Voortreffelijk bedrijf.

Dik tevreden over en met de installatie van 10 panelen op het platte dak in een oost-west opstelling. Ondanks dat ik van beide bedrijven (we hadden dezelfde dag ook een installatie van airco's door een ander bedrijf) had gehoord dat de monteurs elkaar niet in de weg zouden lopen, was het moment dat de stroom eraf moest, voor installatie van een nieuwe meterkast toch wwl even een dingetje. De airco mensen hadden even geen stroom :-) Gelukkig was de enkele monteur die die dag de installatie kwam doen een zeer ervaren iemand en in no-time waren we weer in de lucht. Bewonderenswaardig hoe de man in z'n eentje de hele installatie aangelegd heeft. sMiddags uitleg gehad over de omvormer en de app en sinds een paar weken genieten we nu al van onze eigen kilowattjes. Druk bezig ons dagverbruik zoveel mogelijk te dekken met de opbrengst door timergestuurde vaatwasser en online-bedienbare wasmachine. ProEnergie ? Bedankt en voor jullie een dikke 9 !

goed geregeld

Duidelijke offerte die na een bezoek ter plaatse geen aanpassing behoefde. Nette installatie en het werkt prima.

Top! Super tevreden. Alleen laat de zon het nu afweten.

Super strak werk ,alles zoals afgesproken.

Goed tevreden

Installatie was snel en vakkundig. Uitleg , ook over app was minder. Monteurs spraken geen Nederlands. Heb nog enkele vragen over wering van app. Ook betreffende vogelwering nog nodige vragen die niet voldoende beantwoord zijn.

Professioneel voorgesprek en bijpassende offerte. Werkzaamheden zijn vlot en netjes uitgevoerd.

Vriendelijke installateurs en snelle installatie. Mailcontact zeer snel.

Alles snel en netjes geregeld. Ook snel bereikbaar voor vragen.

Personeel is heel vriendelijk, van verkoopadviseur tot monteurs tot receptioniste. Bij het adviesgesprek was er duidelijke taal, waardoor wij snel het gevoel hadden dat we wisten waar we aan toe waren. Binnen 2 weken werden de zonnepanelen geplaatst door 2 vaardige monteurs. Deze monteurs spraken wel Engels, dit was even wennen, maar ze waren heel erg vriendelijk en hebben goed werk geleverd. Het duurde even voordat de app van de zonnepanelen op mijn telefoon werkte, hierover herhaaldelijk contact gehad met receptioniste en het heeft even wat tijd gekost, maar het is gelukt. Bedankt voor alle goede zorgen!

Topkwaliteit, snelle service en deskundig advies!

Vanaf het eerste gesprek met vertegenwoordiger Gerald, een enorm goed gevoel gehad bij proenergie. Ze zijn eerlijk en oprecht en denken met je mee voor de beste oplossing om zoveel mogelijk rendement uit je installatie te halen. Binnen 2 weken kon ons dak en aanbouw al worden volgelegd met krachtige panelen. Ze begonnen om 08:00 en bleven tot 19:00 uur totdat ze alles klaar en werkend hadden. Alleen maar lof voor deze organisatie! Mochten wij in de toekomst nog een laadpaal of thuisbatterij willen, kom ik zeker bij ze terug!

Vlotte afhandeling

10 zonnepanelen en een omvormer laten plaatsen. Met 2 man in een ochtend gefixed. Inclusief doorvoer in de kruipruimte en plaatsen omvormer op de 1e verdieping. Vlot werk.

Goede service, vanaf het eerste telefonische contact tot de adviseur die langs kwam. Een snelle afspraak tot montage van de zonnepanelen. Dit is ook goed gebeurt en werkt allemaal naar behoren, alleen maar complimenten.

Snel en netjes gewerkt

Concurrerende aanbieder met snelle levering. Zetten net een stapje extra om het werk netjes af te maken.

Prima!

Goede service, vakkundig en vriendelijk personeel. Klantenservice zeer goed te bereiken. Zelfs de aanmelding bij de netwerkbeheerder werd nog even geregeld. Na plaatsing werd er nog contact opgenomen of alles na wens was verlopen. Zal dit bedrijf zeer zeker bij anderen aanbevelen.

