Prima en netjes gewerkt

Zoals besproken en afgesproken is de bodemislotie keurig aangebracht en is alles netjes en schoon achtergelaten.

Gied georganiseerd en overleg prima

Zonder extra kosten afspraak nagekomen

Alleen de zijgevel laten doen. Hoekwoning . Op het noordwesten. Na adviezen van een drietal aanbieders. De woning is vrij klein en de voor en achtergevel bevatte verwaarloosbare spouwruimtes in opp doordat er 6 brede raampartijen zijn. En er is al aanwezige isolatie middels glaswol. Bij de bouw in 1985. Takkenkamp was aanmerkelijk goedkoper dan de andere aanbieders. Ook kruipruimte levert weinig rendement op . Omdat er al een dubbele isolatievloer van kurk en pvc ligt. En ook daar een minimale tempex laag is aangebracht. Dakisolatie was alleen mogelijk door vervangen en isoleren. Na berekening was dit onvoordelig. Al met al een eerlijk advies met goede werkafspraken. En schone oplevering. Chapeau.

Alles netjes uitgevoerd

Na de afspraak om een offerte te krijgen, welke vlot en vakkundig werd uit gevoerd, kwam direct het vakmanschap en eerlijkheid naar voren. Naast de vloerisolatie had ik de vraag om muur isolatie. De adviseur heeft even gekeken tussen de muren en kwam met het antwoord, niets aan doen ziet er goed uitgee 'n geld aan uitgeven nergens voor nodig. Het heeft wel even geduurd dat de werkzaamheden werden uitgevoerd maar dat werd keurig gedaan alles netjes afgeplakt en daarna alles opgeruimd net of er niets was gebeurt. Klasse.

Zeer vriendelijke mensen. Zeer tevreden met het resultaat. Het is nu behagelijk in huis.

Na slechte start, mooi herstel door restaurateurs

De start heeft veel leed veroorzaakt. Diverse beschadigingen op de gevel door op hol geslagen slijptol. Muur zag er slechter uit dan voor aanvang van de werkzaamheden. Herstel (door restaurateurs) was uiteindelijk prima. Nu maar hopen dat er niet teveel puin in de spouw is achtergebleven, isolatie staat begin juli op het programma

De heren van Takkenkamp hebben onze voor- en zijgevel weer in de oude staat hersteld en wij zijn tevreden over de verrichte werkzaamheden. Alles werd correct uitgevoerd en schoon achtergelaten.

Super snel

Het ging snel vlot en netjes.

Duidelijke offerte en uitvoering

Mijn hoekwoning voorzien van spouwmuurisolatie, opname van de werkzaamheden duurde 4 weken maar daarna was de uitvoering relatief snel uitgevoerd. Ook duidelijke uitleg over de materialen en alles uitgevoerd volgens afspraak. Tevreden met het resultaat

Alles zoals afgesproken, geen verrassingen

Alles is uitgevoerd zoals afgesproken. Vanaf offerte t/m uitvoering van de klus. Steeds duidelijkheid over volgende stappen. Communicatie is top, reactie op vragen snel en vakkundig.

Snel en vakkundig uitgevoerd

Zeer correcte monteurs

Top service!

Goed geholpen en ondersteuning bij het aanvragen van de subsidie.

Prima, tevreden.

Keurige werklui, duidelijke uitleg en binnen een dag weer klaar met een vrijstaande woning.

Snel contact, betrouwbaar, kundig personeel.

Bekwaam en oplettend

Wat wij top vinden is dat geleverde kwaliteit van het product (in dit geval dat het te koud was om te vullen en men daarom terug komt) voorop stond. Erg fijn! Dit is waarom we jullie bij anderen aan zullen raden!

Uitstekend verzorgt.

Vakmensen die weten wat ze doen.Prima!!

Snel en netjes gewerkt.

Voorinspectie prima uitgevoerd en gelijk duidelijkheid wat project gaat kosten. Bij de werkzaamheden voldoende inzetbaar personeel en iedereen wist zijn taak. Na gereedkomen van werkzaamheden, locatie keurig achter gelaten.

Top bedrijf

Goed geregeld Prima personeel

Uitstekend werk geleverd !

Takkenkamp heeft spouwmuur en dakisolatie uitgevoerd in onze woning. Zowel de order voorbereiding, offerte, uitvoering en nazorg waren perfect. De monteurs werken zeer netjes en luisteren naar de klant ; ook bij tegenslagen wordt er goed gecommuniceerd. Het eindresultaat is prachtig en boven onze verwachting. Ook de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Ook nazorg (service) is prima. De wachttijden zijn realistisch: voor uitvoering 6-9 maand; voor service 1-2 maand.

Prima werk

Aanvankelijk slecht werk geleverd door onderaannemer. Werd keurig opgelost door Takkenkamp. Nu is de vloerisolatie keurig opgeleverd. Fijn dat Takkenkamp zelf een hoge kwaliteitsstandaard hanteert.

Goede organisatie

Goede en snelle afhandeling van geheel proces

Very friendly and professional service

Very friendly and professional service. We have seen directly a difference with the isolation.

Goede en duidelijke afspraak

de medewerkers waren bijzonder netjes en kundig!

Snel vakkundig en proper

De beide medewerkers van Takkenkamp kwamen op de afgesproken tijd, namen de tijd voor een korte toelichting op hun werk en kwamen vervolgens direct in actie. Ze hebben de zaak snel en vakkundig afgewerkt.

Heb een goede ervaring

Ze werken nauwkeurig, met uitzondering van enkele beschadigingen

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.