Goed gedaan! Vriendelijke mensen

Ik ben erg tevreden over Takkenkamp

Netjes

Eerste contact met "vertegenwoordiger" was prima. Goede uitleg met keuzemogelijkheden van manier isoleren en uitleg waarom juist niet. Dan opeens een onbekende 06 telefoontje. Blijkt, zo later, de uiteindelijke uitvoerder te zijn. "Ik sta over tien minuten bij u voor inspectie!" Waarom wist ik niet dat dit die dag ging gebeuren? Dan de daadwerkelijke werkzaamheden. Juist dan pas zie ik dat er Isolatieplatform op de kleding staat. Ik doe toch zaken met Takkenkamp? Had wel even uitgelegd mogen worden.

Top !

Top dienstverlening !. Goed contact en de afspraak nagekomen .

Profesioneel, vakkundig, werken netjes en zijn sociaal

Uiitstekend werk afgeleverd

Een warm huis voor aantrekkelijke prijs.

Takkenkamp heeft bij ons de zolder en kruipruimte geïsoleerd. Beide werkzaamheden waren snel en vakkundig afgerond. Het zijn medewerkers die hun vak verstaan, van het eerste advies tot de uitvoering. De prijs was aantrekkelijk en het resultaat; een warm huis! Wij zijn dik tevreden!

Helemaal fantastisch

De twee mannen kwamen 's ochtends op tijd, zijn de hele dag druk bezig geweest en zijn begin van de avond pas gegaan toen alles tip top in orde was. Heel vriendelijk en zeer deskundig. Ze hebben na afloop ook nog alles netjes gestofzuigd en opgeruimd. Zeker een aanrader!

Vakmensen

Deze heren houden zich prima aan de vca regels en laten alles netjes achter.

Soepele ervaring en warmer huis!

Alles liep super soepel met als resultaat een warmer huis.

Netjes en snel gewerkt

Vriendelijke medewerkers die goed rekening hielden met corona maatregelen en na afloop nagenoeg alle rotzooi buiten opruimen en zelfs de ramen beneden wasten. Klasse

Vakmensen

Vriendelijke adviseur, met een eerlijk verhaal. Flexibel in de planning. Op de dag van de isolatie kwamen er een tweetal vriendelijke vakmannen die de klus netjes en snel geklaard hebben. De voeg is keurig op kleur hersteld zodat er niets meer te zien is van de gaten die geboord zijn. Al met al dik tevreden en een stuk meer woongenot!

Kwaliteit van producten en team is zeer goed

Verbeterpunt is de communicatie tussen twee teams wanneer het gaat om voorbereidende maatregelen die de klant geacht wordt uit te voeren.

Erg tevreden over de werkzaamheden

Ze zijn deskundig en vriendelijk Werken hard en netjes Werken snel en geven goede adviezen

Medewerkers met passie voor hun werk

De medewerkers hebben deze klus met passie en met kennis van zaken perfect uitgevoerd.

Vakkundig en net personeel.

Vorig jaar hebben we de vloer laten isoleren door de firma Takkenkamp. Dit jaar hebben we de zolder laten isoleren. De mannen hebben beide keren zeer netjes en vakkundig gewerkt. Ze werken snel, ruimen alles netjes op en zijn heel vriendelijk.

Vriendelijk, werken netjes volgens wens.

Enkele opmerking waardoor net geen volledig volle sterre beoordeling was dat ik na de afgesproken termijn dat ze zouden bellen om de afspraak ter installatie te maken zelf heb moeten bellen om de afspraak in te plannen. Verder prima tevreden!

Het werk adequaat gedaan maar slechte communicatie

De uitvoering van het werk is zover ik kan beoordelen adequaat en de prijs ook. Maar ik zou voortaan rechtstreeks werken ipv met Takkenkamp als tussenpersoon omdat dat leidde tot miscommunicatie (wel of geen vloerzeil, wel of niet de convectorput meenemen, wanneer uit te voeren). Ook het egaliseren van de kruipruimte was vantevoren beloofd maar ter plekke opeens 'niet nodig' (haast?). Misverstand over ventilatieluikje (wel netjes opgelost door Takkenkamp). Duidelijkheid ontbrak op meerdere momenten. Het is niet erg als je zelf iets moet voorbereiden, maar dan moet je het wel weten.

Perfect uitgevoerd, zeer tevreden!!!

Snelle service, nette werknemers die hun vak verstaan. Isolatie van de spouwmuur op korte termijn na akkoord van de offerte uitgevoerd. Boorgaten weer netjes dicht gemaakt met dezelfde kleur specie en niets meer van te zien.

Heel goed en meedenkend

Deze personen verstonden hun vak wisten van aanpakken werkten snel en goed en dachten mee aan een probleem wat ontstond voor dat er werd geïsoleerd dit is goed opgelost

tevreden

Er is bij ons spouwmuurisolatie gedaan. Het langskomen voor het opnemen van de offerte was al een goed gesprek en hadden ook meteen een goed gevoel bij de Takkenkamp om dit door hun te laten uitvoeren. De uitvoering zijn we ook zeer tevreden over, ze kwamen al vroeg in de ochtend hierdoor hoefde we niet de hele dag thuis te blijven en ze waren met zijn tweeën binnen een uurtje was de klus al geklaard en alles werd ook weer netjes en opgeruimd achter gelaten. Daarom zou ik zeker de Takkenkamp aanraden.

Op 22 september jl. een adviesgesprek met David van Oudheusden gehad. Het was een duidelijk, neutraal en deskundig advies. Op 14 oktober jl. zijn Ed en Lucien geweest om de buitenmuren te isoleren met ‘Aminotherm’. Het zijn geweldig vriendelijke, serieuze en deskundige medewerkers die alles keurig hebben gedaan. Er is bijvoorbeeld buiten niets meer te zien dat er geïsoleerd is. De naam van elke man doet zijn naam eer aan. David (vriend), Ed (standvastig) en Lucien (brengt licht). Onder andere deze mannen zijn voor ‘Takkenkamp’ en de klant zeer waardevol.

Netjes werk geleverd, jammer van de afzuigkap

Ons huis is kort geleden geïsoleerd. Al de werkzaamheden zijn netjes afgerond. Ging alleen iets mis met de afzuigkap, maar ook dit is netjes geregeld, mijn complimenten.

ze doen wat ze zeggen te doen

ze hebben vrij precies elk hoekje van onze gevel geïsoleerd. Heel goed. Na afloop was het wel een flinke ravage in de tuin met overal vlokjes schuim en kapotte planten. jammer.

Prima geregeld

Kundige mensen, die weten wat ze doen. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

Alles naar wens verlopen.

De jongens zijn vriendelijk en werken hard. Ze geven uitleg over wat ze (gaan) doen. Werken alles netjes af; gaan voorzichtig om met de begroeiing. Ruimen alles netjes op.

Goede dakisolatie

Dakisolatie met een hoog afwerkingsniveau door uiterst klantvriendelijke medewerkers. Bedrijf neemt het echter niet nauw met coronamaatregelen. Ondanks de afspraken kwamen niet gefaccineerde mensen (waaronder een pool) op het erf.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.