Aardige jongens die met veel overtuiging hun werk vakkundig uitvoeren.

Door het hoge aantal Corona zieken kon de eerste afspraak niet doorgaan maar een week later werd alles toch nog opgelost. Ondanks het slechte weer en de harde wind bleven de jongens hard doorwerken. Zelfs hun middagpauze werkte ze door om de klus te klaren. Als werkgever mag je blij zijn met deze werknemers. En als klant net minder!

Fijne intake en goede vaklui!

Bij de intake werden de verschillende opties besproken voor de spouwmuur. Helder en duidelijk werden de voor en nadelen aangegeven. Bij het inblazen van de isolatie in de spouwmuur hadden wij twee fijne vakmensen die goed werk wilde afleveren. Tevens waren ze erg spraakzaam en legde goed uit wat ze gingen doen. Nu, enkele weken later, is niet te zien dat er in de gevel is geboord!

Op tijd, goede manieren, vakkundig

Op tijd, goede manieren, vakkundig

Snel en professioneel

Snel en goed geholpen. Werk netjes afgeleverd.

Tevreden over de uitvoering

Tevreden over uitvoering en resultaat

Uitermate tevreden over Takkenkamp

Zeer vriendelijke jongens, die hun werk uitstekend en naar mijn volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Waren op de juiste dag en het juiste uur, zoals afgesproken, aanwezig. Begonnen na overleg met mij hun werkzaamheden.

Zeer netjes

Gaan netjes en zorgvuldig te werk. Zijn vriendelijk en laten het netjes achter.

goed gewerkt, wel wat rommel op dak achtergelaten.

goed werk geleverd, wel troep achtergelaten op dak.

Niets op aan te merken

Prima communicatie. Hardwerkend personeel.

Uitvoering conform verwachting

Beide isolatie specialisten gaven tekst en uitleg over materiaal en aanpak. Garagedak werd goed bescherm bij gebruik ladders. Werkplek werd netjes achtergelaten. Laat de winter maar komen

Conform afspraak en netjes gewerkt!

Prettig kennismakingsgesprek gehad en daarna conform hetgeen besproken gepland, uitgevoerd en afgewikkeld. De werkzaamheden zijn op een nette manier uitgevoerd door vriendelijke mensen.

Correct en prima personeel. Top

Het werk netjes opgeleverd. Medewerkers begeleiden je goed bij de uitgevoerde werkzaamheden. Overleggen ook of je de kleur in de voeg goed vindt. Sociaal en klant vriendelijk.

Doen wat is afgesproken

Alles volgens afspraak, Keurige en kundige medewerkers.

Mooi eindresultaat

De werkzaamheden, het product en het eindresultaat is prima. Enkel de weg er naartoe was niet goed. Order geplaatst en vervolgens niets meer gehoord. Steeds moeten vragen hoe het nu verder gaat en ook niet worden teruggebeld. Dat vond ik echt niet kunnen. Voor de rest prima.

goed uitgevoerd, organisatie kan beter

De offerteuitbrenger was vergeten de achtergevel te beoordelen op spouwvervuiling. en jammer dat alles niet in één dag kon, qua werk had dat waarschijnlijk wel gekund

Oke

Goed en snel

Netjes en snel gewerkt

Ik ben erg tevreden over de nette en vlotte werkwijze!

service t.a.v. vloer-isolatie zelfs na 9 jaar uitstekend!

Met de garantie betr. parels als vloer-isolatie, aangebracht onder mijn huis 10 jaar geleden, is niet zuinig omgegaan. Alles werd tot onder de kruipruimte zorgvuldig nagegaan en mij werd aangegeven waar de lekkage mogelijk aan lag. De service was prima, zelfs gratis!

Prima uitvoering van de na-isolatie spouwmuren.

Takkenkamp blinkt uit in snelle en goede communicatie, zowel in het voortraject alsook nadat de klus is afgerond. Denken positief met de klant mee over een oplossing van het subsidietraject. De uitvoering werd netjes uitgevoerd door vriendelijke mensen.

Komen afspraken na

Afspraken worden nagekomen en een vlotte afhandeling. Ze waren wel zeer snel.klaar, in 2 uur de hele kruipruimte geïsoleerd.

tevreden

Prima werk verricht. Tevreden. Nette jongens.

Helder, duidelijk, snel en heerlijk resultaat

Na een duidelijke intake, heldere offerte met veel informatie, goede afspraken over planning en heldere toelichting ter plekke in een halve dag ons hele huis geïsoleerd. Mannen komen op tijd, werken netjes en leggen uit wat er gebeurt. Na de isolatie is de muur aan de binnenkant meer dan 2 graden warmer! De houten vloer in de woonkamer voelt ook veel warmer aan. We hadden dit veel eerder moeten doen...

Op naar energie besparing met Takkenkamp

Onlangs de vloer laten isoleren. Dit was stap 1 van 3. Dit jaar dee spouwmuur opnieuw laten isoleren en het dak van binnenuit laten isoleren. Goede ervaring met Takkenkamp tot nu toe en verwacht dat dit ook zo zal blijven

Prima geisoleerd

Ons huis prima geïsoleerd door vriendelijke mensen. Voordat de muurisolatie kwam duurde het wel lang

Nette jongens welke zorgvuldig werk afgeleverd hebben

Afgezien van een kleine miscommunicatie , dat er twee ploegen aankwamen was alles ok. We werden telefonisch goed op de hoogte gehouden. Zoals gezegd: Nette jongens welke zorgvuldig werk afgeleverd hebben Top Groet Pim van Laarhoven

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.