Goede communicatie, nette prijs, komt afspraken na

Ik heb de spouwmuren laten isoleren door Takkenkamp. Zij zijn een van de weinigen die de spouw ook eerst (zelf) schoonmaken (verwijderen van oude cementresten e.d.). Goede afspraken vooraf en punctueel in de uitvoering. De mensen die de klus uitvoeren zijn in dienst van Takkenkamp. Je krijgt dus geen zzp’ers via onderaannemers wat elders vaak het geval is. Bij mij waren de werklui m.i. onvoldoende zorgvuldig met mijn huis en tuin. 5 vertrapte plantjes, cement op de terrastegels, een kapotte baksteen in de muur. Later is dt wel weer netjes opgelost door Takkenkamp. Zij waren hier zelf ook niet blij mee.

Goede ervaring

Werk netjes en correct uitgevoerd

Prima optijd mijn ships verwijderd

Altijd goed ik kom al jaren bij de familie koedooder en lever ook al jaren de overheerlijke banket letters voor de sinterklaas

Klus werd prima en met een lach geklaard.

Prettige mannen, die keihard hebben gewerkt en plezierig in de omgang waren. Wij zijn dik tevreden!

Top!

Nette jongens, en goed werk geleverd! Keurig en schoon achtergelaten!

Nvt

Werkzaamheden tevreden. Had een klacht afhandeling daar van zeer slecht.

Goed gedaan. Prima mannen.

Kwaliteit geleverd.

Beste team van de spouw.

Toppertjes die onze spouw hebben geïsoleerd. Zeer netjes, vriendelijk, en veel kennis van zaken.

Op tijd en keurig personeel, dat adequaat het werk uitvoerde.

Goede uitleg en prima werk

Vak mannen met het juiste instelling

Correct en keurig afgehandeld.

Alles goed en op tijd uitgevoerd. In de tijd tussen offerte en uitvoering zat een tijdje. Ik had het prettig gevonden dat ik een update had ontvangen wanneer de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. Vandaar een 9 ipv een 10

Maakt het waar

Geweldig goed kwalitatief werk

Er wordt heel goed aan de afspraken gehouden. Het werk wordt vakkundig afgewerkt en de materialen zijn top. Van mij krijgen ze een 9.5 Een 10 zouden ze krijgen als ze ongeveer 2 weken op voorhand van de klus nog een herinnering zouden sturen. Chapeau

prettige en kundige mensen

Betrouwbaar, efficiënt en komt afspraken nan.

Nadat vorig jaar de vloerisolatie niet door kon gaan vanwege een mysterieuze leiding, is het dit jaar wel gelukt. Door op een andere plek onder de grond onder een muur een gat te graven, konden de vloerisolateurs in de andere te isoleren delen komen. Het waren flinke doorzetters, want er moest 2 keer gegraven worden in kleigrond, een pittige klus. Ze bleven goed gehumeurd en waren er trots op dat de klus was geklaard.

Vloer en spouwmuurisolatie

Netjes werk geleverd, geen rommel achtergelaten.

flexibel en vlot

Vriendelijke medewerkers. Mijn vraag werd snel in behandeling genomen en werd ook snel geholpen. Was kleine klus dus kon tussendoor.

goede uitleg en afhandeling werkzaamheden

vanaf de offerte duidelijk wat kan en niet kan en de werkzaamheden vlot en netjes uitgevoerd

Vakkundig en duidelijk.

Vooraf is er eerst iemand geweest om te beoordelen en een prijsopgave te doen. Prijs/kwaliteit goede verhouding en goede service.

Isolatie prima, afval minder.

Ik trof nadien veel korrels aan in mij tuin en garage.

goed bedrijf

netjes gewerkt en was snel klaar en goed afgewerkt.

Fantastische service met zeer professionele medewerkers

Onlangs is er bij ons tot volle tevredenheid spouwmuur isolatie met EPS korrels uitgevoerd. Zeer kundig en netjes gedaan, wij zien er al niks meer van in de muren en zijn er blij mee!

Helemaal super

Voorafgaand goed en duidelijk advies personeel wat kwam isoleren was vriendelijk, en hebben de werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd

Goed gedaan maar niet helemaal zorgvuldig

Gezien dat het afdekken van de ondergrond niet overal zorgvuldig is gebeurd. Over het algemeen wel goed gedaan.

Prima uitleg en werk

Goede uitleg van de offerte en ze hebben netjes gewerkt en opgeruimd.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.