkzaamheden startten op de afgesproken tijd. Er werd netjes gewerkt en opgeruimd. Enige punt van aandacht was de communicatieve vaardigheden van de (leidinggevende) werknemer (er waren er 2). Dit was vrij beperkt en bot (met name ook naar zijn eigen collega toe), en zou klantvriendelijker gekund hebben, waarbij er meer aandacht was voor specifieke vragen van de klant, en uitleg waar nodig.

Duidelijke offerte prima uitvoering

Voegen vielen uit onze schoorsteen, inmiddels 40 jaar oud. Om verdere schade te voorkomen door binnendringend vocht is de schoorsteen door Takkenkamp weer opgeknapt. Duidelijke offerte, prima uitvoering en afwerking. Rommel werd netjes opgeruimd. Schoorsteen werd daarna geïmpregneerd en kan weer 40 jaar mee.

Vakbekwaam maar niet zo goed voorbereid

Wij hebben de vlieringvloer laten isoleren door Takkenkamp. Het offertetraject en de advisering liepen redelijk goed. Bij de uitvoering bleken de medewerkers echter niet op de hoogte te zijn van belangrijke informatie die tevoren met de adviseur was besproken. Ook hadden ze essentiële materialen niet bij zich (dampremmende folie en kurken om de gaten die voor de vlieringvloerisolatie worden geboord weer te dichten). Is uiteindelijke goed gekomen, maar betekende wel 3 uur tijdverlies op een klus van ongeveer 4 uur. De wachttijd van enkele maanden kan natuurlijk wel een stuk korter (en de kosten lager!) als de mannen met de juiste spullen op pad gaan. Het contact met het bedrijf liep verder goed. Vriendelijke, correcte en behulpzame mensen. We zijn tevreden met het resultaat: een goed geïsoleerde vlieringvloer.

Word netjes gewerkt

Er word keurig gewerkt, echter de planning is wat chaotisch en slecht bereikbaar. Al met al tevreden.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.