Top service!

Goed geholpen en ondersteuning bij het aanvragen van de subsidie.

Prima, tevreden.

Keurige werklui, duidelijke uitleg en binnen een dag weer klaar met een vrijstaande woning.

Snel contact, betrouwbaar, kundig personeel.

Bekwaam en oplettend

Wat wij top vinden is dat geleverde kwaliteit van het product (in dit geval dat het te koud was om te vullen en men daarom terug komt) voorop stond. Erg fijn! Dit is waarom we jullie bij anderen aan zullen raden!

Uitstekend verzorgt.

Vakmensen die weten wat ze doen.Prima!!

Snel en netjes gewerkt.

Voorinspectie prima uitgevoerd en gelijk duidelijkheid wat project gaat kosten. Bij de werkzaamheden voldoende inzetbaar personeel en iedereen wist zijn taak. Na gereedkomen van werkzaamheden, locatie keurig achter gelaten.

Top bedrijf

Goed geregeld Prima personeel

Uitstekend werk geleverd !

Takkenkamp heeft spouwmuur en dakisolatie uitgevoerd in onze woning. Zowel de order voorbereiding, offerte, uitvoering en nazorg waren perfect. De monteurs werken zeer netjes en luisteren naar de klant ; ook bij tegenslagen wordt er goed gecommuniceerd. Het eindresultaat is prachtig en boven onze verwachting. Ook de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Ook nazorg (service) is prima. De wachttijden zijn realistisch: voor uitvoering 6-9 maand; voor service 1-2 maand.

Prima werk

Aanvankelijk slecht werk geleverd door onderaannemer. Werd keurig opgelost door Takkenkamp. Nu is de vloerisolatie keurig opgeleverd. Fijn dat Takkenkamp zelf een hoge kwaliteitsstandaard hanteert.

Goede organisatie

Goede en snelle afhandeling van geheel proces

Very friendly and professional service

Very friendly and professional service. We have seen directly a difference with the isolation.

Goede en duidelijke afspraak

de medewerkers waren bijzonder netjes en kundig!

Snel vakkundig en proper

De beide medewerkers van Takkenkamp kwamen op de afgesproken tijd, namen de tijd voor een korte toelichting op hun werk en kwamen vervolgens direct in actie. Ze hebben de zaak snel en vakkundig afgewerkt.

Heb een goede ervaring

Ze werken nauwkeurig, met uitzondering van enkele beschadigingen

correct bedrijf met zakenkundig personeel.

Dit bedrijf is ons aangeraden via onze energieleverancier Va.ttenfall, en is een aanrader gebleken. nel en goed werk geleverd tegen scherpe prijs.

Goed werk verricht

De mannen waren ruim een uur later dan afgesproken zonder bericht. Dat is niet netjes. De kleur van de herstelde gaten in de voegen wijkt iets af van de originele voegen. Sommige stenen zijn iets beschadigd duur het boren. Men heeft verder netjes gewerkt en alles is netjes achter gelaten.

Er is goed werk verricht, de mannen waren deskundige werkers. Gingen rustig om met de problemen die op hun weg kwamen. Heel vriendelijk.

Super vriendelijke medewerkers

De medewerkers die het werk kwamen doen waren zeer correct en vriendelijk en hebben net werk afgeleverd. Zelfs de ramen waarboven ze geboord hebben werden met de tuinslang afgespoten en de stoep werd geveegd. Complimenten.

Keurig uitgevoerd

Nette prijs en keurig uitgevoerd

Goede service. Planning en communicatie kan beter. Meerdere keren bellen om afspraken na te komen

Keurig gewerkt, net personeel

Werkzaamheden zover als deze te zien zijn naar tevredenheid uitgevoerd, personeel correct in hun optreden en hebben werkplek netjes achtregelaten

Zeer tevreden!

Afspraak nagekomen, uitleg zeer uitgebreid en duidelijk. Bij aankomst meteen van start met de werkzaamheden. Stug doorwerken en na afloop van de werkzaamheden alles keurig opgeruimd.

Aanrader

Vaklui die de klus geklaard hebben En alles netjes en schoongemaakt achter gelaten

Verder wel goed volgens mij.

Het werk wat de persoon heeft gedaan is goed gedaan volgens mij maar ik heb jullie kantoor gemaild i.v.m. cement strepen en vegen op mijn ramen en heb tot nu toe nog niets gehoord van hoe we dit gaan oplossen heb met Judith Holweg of zo iets contact opgenomen al een tijdje geleden en die had deze klacht door gegeven aan een andere afdeling zei ze en op bepaalde plaatsen ruikt het muf binnen heb mijn twijfels of de ventilatie roosters wel goed vrij zijn gemaakt dus graag hoor ik van u.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.