Een aanrader. Als of er niets gebeurd is :-)

De mannen waren beleefd, wel gemanierd en legden duidelijk uit hoe ze te werk zouden gaan met de spouwisolatie. Namen de tijd om vragen te beantwoorden. Ze verontschuldigen zich omdat het op kleur brengen van het voegmiddel iets langer duurde dan gepland (wel 5 min denk ik). Er werd erg efficient en schoon gewerkt. Van de 'gatenkaas' in de muren is echt niets te zien. Als of er niets gebeurd is! Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Goed geregeld, duidelijke uitleg. Enkele kleine puntjes.

Alles is goed vooraf besproken. Doordat eerste offerte telefonisch ging, werd het later toch geen purschuim maar doeken. Gelukkig wel een goede oplossing. Wat me wel tegenstond is de uitrusting van de uitvoerders. Alleen t-shirt en teenslippers de hele dag in kruipruimtes lijkt me niet gezond..

Vriendelijk, professioneel en in 1 dag de vloer- en spouwmuur isolatie klaar.

Takkenkamp is mij ontzettend goed bevallen. Het kennismakend gesprek thuis was prettig. De daaropvolgende offerte was helder en volgens de afspraak. De planning voor de werkzaamheden was duidelijk. Op de dag zelf bleek (boven verwachting!) dat én de vloer én de spouwmuur in 1 dag geïsoleerd konden worden. Het is nog niet heel koud geweest maar ik merk significant verschil in huis. Het blijft langer warm en het tocht minder. Ik ben zeer benieuwd naar mijn gasverbruik dit jaar in vergelijking met vorig jaar, dat ga ik zeker vergelijken. Heb gedurende de dag goede verhalen gehoord van de werknemers over innovatie bij Takkenkamp en we hebben samen gezellige koffiepauzes gehad. Ik vond het personeel beleefd, vriendelijk en professioneel. En volgens mij vonden ze hun werk leuk. Dat dacht ik tenminste. Ik voorzie een hoop mooie dingen voor Takkenkamp in de toekomst. Alle succes verder!

Aardige vakkundige monteurs

Er wordt keurig gebeld door de monteurs dat ze onderweg zijn, werken efficiënt en goed samen als een team. Alles keurig opgeruimd na de werkzaamheden. Top gasten.

Prima werk geleverd

De mannen waren op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. In de kruipruimte mogen we voorlopig niet komen, dus kunnen niet beoordelen hoe het er daar uitziet. Wel een opmerking. Afspraak tot 2 keer toe verschoven vanwege kapotte machine, maar daar kwamen we pas achter doordat men niet kwam opdagen en zelf zijn gaan bellen. Dat is een punt van kwaliteitsverbetering.

Goede monteurs maken toezegging waar

Ik gaf opdracht mijn kruipruimte te isoleren. De monteurs waren op tijd. Ze gingen clit te werk en voerden uit wat was afgesproken ook toen het wat tegenzat. We hadden keurige mensen die alle rommel zelf opruimden. Ze gaven goede uitleg wat ze gedaan hadden

Fijn contact en goede service

Komen netjes de afspraken na. Goede service geleverd en netjes werk verricht. Contact is uitstekend.

Fijn!

Mijn ervaring omschrijf ik alsvolgt, De jongens die bij ons in twello aan de parralelweg 1b zijn geweest, weten wat ze deden. En wat ze deden was uitstekend! Er zaten een paar kleine gaatjes in de muur (niet door jullie) maar als service alsnog even dicht gemaakt, voor hun niks te betekenen (qua tijd ook niet) maar de service is daardoor extra fijn! Gezellige jongens die netjes alles uitleggen hoe hun te werk gaan en niks te beroerd om het met passie uit te leggen. Bedankt en jullie worden zeker aanbevolen door mij!

Vlotte offerte afhandeling

De pomp maakte veel herrie, als ik mij dat eerder had gerealiseerd zou ik de buurt daarover in kennis hebben gesteld. In de offerte en in de afrekening staat dat de spouw 60 mm dik is maar deze is overal 50 mm dik. De Rd waarde moet dus aangepast worden. Voor twee dagen werk vind ik de kosten achteraf erg hoog. Er moest nog veel opgeriumd worden toen de werkers weg waren. De werkbegeleider moest echt overtuigd worden dat gaten van binnenuit veel netter zijn.

