Deskundig advies, betrouwbare werknemers, goede uitvoering en service
Excuus voor de late review. Misverstand.
Na het aanvragen van het adviesgesprek op locatie, werd deze afspraak snel gepland. Ter voorbereiding op dit gesprek had ik (bouwkundige) vooraf al wat vragen aan de “afdeling advies”. Mijn vragen werden door dhr. Daniel snel en deskundig beantwoord. Enige kennis van de isolatiematerie is wel aan te bevelen, maar ook zonder deze kennis wordt m.i. ook een passend advies gegeven. Vb. Lambda waarden vs energielabel en ventilatie eisen.
Het verkoop/advies gesprek met dhr. Johan verliep plezierig. Zeer deskundig advies, ook n.a.v. mijn vragen. Geheel overeenkomstig en aanvullend op het eerder gegeven advies van dhr. Daniel. Johan neemt ook alternatieve isolatiematerialen door en geeft advies over het verwijderen van de huidige “isolatie folie”. ”Het moet wel goed gebeuren”. Johan belt ook snel terug n.a.v. vragen op de uitgebrachte offerte. Conform afspraak werd door dhr. Richard de planning van de uitvoering afgestemd. Hij was op de hoogte van het uitgebreide dossier wat was opgebouwd. De uitvoering van de werkzaamheden werden conform planning door dhr. Khon en Jim zeer correct uitgevoerd. Vooraf had ik nog een aantal aandachtspunten doorgesproken. Men nam ook hiervoor voldoende de tijd wat ook wijst op het motto van Takkenkamp “Kwaliteit is leidend”. Ik had zelf de vloer al afgedekt. De wanden ken deuren werden door Khon en Jim keurig afgeplakt. De werkzaamheden veerliepen vlekkeloos. Alles werd naderhand netjes opgeruimd. Na de uitvoering is i.o.m. en op advies van dhr. Richard toch nog het aanbrengen van een extra ventilatie koker gepland. Deze koker werd door dhr. Milan en Klenen deskundig aangebracht. Ook hier weer goede eigen initiatieven: zelf kijken onder de vloer, of het wel op de aangewezen plaats kon.
De financiele afwikkeling is ook correct verlopen.
Kortom: fa Takkenkamp kan ik zeer aanbevelen. Het werk wordt uitgevoerd door prettige, deskundige en correcte medewerkers in alle lagen van de organisatie.