Goed aanbod en keurige plaatsing.

ER is op een prettige manier het aanbod gedaan en door iemand die weet waar hij het over heeft. De zonnepanelen zijn netjes geplaatst werken prima. Alles volgens afspraak gedaan.

Komen afspraken na, denken in oplossingen en communiceren heel prettig.

ProEnergie heeft bij mijn woning zonnepanelen geïnstalleerd. In het voortraject een goed en passend advies gekregen voor mijn woning. Ik had er gelijk een goed gevoel bij. Na akkoord hebben we een afspraak gemaakt en dit kon gelukkig al op korte termijn. Tijdens de installatie ben ik meegenomen in het traject en de werkzaamheden. In mijn woning was het nogal een uitdaging om de meterkast te bereiken vanaf de zolder. De medewerkers hebben uitgebreid de tijd genomen om de verschillende mogelijkheden in kaart te brengen. Hier heb ik een passend advies ik gekregen en zelf een keuze in mogen maken. ProEnergie bedankt voor het snelle en goede werk. Alles is heel mooi en netjes afgeleverd. Kwaliteit werk voor een goede prijs. Echte aanrader!

Snel, goed en betrouwbaar bedrijf

Ik heb uiteindelijk zonnepanelen laten leggen door ProEnergie. Er zat nog geen week tussen de eerste afspraak en het daadwerkelijk leggen van de panelen. Tijdens het eerste gesprek werd ook duidelijk dat de producten die ze gebruiken van hoge kwaliteit zijn. Dit bedrijf kijkt naar de mogelijkheden en zoekt naar oplossingen als dat nodig is. Wilt u er zeker van zijn dat alles netjes is geregeld, de panelen vakkundig op het dak worden gelegd, de garantie goed is geregeld, twijfel niet en kies dan voor ProEnergie. Ik ben een erg tevreden klant.

Betrouwbare partij die de beloftes waarmaakt

Plezierig contact, passende offerte en correcte uitvoering maken dat ProEnergie een betrouwbare partij is die aanbevelingswaardig is.

Duidelijke info en offerte en fantastisch geplaatst

Wij zijn heel tevreden, duidelijk advies gegeven en een hele uitgebreide offerte! Zodat je goed kunt vergelijken. En het is perfect geïnstalleerd! Wij hebben voor glas op glas gekozen.

Goed werk geleverd!

Alles heel netjes doorgesproken, goed en netjes afgewerkt. Contact met bedrijf ook uitstekend.

Specialisten in wat ze doen

Goed werk afgeleverd. Met goede nazorg.

Goede werkzaamheden ,goed overleg . Komen de gemaakte afspraken na. Een heel fijn bedrijf.

Prima verlopen allemaal

Gesprek en offerte waren naar wens. Netjes in communicatie. Enige minpunt was dat de monteur nog weer langs zou komen om nog wat kleins aan te Pasen en vervolgens niet langs kwam. Daar heb ik achteraan mieten bellen maar daarna is het prima opgepakt.

Prima contact gehad tijdens kennismaking, Ideeën welke ik zelf had, werden ondanks dat het duurder was (en wellicht meer op te verdienen) keurig uitgelegd waarom deze niet toe te passen. Dat geeft vertrouwen. Tijdens de montage werkt men hard en zijn erg beleefd!

Zeer prettige samenwerking met ProEnergie.

Vanaf het eerste advies tot aan het in gebruik nemen van de zonnepanelen niets dan lof voor dit bedrijf. Zeer prettig team! Erg vakkundig. Wij zijn erg tevreden.

Ik ben echt tevreden met pro energie

Windmolen 16

7609 NN Almelo

Over ProEnergie

ProEnergie richt zich op de levering en installatie van zonnepanelen in heel Nederland. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot duurzame energie en daarom maken wij zonnepanelen toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring hebben in de branche en zich bezighouden met alles van advies, installatie, onderhoud en monitoring.