Slechte communicatie en verkeerde voorlichting

De muur werd nageïsoleerd, waarbij er Aminotherm is gebruikt. Dit zou niet uitzetten. Maar met zoveel druk kwamen wel de dakpannen omhoog en was er bij een raam opeens een kier van 4-5 milimeter. Het corrigeren is netjes gebeurd door iemand die door Takkenkamp werd ingehuurd. Maar de communicatie erover was ronduit slecht. Een beetje flauw ook dat ze om een recentie vragen en je bij 0-6 bij hun eigen klachtenformulier komt en bij 7-10 op de beoordelingssite van kiyoh.

Mannen hebben netjes werk geleverd op 1 muur na.

De uitvoer (spouwmuur) isolatie is naar tevredenheid uitgevoerd. Echter op 1 muur zie ik de sporen van de boorgaten. Waarschijnlijk vanwege de staat van de muur (regenkant) had men specie moeten gebruiken met een afwijkende kleur en dit niet gedaan. Ik ben absoluut niet te spreken over het feit dat ik geen enkele reactie heb gekregen op de door mij gestuurde mail omtrent dit feit. Dat vind ik zeer slecht.

Net bedrijf

Aardige vakmensen aan het werk gehad. Boorgaten mooi weggewerkt. Net geen 10 omdat er wat cement sluiers achter gebleven op de betontegels.

Goed werk, prettige partij in overleg

Hebben onze vloer, spouw en zolder geisoleerd. Waren eerlijk over wat wel en ook wat niet kon (anders dan andere partijen). Uitvoering prettig in overleg, goede betrouwbare partij.

Snel en accuraat werk, aardige werknemers, we zijn tevreden.

Het werk is naar volle tevredenheid verlopen, doordat we het samen met de buren hebben gedaan, kwamen we ook in aanmerking voor een burenkorting. Hartelijk dank.

Keurig netjes

De medewerkers hebben keurig netjes gewerkt, aardige mannen, alles netjes achtergelaten en schoongemaakt.

Prima, de mannen hebben naar verwachting en volgens afspraak gewerkt

Heb een prima ervaring met Takkenkamp vanaf de vanaf het eerste contact tot de nazorg.

Slechte communicatie over afspraken.

De vloerisolatie op 21 febr. j.l. liep helemaal fout. Uw werknemer had geen duidelijke werkopdracht en daardoor de juiste materialen niet mee genomen. Kon geen doorgang graven omdat het te nat was en wilde toen de kruipruimte ongecontroleerd vol spuiten. Ik heb deze klus toen maar afgeblazen. Daarna nog veel rommel op straat achtergebleven. De muurisolatie op 25 febr. ging gelukkig stukken beter. Goed overleg met uw werknemers en hun chef. Zeker na de steekproef controle. Er werd netjes gewerkt. De factuur van de nog niet uitgevoerde vloerisolatie heb maar niet betaald. Uw administratie wordt waarschijnlijk niet goed geïnformeerd. Al met al veel extra werk voor ons. Kan beter.

Compleet ontzorgt

Van A tot Z goed geadviseerd over mogelijkheden en kosten. Net werk.

Hans Hoen is een kanjer, uitvoering werk ging iets minder goed

zie boven

Keurig volgens afspraak gewerkt netjes en correct

Duidelijk advies en vervolgens snel en netjes geïsoleerd

Het duurde even voordat een afspraak kon plaatsvinden, maar vervolgens een efficiënt bezoek waarin duidelijk alle opties besproken zijn, gevolgd door een heldere offerte. Uitvoering kon snel daarna en is netjes uitgevoerd.

Twee kritische opmerkingen

Dat de werkzaamheden op donderdag door de regen onderbroken moesten worden en zaterdag voortgezet werden is begrijpelijk. Helaas kwamen de mannen toen niet op de afgesproken tijd om 8.00 uur, iedereen zat klaar!, maar pas tegen twaalven. Nu hebben we begrepen dat daar een belangrijke reden voor was. Oké. Niet oké was het, dat de adviseur en het bedrijf telefonisch niet te bereiken waren om te vragen of er nog wel iemand zou komen. De twee mannen hadden onze telefoonnummers niet. Een sndere opmerking is, dat er veel troep van het oude isolatiemateriaal op vooral de tuintegls bij de voorgevel achterbleef. Dat had voorkomen kunnen worden als er een zeiltje o.i.d. onder was gelegd. Ik heb flink moeten boenen om het van tegels af te krijgen. Maar uiteindelijk zijn we wel tevreden over het resultaat!

Van begin toto eind keurig ! Alle afspraken prima nagekomen. De mannen die het werk hebben uitgevoerd deden dat keurig.

Kwalitatief en vakkundig

Prima bedrijf met prima vakmensen die doen wat er is afgesproken.

Dat was uitstekend

De mensen het goed met ons overlegt

Expertise waardoor een goed advies

Ons huis is nog niet helemaal klaar gemaakt door takkenkamp maar de vloer en spouw zijn vakkundig geïsoleerd. Een compliment voor David van Oudheusden vakkennis en juist advies. Hopelijk kunnen jullie snel ook het dak isolerend als de lekkage verholpen is

Vriendelijke heren netjes gewerkt

Zeer tevreden hebben netjes gewerkt geen rommel in huis Alles netjes achter gelaten Zeer tevreden

NETJES AFGEWERKT

Toen ik thuis kwam kon je niet zien dat er iets was gebeurd!! Alles netjes. Volgens mij is op het laatst alles nog gestofzuigd. Top!! Beveel jullie graag aan bij fam. of bekenden. Heb een foto gemaakt om het te laten zien.

Prima werk afgeleverd.

Er is prima werk afgeleverd. Keurig nette jongens hebben keurig werk afgeleverd. Het effect is verbluffend. De temperatuur blijft veel langer op niveau. Daardoor verbruik je minder gas. CV ketel slaat minder vaak aan. We zijn zeer tevreden en blij dat we dit gedaan hebben.

Soepel en vlot geregeld

Goed benaderbaar, met goed en deugdelijk werk en een vlotte afwikkeling.

goed advies en uitvoering van het werk

Heel positief, goed advies (beste van de 5 bedrijven die ik heb laten komen) en professionele uitvoering van het werk. Enige aandachtspunt is het inplannen van de werkzaamheden. Daar heb ik 3x voor moeten bellen. Vandaar 4 sterren en niet hoger.

Alles goed gedaan zeer tevreden

Top bedrijf

Prima werk geleverd maar……..

De uitleg vooraf was nietnaar behoren. Het materiaal dat is gebruikt was schijnbaar in de gebruikte dikte niet voldoende om subsidie voor aan te vragen. Door mij niet direct opgemerkt. Op geattendeerd moeten worden.

zeer goed

zeer snel en zeer netjes ook alles netjes opgeruimd

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.