Jammer dat de blaasinstallatie warm loopt en de installateurs niet verder kunnen werken. Dit frustreert hen en remt hun enthousiasme. Die gasten werken keihard en willen foutloos zonder oponthoud naar de finish.

Goed en vooral netjes uitgevoerd

De klus (impregneren huis) werd in 3 etappes uitgevoerd. Schoonspuiten, voegen en impregneren. Alle 3 de ' klussers' werkten netjes en waren vriendelijk, duidelijk en beleefd. Een minpuntje: ik moest het bedrijf wel vragen om te voegen terwijl dat wel op de offerte stond. Na vragen mijnerzijds werd het snel en goed geregeld.

zeer goed

goed gedaan ,snel , duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers.

Doen wat ze moeten doen.

Spouwmuur geïsoleerd en alles weer netjes opgeruimd. Communicatie is prima.

Uitstekend werk geleverd door vriendelijke in kundige mensen

Prima werk

Prima werk opgeleverd. Snel en nauwkeurig. Minpuntje: Het is wel moeilijk telefonisch contact te leggen, en het duurt even voordat er word gereageerd op een terugbelverzoek.

zeer slecht

RECTIFICATIE Mijn beoordeling van 1 september (zeer slecht) was onjuist. Door een vergissing verkeerde ik in de veronderstelling dat ze op 29 aug zouden komen, maar er was afgesproken 28 september. Mijn fout dus en mijn excuses aan de medewerkers van Takkenkamp. Morgen kan ik ervaren hoe de werkzaamheden zullen verlopen, maar als ik de overige beoordelingen bekijk, dan zal het vast en zeker goed tot zeer goed zijn.

Adviseur nam de tijd om het huis goed te onderzoeken op de mogelijkheden m.b.t. isoleren. Vervolgens dak, vloer en spouwisolatie laten uitvoeren. Prettige mensen over de vloer gehad en zeer netjes gewerkt door iedereen op zijn eigen vakgebied. Kortom, een dikke aanrader!

goed en ervaren

Goed en ervaren werk afgeleverd net les zonder rommel Na uitvoering werk ook medewerker nog langs geweest om te kijken en te vragen of het werk goed is uitgevoerd.

Goed bedrijf dat afspraken na komt en heel erg net werk aflevert.

Bij ons 2 isolatie werkzaamheden door deze firma laten uitvoeren. Beide klussen zeer professioneel uitgevoerd en net werk afgeleverd. Geen rommel achtergelaten en de medewerkers zijn ook niet te beroerd om mee te denken in oplossingen voor nog komende werkzaamheden.

Degelijk en service gericht bedrijf

Komt afspraken stipt na. Goede interne communicatielijnen. Telefonisch goed blijkbaar. Mailwisseling klantgericht.

Doen

Twee aardige kerels Wesley en Peter hebben zich in de bloedhitte de tandjes gewerkt. Niet te beroerd iets extra's te doen. Voegje bijwerken en een paar losse stenen terug gezet in de oude ventilatiegaten. Top service en hopelijk van de winter lekker warm door de met supafil gevulde spouw . Takkenkamp zorg goed voor deze kanjers. Verkoopadviseur heeft ook goed werk geleverd.

Heldere afspraken, fijne medewerkers

Afspraken komen ze uitstekend na. Werk ziet er goed uit Wat ik nog mis zijn foto’s (voor en na) van wat ze gedaan hebben. Zelf de kruipruimte in gaan gaan is geen pretje

Van advies naar offerte, planning en uitvoering van werkzaamheden binnen één maand, top!!!

Zeer tevreden over deskundig en eerlijk advies, gevolgd door snelle planning en uitvoering van de werkzaamheden. Alles conform info en afspraken, dus wij kunnen niet anders dan zeer tevreden zijn over de firma Takkenkamp, die wij dan ook graag aanbevelen.

Snel, professioneel en aardige medewerkers

Snel aanbrengen van isolatie en je hebt er als klant weinig werk van. Zowel spouw als vloer isolatieyeam waren vriendelijke medewerkers.

vakkundige medewerkers

Degene die het werk opneemt is deskundig en luistert naar de wensen. Er wordt goed gecommuniceerd via de mail over de datum en tijdstip. De medewerkers komen op tijd, werken vlot en zijn beleeft. Van te voren wordt er uitleg gegeven m.b.v een test kast. Alle gaatjes in de spouw worden keurig dicht gemaakt met de juiste kleur. Na afloop wordt er schoongemaakt en opgeruimd. Kortom erg tevreden!!

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.