Goed, maar de uitvoering was anders dan de adviseur aangaf

Er zat veel ruimte tussen het verhaal van adviseur en de manier waarop de uitvoering plaatsvond. Bijvoorbeeld mbt de wijze van vulling.

Tevreden met het resultaat

De uiteindelijke werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, maar het was lastig om contact te krijgen (belofte om terug te bellen werd keer op keer niet nagekomen). Bij de spouwmuurisolatie probeerden de ingehuurde krachten extra werkzaamheden (gevelimpregnatie) door hun eigen bedrijfje te verkopen.

advies en afgeleverde werkzaamheden zijn vakkundig.

Ondanks dat de eerste afspraak verplaatst moest worden is dit prima opgepakt. Advies zeer deskundig, werkzaamheden prima uitgevoerd.

Ik ben heel erg tevreden

Leveranciers waren ruim op tijd, Goede communicatie, netjes werk afgeleverd. Snel gewerkt en alles nadien opgeruimd. Ik beveel jullie zeker aan!

keurig werken goed overleg met de mannen

Het gesprek van de adviseur gaf mijn meteen een goed gevoel. Zelf heb ik onderzoek op de aanbieders isoleren gedaan dus ben al goed op de hoogte van wat er mogelijk was en goed is. Daar door had ik een goed gevoel bij Takkenkamp. En dat is helemaal goed uitgepakt van begin tot eind. Er is ook sneller geïsoleerd als wat de planning was wat ik natuurlijk heel fijn vond. De mannen die het met zijn tweeën hebben gedaan waren keurig netjes in gesprek maar ook in hun werk. Wij zijn super tevreden en zitten er warmpjes bij bedankt mannen.

zeer goed.

Goede voorlichting gevolgd door duidelijk offerte, Daarna vlotte afspraak. De isolatie werd duidelijk en snel uitgevoerd. Op vragen werd direct antwoord gegeven of navraag gedaan. Kortom prima gewerkt. Ze verdienen een 10 maar die geef ik nooit.

Nette heren netjes gewerkt netje opgeruimd

Chapoo

Alles prima en vakkundig afgewerkt!

Alles gebeurde zoals afgesproken, heel mooi op tijd en omdat we ivm de kou eerst de achterkant klaar wilden (de slangen moesten door de woonkamer) werd dit ook gelijk afgehandeld. Goed werk van de mensen die het werk ook schoon opleverden.

Professioneel!

Prima offerte. Duidelijke uitleg. Netjes en schoon opgeleverd.

Prima service. Vakmensen. Die weten waar ze het over hebben.

In 1 dag alle gevels van mijn huis laten isoleren. Ging snel, zorgvuldig en communicatie met de mensen wat prettig, Alles netjes achtergelaten, geveegd en schoongemaakt. Goed advies vooraf gehad waardoor verwachtingen uitkwamen. Topbedrijf met vakmensen!

topwerk

Kan wel van alles schrijven maar er is maar een woord : Het is VAKWERK af geleverd door die twee mannen . Hou ze in eren.

Vriendelijke kerels

Goeie jongens die bezig waren snel en netjes werk geleverd. Klein probleempje opgetreden maar de jongens hebben dat ondanks ze aan het omkleden waren toch even netjes opgelost.

Goede service, vriendelijke vakmensen

Op voorhand goed advies ontvangen van de adviseur aan huis. De isolatie van onze spouwmuur was verder prima uitgevoerd door de vakmannen.

Goed geholpen.

Deskundige en vriendelijke mensen.

Goed.

Netjes werk geleverd (spouwmuur isolatie) conform een redelijke prijs. Ook kwamen ze terug vóór extra ventilatie roosters te maken.

Woning goed geïsoleerd

Spouwmuren en vloeren laten isoleren. Medewerkers voor de vloer waren medewerkers van Takkenkamp, de spouwisolatie werd uitgevoerd door een onderaannemer. De professionaliteit van Takkenkamp was prima, de onderaannemer had veel praatjes, isolatie lijkt wel goed uitgevoerd. De rommel zelf opgeruimd

Goed, snel en betaalbaar

Onlangs zijn onze spouwmuren van onze hoekwoning geïsoleerd door Takkenkamp. wij kunnen alleen maar beamen dat dit vakkundig snel en voor een betaalbaar bedrag is gedaan. En alles is netje afgewerkt en opgeruimd. Het is voelbaar comfortabeler geworden in huis. Dus wacht niet te lang en laat het ook doen, het is goed voor je portemonnee en het milieu.

Het duurde lang voordat de isolatie plaats vond

Voordat de isolatie van de spouwmuren plaatsvond hebben we meerdere tefoontjes gepleegd en werden niet terug gebeld. Het isoleren is netjes verlopen

Goed advies en goede uitvoering

Graag aandacht schenken aan de bereikbaarheid en communicatie met het bedrijf zelf, mede omdat de werkzaamheden bestonden aan gevelonderhoud en isolatie.

Vakmanschap en afspraak = afspraak

De afspraak met Takkenkamp om mijn huis te verduurzamen is zeer prettig verlopen. Het waren vakmensen die uitleg gaven en die de kruipruimte en de spouwmuur hebben geïsoleerd. Alles is zeer soepel verlopen. Zelf toen er isolatiemateriaal op het raam niet te verwijderen bleek is dat heel snel en prettig opgelost. Het laten verduurzamen door Takkenkamp is een aanrader!

GOED BEDRIJF

CONTAKT MET BEDRIJF IS GOED AFSPRAKEN GOED NAGEKOMEN, MONTEURS HEEL NETJES GEWERKT EN ALLES WEER NETJES OPGERUIMT.

Nette werknemer. Alles volgens afspraak

Afspraak voor isolatie was snel gemaakt. Dennis van Asten heeft goed meegedacht en verschillende mogelijkheden besproken. Op datum van isolatie waren de medewerkers mooi op tijd om vloer te isoleren. Netjes gewerkt, telefoontje ontvangen op moment dat ze gereed waren. Je merkt gelijk dat het aangenamer voelt in huis. Zeer tevreden

Netjes gewerkt

De isolatie zou in 1 dag klaar zijn maar er was een steiger vergeten te bestellen. Dus het werden 2 dagen. Tor mijn verbazing heb ik zelf contact moeten leggen om de 2e dag in te plannen. Toen ik belde was het niet bekend bij het bedrijf dat het werk niet afgemaakt was op 1 dag vanwege de steiger. Na wat zoeken in de administratie werd het bij het bedrijf duidelijk dat het werk nog afgemaakt moest worden. Het werk is wel goed gedaan, daar heb ik geen negatieve opmerking over.

Nette mensen, netjes gewerkt

Precies op tijd gearriveerd, we kregen goede uitleg, vriendelijke mannen in een mooie vrachtwagen, we mochten alles bekijken en last but not least, alle rommel is keurig opgeruimd.

Aanbrengen isolatie is top, communicatie vooraf iets minder

Aangezien we twee verschillende isolatiematerialen nodig zouden hebben (één voor het huis, één voor de aanbouw) zou dit door twee 'teams' op één dag ingepland worden. Deze datum werd door ziekte verschoven, kan gebeuren, niets aan de hand. Tot op een ochtend het ene team op een datum en tijdstip dat niet gecommuniceerd was, klaar stond. Dat was wel even vervelend. Verder hebben beide teams, nu dus op twee verschillende dagen, prima werk geleverd en was het verschil gelijk voelbaar. De beide teams hadden nette en beleefde mensen in dienst en alles is schoon achter gelaten.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.