Netjes,vlug en vriendelijk

Kundig

Autoborg Assen biedt uitstekende communicatie, duidelijke kosteninschattingen bij reparaties.

Onze ervaring met Autoborg Assen is tot nu toe erg positief. De communicatie is erg goed. Bij een mogelijke reparatie laten ze ons altijd direct weten wat er aan de hand is en geven ze duidelijk de bijbehorende kosten aan. Daarnaast is de service erg goed. Als we een leenauto nodig hebben, staat deze altijd klaar en we worden tijdig geïnformeerd wanneer onze auto weer gerepareerd is.

Gewoon goed.

Gewoo goed.

Top service!!

Vriendelijk! Nemen de tijd voor je.

Ze zijn sociaal en denken met je mee.

Tijdens de APK keuring werd mij verteld dat de wagen wel goedgekeurd werd, maar dat in de toekomst sommige dingen vervangen moet worden voor mijn eigen veiligheid en mijn medemensen . En dat vind ik juist zo goed. Dat ik daar op gewezen werd.

Komen afspraak na

Betrouwbaar

Efficiënt bedrijf.

Banden laten wisselen, geen seconde tijdverlies, zo efficiënt was de werkwijze. Kom hier graag terug.

Super service

Mijn auto moest worden uitgelijnd. Het inplannen ging makkelijk (en snel) en ik ben telefonisch ook goed geholpen met mijn vragen. Hoewel mijn Rover voor onderhoud naar de specialist gaat, is het fijn om een adres in mijn woonplaats te hebben, voor kleine of “niet specifieke Rover” klachten te hebben :) Bedankt voor jullie goed service

was op afspraak

erg schoon en netjes en duidelijk de afspraken na gekomen.

Betrouwbaar,

Afspreken gaat eenvoudig, vriendelijke medewerkers, fijne (warme) wachtruimte met goede koffie. Wel zijn de prijzen aan de hoge kant en niet verlaagd na terugtrekking uit de Profile tyrecenter franchise. Dit komt wellicht nog.

Top en snel en duidelijk je weet meteen wat er is en wordt snel geregeld kom er al jaren

APK of andere zaken/onderhoudt en reparaties, mijn ervaring is prima. Vooral de menselijkheid, de kundigheid en klantvriendelijkheid vind ik heel prettig. Of rustig uitleg geven over hoe je zelf in onderhoud van de auto verder kunt, is top!

Prima service, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Korte lijnen, all-round kennis van alle merken, prijs-kwaliteit is okay.

Komen afspraken na

Ik vindt het heel belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat wordt goed gedaan. Even bellen als er iets nverwachts is bijvoorbeeld bij een grote beurt

Zoals altijd, erg prettig en goed!

Ga zo door!

Fijne mensen

Auto voor de APK gebracht, zijn eerlijke fijne mensen. Konden ook een leenfiets gebruiken en personeel denkt met ons mee!

heel goed

Alles wordt goed uitgelegd

Zeer goede service en zeer vriendelijk

Apk op laatste moment was geen probleem en vlot uitgevoerd! Nogmaals bedankt!

Prijs op de website klopt niet

Prijs op de website klopt niet. Op de website stond 39 euro voor een APK, vervolgens 49 euro moeten betalen. Toen ik dit aangaf en liet zien dat de prijs anders op de website stond en ik daar dus ook van uit ging, kon ze niks voor mij doen. Mijn banden kwamen niet door de apk en ze hadden ook geen tijd om het direct te repareren. Er werd mij verteld dat ik de auto met afgekeurde apk moest komen ophalen en de reparatie en apk later, als ze daar tijd voor hadden opnieuw moest gebeuren (en dus ook weer de apk kosten moet betalen). Prijs van 4 nieuwe banden ging mij meer als 400 euro kosten. Ben naar een ander bedrijf gegaan en daar waren 4 nieuwe banden ruim 100 euro goedkoper.

Goed en vriendeliijk

Zie boven

Perfect geregeld!

Nieuwe banden nodig: op vrijdag gebeld, maandag gemonteerd en het rijdt perfect!

Prima service met klantgerichte medewerkers

Dit was de tweede keer dat onze auto voor onderhoud en keuring er is geweest. Twee keer een goede ervaring. Vriendelijke mensen zonder te veel “poespas” Fijn bedrijf.

Altijd goede service

gelukkig heb ik niet vaak iets met mijn auto maar als ik een garage nodig heb wordt ik hier altijd vriendelijk en goed geholpen.

Fijne service

Fijne service, vriendelijk personeel, er wordt goed advies gegeven en goede kwaliteit geleverd. Al met al helemaal top!

Industrieweg 26

9403 AB Assen